Svet ratnih brodova Blitz

Alternativni nazivi: WoWS Blitz, brodovi brodova bitke

Game World of Warships Blitz je dugo očekivani projekat.

Još jednom, kompanija Wargaming Group se odlikuje činjenicom da je zadovoljnim navijačima morskih bitaka sa igračkom pod imenom World of Warships Blitz. Ako ste igrali verziju računara, bićete prijatno iznenađeni koliko su vješti autori pristali na njegovo prilagođavanje Androidu.

Sudi prema tome kako projekat brzo postaje popularan, možemo sa sigurnošću reći da će uskoro biti jedno od prvih mesta u rejtingu kultnih igračaka. Za download World of Warships Blitz, vam ne treba ništa posebno, i to će se nositi sa modelom telefona sa OS verzijom od 4. 4 i više, kao i sa slobodnim mestom pod postavljanjem 59 M.

Još uvek postoji mogućnost da na računaru preuzmete World of Warships Blitz, tako da niko neće biti izostavljen.

Features of management.

Ako upoređujete mobilne i računarske verzije, u prvim mapama područja se značajno smanjuju za praktičnost, jer ćete morati da igrate na malom ekranu. Način kontrole na dodirnom ekranu razlikuje se u različitim uglovima, postoje posebni tasteri. U donjem levom uglu je navigacija. Klikom na jednu od strelica postavite kurs desno / levo ili nazad / napred. Jednom pritisnite strelicu i brod će plutati. Ako se ponovo pritisne, ubrzava se. Ono što je pogodno jeste da ih ne treba popravljati uz konstantan pritisak. Dovoljno je dati komandu, a možete i druge manipulacije.

U donjem desnom uglu krsta ukazana je naredba za snimanje, a dvogled je aproksimacija. U sredini ikona alata i popravke. U gornjem desnom uglu zauzima ikona sa promjenom oružja, na lijevoj mapi terena, a u sredini vidimo razmjer o napretku bitaka. S obzirom da sve ovo ima male dimenzije, translucenciju i intuitivnu razumljivost, za ovako veliku igračku ovo je veliki plus.

Game igranja.

Pored toga, igra World of Warships Blitz nudi:

Kao iu kompjuterskoj verziji, World of Warships Blitz igra u mobilnoj verziji nudi modove PvP i PvE.

  • Ogroman izbor 90 brodova iz različitih zemalja
  • Chans se bori u arktičkim, atlantskim i pacifičkim vodama
  • Raznolikost oružja
  • Neprekidno pumpanje brodova Više od jednog borbenog režima: jedan, tim, korporacija, rank
  • Amphas za dostignuća i pobede
Već je pomenuto da je izbor mapa ogroman, ali je smanjen za oko trećinu, tako da ne moraju predugo prelaziti napuštene prostrane površine vode na put do glavnog mesta događaja. Takođe, ako igrate PvP, igrači se mogu grupisati u grupe od 7 učesnika. U ostatku sve je analogno kupovini brodova, pumpanje, učestvovanje u gostima, misijama i drugim događajima. Za ovo, naravno, pruža vredne nagrade i bonuse. Osim nagrada za učešće u borbama, WoWS Blitz je pružio i druga prijatna iznenađenja. Na primer, ako tokom nedelje posetite igračku dnevno, osvojite premium račun u trajanju od tri dana.

Za ljubitelje akcionih igara biće zanimljivo doživjeti ovaj projekat, naročito ako su upoznati sa drugim radovima investitora (tenkovi i avioni). On takođe privlači one koji su više puta doveli na borbene brodove na velikim kompjuterskim monitori. Njima je lakše odrediti skup brodova za svoju flotu (razarače, krstarice, bojne brodove) i njihov način pumpanja. Početnici će otkriti ogromno polje za istraživanje kako bi utvrdili kvalitet svakog broda u bitci.

Te koji je uspeo testirati igru, daju jedinstveno pozitivnu ocjenu. Takođe u njenu korist je i činjenica da se programeri neprestano objavljuju ispravke i aktivno ispravljaju moguće greške.