Xterium

Alternativni nazivi: Xterium

Igra Iksterium je fascinantan kompjuterske igre, & nbsp; u kojem možete igrati besplatno na internetu preglednika.

& nbsp; igra Xterium registracija dostupan je za mnoge korisnike. Kako bi se registrirati u igri Xterium morate navesti:

1. Njegovo ime korisnika.

2. Vaša e-mail adresa.

3. napišete svoje jedinstvene lozinke za igru.

& nbsp;

Na početku igre morate izgraditi Iksterium online kupovinu sredstva za njihovu planetu. Da biste to učinili morate izgraditi rudnike metala, kristala i deuterija. Metal i kristalno rudnika da bi bilo dobro da se formiraju istovremeno, to je, treba pokušati dobiti njihov nivo je stalno ista.

sintisajzer morate sadržavati deuterija na istom nivou kao i drugih rudnika. Alternativno, u slučaju kada imate dovoljno novca, morate držati ga na pet nivoa ispod.

da biste pokrenuli igru ​​Xterium igra morate izgraditi istraživačke laboratorije za proučavanje osnovnih istraživanja. Za početak s & nbsp; morate istražiti sljedeće studije:

1. Špijunažu & ndash; Ova studija, koji se nalazi na trećem nivo igre. To je najbolje da se istraži astrofizike.

2. Energetska tehnologija je na 12 nivou. Ste stalno potrebni energije. Energija vam je potrebno na više nivoa za različite zadatke.

3. Mlazni motor je 6 nivo. Mlazni motor vam je potrebno za izgradnju brodova, kao što su BT i MT. Potrebno je da ispunite da će sredstva biti lakše napraviti pljačku. To će biti teško da se sredstva iz svojih rudnika.

4. Computer tehnologija je na razini 10. Da li vam je potrebna tvornica nanites bez njega ne radiš puno.

5. Astrophysics se nalazi na 15. razini. Na početku igre morate pumpe do 15 nivoa. Onda ste poželjno da se razvije do 25 razina.

& nbsp;

Play Xterium & nbsp; Morat ćete prvo na jednoj planeti. Rano u igri ćete dobiti vaše planete. Ova planeta je uvijek za tebe da savlada. Ne možete brisati ovoj planeti. & Nbsp;

Morate stalno opremanje ovoj planeti. Možete na to, na primjer, izgraditi Technopolis. Nakon toga, treba graditi brod za kolonizaciju.

Igra Xterium online onda ćete morati da se bave kolonizaciju. Za ovo ćete morati da potražite na svijetu s najvećim brojem susjednih planeta.

Možete imati najviše četrnaest kolonije. Kolonije mogu biti u suprotnosti sa glavnom planetu uklonjeni.

Još jedna prednost ove igre je teleportacija planeta. Kada teleportacija planete su određena ograničenja. Teleportacije prolaze vrlo brzo. Teleportacije od Mjeseca za sve igrače je nemoguće. Također, ne možete teleportirati na svoj ili neke druge planete uz svaku misiju.

Xterium igra koja će se svidjeti ljubiteljima prostora i neverovatno zabavu. Priuštite si nezaboravne trenutke sa igrom Xterium!

igraju zajedno sa svojim prijateljima, udio sa sobom svoje emocije!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi