Bookmarks

Broken Realm

Alternativni nazivi: Broken Realm

Igra Broken Realm se temelji na pretraživaču & nbsp; MMORPG igre, & nbsp; koji će omogućiti igračima svijeta u stanju rata, kraljevstvo je ugrožena. R igra ima četiri različite klase za igrače, možete odabrati & nbsp; Barbarian, Archer, Mage ili paladin. Također imate izbor pol: muškarac ili žena. Igra Broken Realm nema postavke kapacitet & nbsp; izgled svoje potencijale heroja, osim za one koji su u trgovini.

Prije predstave Broken Realm, pobrinite se računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB. & Nbsp; Pridružite u igri & nbsp; Broken Realm ne uzima puno vremena i neće izazvati poteškoće:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Na glavnoj stranici, odaberite i laquo; znak do & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite korisničko ime;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite sigurnu lozinku, i ponavljam;

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Molimo vas da unesete ispravnu e-mail;

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Napišite svoj datum rođenja;

6. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Odaberite i laquo; Podnijeti & raquo; i Broken registracija Realm je više.

Nedavno R2Games objavio novi nastavak u igru ​​ Crystal Saga pod nazivom Broken Realm online koji ima značajne razlike u slikama i pričom, ali također ima mnogo zajedničkog sa originalnim. Ovaj put kada igrate igru ​​ Broken Realm i pridružite redovima nemilosrdne princa Roocroft za održavanje mira i obnovi oštećenih područja.

& nbsp; Broken Realm igrati zanimljiv, jer igrači mogu izabrati samo četiri glavne klase: u paladin, Barbarian, strijelac i mage, ali mogu pristup mnoštvo potklasa. Ako igrači odluče da igraju melee varvarina, oni će igrati sa pod-klase, kao što su Knockout, lord ili Veteran.

Prije svega, igre Broken Realm uvodi ništa novo u cjelini. Nudi vrlo poznat sistem: Igrači će širom svijeta posjetite raznim malim karta, ubiti čudovišta istog tipa, a tu su i stotine ili čak tisuće identičnih znakova. U stvari, to je teško naći velika razlika između igranja Broken Realm i Crystal Saga .

Igra Broken Realm dobro da igrači mogu dobiti kućni ljubimci i krila za besplatno. Od BR , igra pruža razne površine karata i navigacije automatski u većini slučajeva, igrači će morati proći kroz različite kartice prije dolaska na odredište. Karte Broken Realm online sve bude jedinstven s različitim temama. Tako da ćete vidjeti različite strukture u gradu, snijegom prekrivene borovom šumom u pustinji, i raznih stvorenja u svakom scenariju.

Priča zadatke Broken Realm online otkriva u borbi s desecima čudovišta istog tipa iznova i iznova. To je, nakon što je ubio 15 Arctic Wolves, od vas će se tražiti da ponovo ubije 12 od njih da se specifične oružje, a zatim desetine ih da prikupe dovoljno kosu vuka. To uzrokuje gubljenje iskustvo BR igre.

Game & nbsp; Broken Realm ne dodati bilo koji nagrade kroz borbe. Maleni šefa, gdje postoji samo nekoliko rulja i gazda, ne mnogo će zadovoljiti igrače osim toga, protivnici će biti mnogo veći maksimalno zdravlje nego što vi ili vaš ljubimac. Dakle, igra Broken Realm pokazuje da je bolje da se pridruži ili otvorite grupu, jer je jedan igrač je gotovo nemoguće da ide pod zemljom.

Osim u & nbsp; i borba protiv čudovišta, igra Broken Realm ne nudi nekoliko načina da uživate u realnom vremenu borbe. Na primjer, možete istražiti vječni ponor i pridruže stranci da se popne obuku toranj! Stoga, bez obzira na neke nedostatke, BR igra je dostojan nastavak Crystal Saga .

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more