Bookmarks

Igra iPlayer: Dođite u velikom broju ovdje - Mosvar online

Igra iPlayer: Here come in large numbers - Mosvar

iPlayer: Dođite u velikom broju ovdje - Mosvar

iPlayer: Here come in large numbers - Mosvar

Nije iznenađujuće, online igra dolaze u velikom broju ovdje - Mosvar stvorio ruska kompanija Destiny razvoj, Moskva zbog pretrpanosti - problem №1. A sada možete postati izvorni Moskovljanin ili postanu posjetitelja, koji je krenuo u pokretanje ovdje i svojim korijenima.
Glavna stvar je da se prema igri s humorom, jer postoji mnogo stvari koje pokazuju pogrešnu stranu života u glavnom gradu. Ako posjetitelji misle da je život u Moskvi slatko, oni čekaju iznenađenja. Da bi opstala, mora da se bavi vrlo ružno i nisko plaćenog rada: čist wc-a, da se spusti u rudnik uhvatiti štakori.
Ali Moskovljani ponašaju bahato pokušavajući gurnuo uljeze kod kuće, uređenje njihov težak život. Nakon brzog registracije, vi ćete početi da se u što većem broju ovdje - Mosvar igra i nađete uhvaćeni u borbu. Ovaj trijezan samouvjeren posjetitelja koji smatraju da je Moskva gradi za sve.
Zatim ćete preživjeti u gradu, gdje se nalaze policijskih racija, nasilje bandi, pljačke male i velike bandit napade na trgovinama i bankama. Jednom u zatvoru, policija može dati mito da bude oslobođen. No, prije toga je potrebno imati vremena da se uštedjeti nešto novca na takav ekstreman slučaj.
Postepeno prolazi 14 nivoa ćete biti u mogućnosti da steknu iskustvo i povećati svoj rang na bogat. Ako je karijera je uspješan, od vas će biti na raspolaganju: shopping, izložbe, diskoteke, cool automobila.
iPlayer dolaze u velikom broju ovdje, to je igra preživljavanja u svakodnevnom životu grada, gdje svako za sebe. Budući da je igra je bazirana na pretraživaču, vaši susjedi su stvarne igrače koji su već odabrali ulogu hrabrog osvajača odlučio da postane metropola ili autohtonih Aboridžine Moskvi. U njihove redove i pokušati pronaći svoje mjesto.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more