Bookmarks

Doba imperija IV

Alternativni nazivi:

Age of Empires IV izgradite vlastito carstvo!

Game Age of Empires IV gledajte i sudjelujte u razvoju jedne od 8 velikih civilizacija.

Počnite s najprimitivnijim alatima i dovedite svoje carstvo do prosperiteta kroz osvajanje ili izgradnju i razvoj. Sačekajte velike građevine poznate širom svijeta. Postanite oluja susjednih naroda ili osvojite svijet razvojem nauke i tehnologije, ili možda oboje. Na vama je da odlučite!

Počnite da igrate Age of Empires IV sada.

Imate jedno od osam carstava koje možete izabrati. Sve je kao u životu, svaki od njih je jedinstven i ima svoje vrline i mane. Na vama je kako ćete ga koristiti, imat ćete priliku da razvijete najuspješniju strategiju i taktiku. Ovisno o tome koje carstvo odaberete, postoji mnogo opcija.

Age of Empires IV na PC-u: Koju civilizaciju odabrati? Njihove glavne karakteristike.

  • Abassid nema potrebe za izgradnjom unikatnih zgrada za prelazak u drugu eru, novi fragmenti se dovršavaju na postojeću zgradu, što je u stvari i plus i minus. Ovo ne zahtijeva naseljenike, ali ima manje bonusa.
  • Francuska veoma jaka civilizacija u igri, bonus za stvaranje naseljenika, jake jedinice.
  • Delians vojne jedinice mogu da grade zidove, jaku pešadiju i veoma moćne ratne slonove.
  • England je jedan od najjačih u igri. Jaki strijelci mogu pucati dalje od drugih. Čak i doseljenici koriste lukove ove frakcije. Prije ostalih, jedinstvene zgrade postaju dostupne.
  • Nemci imaju moćne dvorce u svom arsenalu, veoma su jaki u odbrani. Ali na početku igre to može biti prilično teško jer im treba više vremena da se razviju.
  • Mongoli ova civilizacija je jaka konjicom. Oni ne mogu graditi tvrđave ili zidine, ali se sve zgrade mogu spakovati i transportovati na drugu lokaciju.
  • Rus bonus za lov i ishranu, što olakšava razvoj na početku igre. S vremenom će biti moguće izgraditi zanimljive jedinstvene strukture.

Početak putovanja u kameno doba.

Prilično skromno naselje, izviđač i nekoliko seljaka biće vam na raspolaganju za početak. Da biste prešli u sljedeću eru, morate izgraditi centar grada. Na samom početku će vam trebati puno seljaka, logično je prvo ih stvoriti. Inače, glavni zadatak je da se ispune uslovi za prelazak u novu eru, to je ono što daje najveći bonus razvoju privrede. Kada širite svoje naselje, ne zaboravite na vađenje hrane, za to pošaljite seljake u lov. Kako razvijate svoje carstvo, sve više različitih jedinica i zgrada će vam biti dostupno, što će uvelike diverzificirati igru.

Da biste pobijedili, trebate pobijediti sve neprijatelje ili razviti svoju civilizaciju do maksimuma i stvoriti svjetsko čudo.

Age of Empires IV besplatno preuzimanje, nažalost, neće raditi. Igrica se može kupiti na Steam igralištu ili na službenoj web stranici.

Vrijeme je da počnete graditi vlastitu civilizaciju!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more