Bookmarks

Age of Conan - Hyborian Adventures

Alternativni nazivi: Age of Conan, Conan Era

Online igre Age of Conan - Hyborian Adventures će vam omogućiti da uronite u antički svijet pun misterije i avanture, kao akcija odvija u igri, nakon nekog vremena, nakon pristupanja of Conan. Posebnost Age of Conan - Hyborian Adventures online, od drugih online igre u stilu MMORPG je činjenica da igram online možete samo završenog treninga, a nakon sastanka sa samim sobom Conan karaktera da se postigne nivo 20. Prije nego što počnete igrate igru ​​Age of Conan - Hyborian Adventures online morate se registrovati na sajtu i kupuju igre. Pridružite u igri Age of Conan - Hyborian Adventures nije jako komplicirano. Izborom karticu početnoj stranici kupiti igri Age of Conan - Hyborian Adventures online, pritisnite gumb za online kupovinu igra. Pred nama je prozor registracije. Da bi se registrovali morate popuniti u vaše osobne podatke: da unesete jedinstveno korisničko ime, lozinku, e-mail i upoznati se sa politikom korištenja ličnih podataka i ugovora o licenci s krajnjeg korisnika, ako želite da se prijavite za posebne ponude iz Funcom i kliknite registrirajte. Onda smo se na drugu stranu registracije Age of Conan - Hyborian Adventures, gdje morate odabrati link za download klijenta za Age of Conan - Hyborian Adventures online igra. Sa ove stranice možete prijaviti na svoj račun klikom na odgovarajuće dugme. U Age of Conan - Hyborian Adventures registracija završava s instalacijom igre klijenta.

Prije nego počnete igrati online igre Age of Conan - Hyborian Adventures morate da izaberete junak. U ovoj igri svih rasa i ndash; ljudski, postoje vilenjaci ili Orci. Online igra Age of Conan vam omogućava da izaberete lik iz dostupnih rasa: akvilonets, Cimmerian ili stigiets. Izbor utrka ostavlja svoj trag ne samo na izgled lika, ali i na dostupne klase. Igra se omogućava vam da stvoriti jedinstvenu sliku karaktera, a pored standardnih odabir postavki u Age of Conan imate priliku da par ožiljaka, tetovaža ili slomiti nos. U igri vaš lik će početi kao rob, koji je doživio brodolom na kuhinji, a zatim izgubljene memorije. Prije nego što smo dobili u multiplayer mod igre, morate igrati Age of Conan - Hyborian Adventures u režimu jednog korisnika, vi i vaš lik će se upoznati sa zemljama u okruženju, izvesti nekoliko zadatke, pa čak i osvojiti krdo majmuna. Sva mjesta na kojima trebate izvršiti zadatke u Age of Conan - Hyborian Adventures označena na karti, što omogućava brže igri, i uživati ​​u priči.

Posebna pažnja u Age of Conan - Hyborian Adventures zaslužuje borbenih sistema. Igra se omogućuje vam da odaberete točno gdje na štrajk karakter: naprijed, desno ili lijevo, a majstor combo sistema (niz napada u određenim područjima, što je u nekim slučajevima se sastoji od pet kombinacija). Napolice Punch Combo pokazala fatalnom u svrhu, onda tvoj heroj, ako on nije mađioničar, obavljaju spektakularno smrtnih slučajeva sa prskanja krvi na ekranu. Igra znakove kao čudovišta može staviti borbena jedinica u odvojene štrajkova koji smanjuje efikasnost napada. & Nbsp;

Nakon postizanja nivoa 40 lik u igri, on je u stanju da se bori na konju, mamut ili nosoroga da pomogne junak da se bore u borbi.

U Age of Conan - Hyborian Adventures možete igrati tri vrste servera: PvP & ndash; velikih razmjera bitke između klanova, dvorac opsade, PvE & ndash; To omogućava igračima da napadaju samo u pograničnim područjima i kultura PvP & ndash; dozvoljeno da napadaju druge rase bilo gdje.

Osim borbe u Age of Conan možete izabrati profesiju zanatlija kao miran stavove zanati igraju važnu ulogu u ekonomskom razvoju.

Online igre Age of Conan - Hyborian Adventures će impresionirati apsolutno sve ljubitelje žanra MMORPG, i odlične grafike i uzbudljive zemljište s glavom će vam odgoditi u vašem whirlpool.

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more