World of Dragons

Alternativni nazivi: World of Dragons

World od Dragons online - je fantazija multiplayer igra usmjerena na zrak bitke model free-to-play.

U ogromnom svijetu, gdje je ranije dominirali tri zmaja, došlo je do incidenta. Jedan od njih je želio da preuzmu svu vlast u svojim nogama. Druga dva, što naravno, za razliku od takve samovolje, i učinio sve što je moguće da ublaži bezobzirni. Priča se da je Dieblo bio zatvoren u drugoj dimenziji, i Asuryan Fireana i spavao mirno. Ali ništa je večna. Ova situacija promijenila tokom vremena. Sleeping Dragons bili prisiljeni da se probudi zbog činjenice da su stanovnici svijeta jasno osjetio pristup vremena kada opasna Dieblo može izaći iz svoje zatvorske. I za takav događaj će svakako treba pripremiti. Calm u svijetu prekršili razne bitke i borbe zaraćenih strana. Nekadašnji idila potonuo u ljeto. Sada svi dobiva stariji ugrabiti za sebe deo koji. Dakle, borba za teritoriju je uobičajena pojava.

za početak reprodukcije u World od Dragons , morate preuzeti i instalirati igre na računaru. Međutim, prije potpisivanja za ovu igru ​​ World od Dragons . Stiče se računa je vrlo jednostavan. Morate unesete e-mail adresu, koja će služiti kao korisničko ime i lozinku da bi mogao da izađe sa naknadni upis na računu. World od Dragons Provjerite svoj ugovor sa pravilima igre, tako da imajte na umu da pritiskom na odgovarajuće gumb potvrđujete prihvaćanje sporazuma sa našim korisnicima.

Pogledajte potrebne sistemske zahtjeve. Prisustvo takvih parametara što je operativni sustav Windows XP / Windows 7, procesor Intel Dual Core 2.1 X , RAM 1 Gb i GPU 256 Mb memorije i DirectX 9. 0 C će omogućiti igranje bez kočenja.

Da vidimo šta može molim vas igrati World od Dragons . Prvo, to je dobar ugodan za oči grafikon, drugo, relevantne zvuk, treće, jednostavan gameplay. Pored misteriozni svijet ste dobili sposobnost da obavlja raznovrsne zadatke na zemlji lokacijama i tamnice, plus sudjelovati u velikoj borbi koji se odvijaju u zračnom prostoru. Također, uživat ćete u izabrane klase vremenom omogućava vam da se razvije u automat specijalizaciju, a oni su stvarno jako puno. Imajte na umu da u početku morate odlučiti koju stranu želite da se bore. Postoje samo dva. A rasa, koji su podijeljeni u vstrechayutsya Demoni BAEC, zverolyudey Sinkong, Halfingov, lokalne vilenjaci Azra, vukodlaci Shady, ljudi Oriana. Četiri klase su dostupne. Potrebno je da se pažljivo vagati sve prije nego što bi vaš izbor. Nakon svake klase je jedinstven. To je, svaka ima svoje karakteristike, prednosti i mane. Igrati igru ​​ World od Dragons hoćete, vozi heroj, čiji izgled je inicijalno grade sami. U igri World of Dragons Online omogućava vam da odaberete i najmanji karakteristike, što znači da nitko drugi neće biti kao što je.

Što se tiče glavna odlika igre - zmajeve, neće morati staviti ne manje truda nego u razvoj lika. Na kraju krajeva, morate pumpe vašeg ljubimca od vremena njegovog rođenja iz jajeta i sve dok se ne pretvori u borbi protiv životinja. Na ramenima leže zabrinutost zbog održavanja i obrazovanje mount. Doći će vrijeme kada ćete biti u mogućnosti da sjedi na leđima, što u potpunosti sigurni da će učenik nikada neće izneveriti. Važno je napomenuti da možete voziti ne samo reptili. World od Dragons možete igrati s drugim nosačima. Na primjer, krilati pantera leteći jednorozi nisu manje efikasni u borbi.

Unatoč činjenici da je World of Dragons igra je usmjeren na ljubitelje PvP-bitke, lako možete izabrati mirno profesiju. Uostalom, netko je potrebno za stvaranje odjeća, oružje, nakit, i raznih napitaka. Inače, što se tiče potrebnih stvari, oni su stekli izvodeći zadatke ili kupiti u posebnom Shop.

Dragi ljubitelji avantura, World of Dragons Online čeka na vas! Ako mami i privlači aktivan zauzet život, jednostavno neće ostati razočarani. Uronite u fascinantan dinamiku događaja i za sve zaboraviti dosadu! Sretno!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi