World of Warcraft

Alternativni nazivi: WOW

World of Warcraft online & ndash; globalni multiplayer online uloga igra (MMORPG), u kojoj ste istražiti misteriozni svijet ispunjen magijom i avanture. Ovo je igra u kojoj svako može biti heroj.

Da bi se pridružili igri morate proći World of Warcraft online registracije: u prozoru koji se otvori, unesite e-mail adresu i lozinku. Pridružite World of Warcraft na ovom principu je završen, možete se prijaviti u igru ​​i početi stvarati karakter Svoge.

U World of Warcraft online igra, možete napraviti sami nekoliko znakova koji će vam omogućiti da probati različite kombinacije određenih rasa i klasa. Pogledajmo proces stvaranja vaše budućnosti lik: prvo morate da izaberete Prvenstvo u kojoj ćete igrati (svetova razlikuju u njihov stil igre) je:

PvE (igrač naspram neprijatelja) i ndash; normalan igra svijetu;

PvP (player vs. igrača) i ndash; mir za igrače u potrazi za konkurenciju;

PvE-RP (igrač naspram neprijatelja, role-play) i ndash; svijetu u kojem djelovati kroz ulogu i tuča igrači moraju biti dogovoreni obe strane;

PvP-RP (igrač u odnosu na igrača, role-play) i ndash; analogni normalan PvP, gdje je dozvoljeno borbe između različitih frakcija u performansama ulozi.

Nadalje, u online igra World of Warcraft, morate da izaberete: rase, spola, klase, i dodijeliti ime za svoj lik. Osim toga, od vas će biti na raspolaganju za više funkcija, kao što su promjene u izgledu i transformacije. & Nbsp;

Pričajmo o rasama:

ih u projektu - 12, oni određuju cjelokupni izgled likova, i daju posebne pogodnosti u obliku rasne sposobnosti, a vezana za jedan od dva frakcije: Savez ili Horde. & Nbsp;

Alliance & ndash; u ovom frakcija dolazne rase, kao što su Worgen, draenei, patuljaka, Patuljci, Ljudi i Noć Vilenjaci;

The Horde & ndash; u ovom frakcija dolazne rase, kao što su goblini, Blood Elves, Orci, Tauren, Trolls i Forsaken (vratio iz mrtvih).

Kada ste se odlučili na frakcije i rase, odabrati svoj razred perzijski, što će zavisiti od njegove sposobnosti u ovom skazachno svijetu. U igri World of Warcraft online klasa ima 3 glavne uloge: tenkovi, iscjelitelja i borci i 10 utrka klase: Warrior, Paladin, Hunter, Rogue, Priest, Death Knight, Shaman, Mage, Warlock i Druid. No, imajte na umu da su na raspolaganju nisu sve klase za svaku trku, a ako je ispred vas će se dati izbor između rasa i određene klase, koji uvijek dati prioritet klasi.

Sada možete početi da se stvori privid svoj lik: odaberite katu (što je čisto estetski razlika), odlučuju za poseban vanjski funkcije, kao što je primjer, tetovaže, naušnice, kosu, i tako dalje. D. Na ovoj, stvaranje lika završi, samo ti padne na pamet.

& nbsp; Dakle, o samoj igri. Vaš lik u početku igre, postoje neke početne kapacitet svogo klase, ali igrati igre online World of Warcraft, s razvojem, moći ćete otkriti da mu novi. & Nbsp;

U toku igre World of Warcraft, možete dati svogo karakter jedinstvene sposobnosti, zahvaljujući talentu i karakter. Talents dopustiti karakter da se specijalizirati u određene vještine, i simboli (stvorili drugi likovi koji imaju oznaku profesije) ne samo da će ojačati postojećih kapaciteta, ali i dodati im nove efekte.

igrati online igre World of Warcraft, vi ćete putovati kroz Azeroth, dom raznih predivnih stvorenja i znakova. Vi ćete obavljati različite zadatke, koji su podijeljeni u nekoliko kategorija: General (najčešće), Grupa (kompliciranije nego što je to uobičajeno) u tamnici (mjesta jezivo i opasno čudovišta). A tu su i poslovi u Herojski modu racija, PvP, i Daily. Get posao, možete imati drugim likovima, ili koristiti predmete i objekte. World of Warcraft igre vam nakon borbe s čudovišta, ako oni pobijediti, da ih sa raznim magične stvari koje se mogu staviti u jednu od banaka za čuvanje.

Reprodukcija World of Warcraft može biti poput mene, i sa prijateljima, kreiranje grupa, saveza, kao i za kupnju ili prodaju predmeta u aukcijskoj kući i hellip;

U principu, ova igra je vrlo širok i može biti jako dugo vremena da se opiše, a nakon što se registrujete u igri World of Warcraft, vi ste u mogućnosti vidjeti sve i pokušati igrati World of Warcraft!

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi