Bookmarks

Anno online

Alternativni nazivi: Anno online

Game & nbsp; Anno Online & ndash; je besplatan strategija bazirana na pretraživaču, koji se održava u srednjovjekovnom svijetu na Zapadu. Vi ćete igrati igre Anno Online i moći će osvojiti i razvijati svoj otok u vašim rukama će kontrolirati ne samo resurse i bogatstva, ali i živote stanovnika otoka . Možete se pridružiti s drugim igračima da istražuju nove svjetove i nepoznatih civilizacija i izgraditi veličanstven povijesne zgrade iz prošlosti.

Prije predstave Anno Online , provjerite je li vaš kompjuter zadovoljava ove minimalne zahtjeve sistema, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB.

Upis u igri Anno Online ne uzima puno vremena i neće izazvati poteškoće:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Na glavnoj stranici, unesite starosti;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite svoju e-mail adresa je važeća;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Odaberite i laquo; Prijavi mene do & raquo;, i Anno Online [ 2] registracija je završen.

Igra Anno Online je pokazala svijetu dizajner Tom Bolton. Igrač je cilj Anno Online online je samo izgraditi sjajnih grad, igrači će moći da koriste sve resurse mreže i dijagrame kako bi se osiguralo da su sve njihovi građani dobiju upravo ono što im je potrebno. Igra & nbsp; Anno Online će pokazati 120 vrsta objekata i više od 800 objekata u svakom gradu, tako da ćete morati izvršiti dovoljan broj proračuna.

Za izgradnju veće strukture Anno Online online , igrači moraju ujediniti i raditi zajedno za obavljanje zadataka. Strategija je sistem saveza, globalne chat soba, online liderovy, praćenje stanja i sistem za slanje poruka, kao i alat za stvaranje avatara koristi 3500000 kombinacija. Igrači Anno Online online mogu posjetiti otok jedni druge, iako nije jasno što će učiniti ako jesu. U cilju izgradnje projekata velikih razmjera, kao što su katedrala, na primjer, to traje nekoliko dana realnom vremenu završi.

Za početak izgradnje grada u igri Anno Online , igrači moraju početi od nule. Svaki igrač ima pristup devet utora na otoku, u prvih pet od njih su otključana kada počnete Anno Online da igraju, drugi četiri ste samo u mogućnosti kupovine. Prvobitni otok ima fiksni format, iako su resursi su postavljeni pseudo. Nakon što ste kolonizovali cijeloj teritoriji Anno Online online i dostigle prilično visoku razinu razvoja, vi ćete biti u mogućnosti da izgrade brodove i poslati ih na svom kolonizovani otoku. Pošto svaki otok ima pristup drugim resursima, igrači Anno Online online će se morati nositi sa svakom otoku, kako bi se uravnotežiti svoju ekonomiju i također specijalizirati dalje razvijati i trgovinskih odnosa s prijateljima.

Naravno, tu je sportska igra Anno Online koji su dostupni samo za pravi novac. Evo, igrači mogu kupiti napredak ubrzanja, na primjer. Međutim, velika većina stvari koje se mogu kupiti, su čisto kozmetičke.

Game Graphics Anno Online je na visokom nivou. Prednost ove igre je da se radi o browser-based MMO igra, to je lako raditi, možete igrati sa svojim prijateljima, Anno Online online [ 1] možete izvršiti trgovina s igračima iz cijelog svijeta! Među nedostaci uključuju činjenicu da su serveri su često odsutan, već, to je kvar.

 

Anno online registracije