XBlaster

Alternativni nazivi: IksBlaster

XBlaster online & nbsp; - A besplatno addicting online igra u kojoj igrač će sudjelovati u gladijatorska borba u bundama (mehanički roboti).
online igre XBlaster je dostupna na svakom modernom pretraživaču, i instalirati dodatni igra klijent nije potrebna.

Sve što je potrebno je da se registrujete u igri XBlaster:
u području registracije za unos nadimka (ime), lozinku, e-mail, izaberite igru ​​server, unesite datum rođenja i matični broj (ako postoji). Onda uzmi ugovor s pravilima igre i na ovom registracije XBlaster završio. Sada možete početi Online & nbsp igranje igre; XBlaster.

Na početku igre igrač se poziva da izabere jedan od 3 mehanička Bellows. Svaki je jedinstven na svoj način:
1) & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Ranger - pored standardnih oružja, ima zatvarač i Ion Cannon. Tu su i posebne funkcije - dva puta upravljivost.
2) & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Protector - pored standardnih oružja, a ima laserski puls oružje, a to i laquo; twist & raquo; privremeni neprobojna zaštitni štit.
3) & nbsp; & nbsp; & Nbsp; & ndash Hunter; Ona ima lični oružje kao velike brzine pištolj i plazma pištolj, osim da je on i dalje ima takav čip, kao raketa tražilicu, koja teži svoj cilj za poraz.

Za standardne vrste oružja: na početku svake krzna ima u svom arsenalu cirkular, pištolj i bacač granata.
Izbor zanimljivi, tako da igrač će morati misliti dvaput! Kada se izbor vrši, možete pokušati njihovo krzno u početnoj fazi to će biti normalan posao potragu. Na kraju igrač kredita i jedinstvena igra valute "sposobnosti." Na oružje možete opremiti svoj krzno u borbi, a zatim nadogradnju odabranih oružje u hangaru.
Ovdje je popis svih oružja rata, koji je dostupan u igri: Kružna testera, pištolj, bacač granata, Mina, munje, laserski, mitraljez, bacač plamena, eksplozije, raketa, Ion pištolj, puls oružje i plazma pištolj. I tu je stimulans koji već neko vrijeme da se poboljšaju određene karakteristike krzna.

o upravljanju krzna: kontrola je dugmad sa strelicama na tastaturi za pomicanje, Ctrl, i prostor - pucati.
XBlaster online igra & nbsp; Arena je - ovo je ograničen mjesto u isto vrijeme je tri igrača. Glavni zadatak je - da se ubije dva neprijatelja. Možete odabrati punu neprijatelje, koji nisu bili povređeni u borbi bitke, ali možete podmuklo prikrada iza ugla i završna obrada već je ranjen.

igrati igru ​​XBlaster Online može koristiti teleport, da te čuva od prejaka protivnika, ili ako je krzno je mnogo tukli. Teleportacije se događa na drugoj lokaciji. Samo port tek treba da postigne, ali ne radi uvek i hellip;
Igra XBlaster Online nema klan sistem, koji ga izdvaja od drugih razvojnih timova igre Bigpoint, kako je utakmica pojedinačno ...

U XBlaster, svakog mjeseca igrao jackpot od 10 hiljada eura. Dakle, igra će biti dvostruko IksBlaster zanimljivo!

Šta drugo da dodam, je činjenica da igra ima kvalitetan 3D grafiku, što ostavlja dobar utisak na igru. Siguran sam da će biti zanimljivo igrati XBlaster u bilo kojoj dobi, ako imate strast i želju da bude vlasnik moćnog ratne mašine. Tijekom igre, igrač će se upoznati s mnogo zanimljivih misija, duelima, turnire i niz drugih zanimljivih igre značajke ...

Sve što ste odvaja od tih uzbudljivih događaja, to XBlaster registracija. Ne treba vam vremena za razmišljanje, vrijeme je da se oproba u bitku, vozio vojno vozilo budućnosti!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi