Wizard II svjetskog online

Alternativni nazivi: Igra Čarobnjak Drugog svjetskog

online igre W I Zārds World & nbsp; i Iota; i Iota; & nbsp; & ndash; free browser-based uloga-igranje igra, u kojoj ćete naučiti i ovladati novim čaroban svijet. Ovo je nastavak već poznatih i popularnih MMOR PG & nbsp; & Ldquo; W I Zārds World & rdquo;. Za tri godine, kako je tinja borba između vojske mračnih sila i svjetlo čarobnjaka. Tokom tog vremena, mnogi su bili u mogućnosti postići svijetle, teško osvaja njihov svijet. Njihov malo naselje pretvorio u veliku i snažnu aradon grad dominira dobro raspoloženje. Bright je uspio odbiti drevnog Zaorn oživi Dorikan, & nbsp; i da se uspostavi Elair (škole za čarobnjake volontere). Međutim, the Dark neće staviti gore sa gubitkom snage. Ne zna se onim što čini i rituala, ali Dark uspeva da pronađe put do drugog astralnoj ravni World Wizards. Ova lijepa djevica svijetu nikada nije kročio čarobnjak, a zlo je već tu. Prema planu Dark World & nbsp; i Iota; i Iota; & nbsp; će biti odskočna daska za svoju vojsku. Ali, na svu sreću, nije primjetiti svijetle ove akcije. Najmoćniji čarobnjaci, po nezamislivo napor, pronaći izlaz na svijetu & nbsp; i Iota; i Iota; . Igra W I Svjetska Zārds & nbsp; i Iota; i Iota; linija & ndash; To je borba između tamnih i svjetlo u novom svijetu. Amazing World-legenda koja se sastoji od snova, okrunjena veličanstvenim dvorcima i naseljenim prekrasnih stvorenja. & Nbsp; & nbsp; & nbsp;

Za početak, trebat će vam upis u igri World of Wizards & nbsp; i Iota; i Iota; . W I Zārds World & nbsp; i Iota; i Iota; registracija je kako slijedi: ušao u igru ​​oko imena i smisli lozinke. Ako želite da se pretplatite na bilten igre, Svjetska Registar čarobnjaci i Iota; i Iota; & nbsp; daje priliku. Da biste to učinili u odgovarajući unos e-mail. Nakon toga, pritisnite & nbsp; Registracija . Sada ste došli u drugoj fazi registracije. Upis u igri W I Zārds World & nbsp; i Iota; i Iota; & nbsp; [2 ] dodatno uključuje sljedeće operacije:

- unesite svoj nadimak,

- unesite lozinku W I Zārds World & Iota; (naravno, ako si to ti)

- Izaberite utrka glavnog lika (u okvir na dnu posebne karakteristike ovog lika su prikazani);

- ukazuje na podu;

- misli se kodna riječ;

- unesite svoju e-mail;

- pokazuje datum rođenja.

Na kraju pritisnite & nbsp; računa . Registracija W I Zārds World & nbsp; i Iota; i Iota; prošlo, a možete igrati igru ​​of the World Wizards & nbsp; i Iota; i Iota; & nbsp; linije.

To je vrijeme da se razmotri fantastičnih bića, koje će se uvesti W I Zārds World & nbsp; i Iota; & Iota; & nbsp; online igra. Likovi se zovu jedinice. World волшебников ΙΙ online имеет takvih jedinica trke: vilenjaci, patuljci, vilenjaci, ljudi, Orci, trolovi. Karakteristike svakog od njih se mogu naći u pravila igre. Glavni lik, koji ste odabrali čak i prilikom registracije, može birati vaše stranke. Na početku igre je dostupna besplatno & nbsp; uzeti odred dvije jedinice. Da bi se povećala odreda, onda morate platiti novčiće za svaku dodatnu jedinicu zaposlenih. Možete, naravno, odbaciti neponravivshegosya ratnik, ali će biti vraćen samo pola iznosa koji ste proveli ga zapošljavanje. Kovanice se može zaraditi osvajanjem bitku.

Pa, likovi sređene i vi, naravno, postavlja se pitanje oružja. Ne može, naši junaci se bore golim rukama! Online igre World of Wizards & nbsp; i Iota; i Iota; & nbsp; omogućuje svaki vojnik uzeti u bitku oružje & nbsp; štit, amajlija i dva svitaka. Mage može uzeti štit, amajlija i šest svitaka. Svaka utrka se oslanja oružje. To je, na primjer, goblini i ndash; noževi, mačevi; za Elves & ndash; lukove i samostrela, i tako dalje. n. Oružje imaju svoje parametre. Naime, povećana zaštita od udara, požara magija, težina, cijena. Tu je i niz ploča. Oni mogu biti izrađene od drva, željeza, bronca, i tako dalje. D. Možete igrati online W I Zārds World & nbsp; i Iota; i Iota; iz domognu trofeja stavki (Shield čudovišta, Magic Stick). Usput, ne zaboravite da nakon svake borbe naoružanja koje su nosili 1%. Dakle, stvari s vremena na vrijeme je potrebno popraviti.

Sada kada smo se bavili oružjem, možete sigurno ući u arenu bitke. Igra ima nekoliko vrsta borbe. Ovaj trening boriti u dvoboju i dvoboj završiti pobjedom. Igrati W I Zārds World & nbsp; i Iota; i Iota; & nbsp; je potrebno, poštujući pridelnyh oprez. Imajte na umu da, čak i bez obzira na budnost stražara, grad može prodrijeti čudovišta. Budite spremni da se bore u bilo koje vrijeme, jer su ovi zli i lukav stvorenja mogu vas napasti bilo gdje.

Vi ste vjerojatno već misli da igraju igru ​​W I Zārds World & nbsp; i Iota; & Iota ; & nbsp; online će biti dosadan i ne postoji ništa osim beskrajne borbe. Požurio sam Uvjeravam vas da to nije tako! Čarobnjački svijet & nbsp; i Iota; i Iota; & nbsp; da igraju puno zabave. Igra nije monoton! Možete naći mnogo zanimljivih aktivnosti. Možete kreirati vlastite klanova (uslov za prijavu je titulu barona ili više), ili se pridružiti postojećih. Jeste li pogoditi strelica Kupidon i želite da se uda? Igra se pruža takvu mogućnost. Sakrament braka vrši se ministri kuće. Ili možda biste poboljšali finansijsku situaciju. Nema problema! Možete ići na posao u službi mira. Odaberite jedan od dostupnih radnih mjesta i više! Hteo sam samo da neko lijepo? Koji su problemi? Igra se omogućava igračima da razmjenu poklona. Usput, ne zaboravite io takva stvar kao i indeks posvećenost miru. Savjetujem vam da pratite IPM, zato što bi želio dobiti mjesečnu promocija iz City Hall? Nije dovoljno avanturu? Želim još adrenalina? Tada ćete hodati u potragu. Ovo područje na periferiji grada gusto naseljena čudovišta. Kada borba, ti zarađuju ekstra blaga, onda možete sigurno vratiti u grad kroz magičnu portal.

Pa? Nadam se da sada shvatiti da vam dosadi jednostavno nemaju. Da se registruju sigurni da W I Zārds World & nbsp; i Iota; i Iota; & nbsp; da igra vrlo zanimljiv i uzbudljiv. Vi ćete doživjeti jarke i širok spektar emocija u ovom čarobnom svijetu! Zaista, zahvaljujući igri ne samo uživati ​​u avanturu i osjećati kao pravi vojskovođa i strateg. Trenirati svoju vojsku kao vojni vještine, i upravlja podvige! Možemo samo želimo puno sreće u postizanju vaših ciljeva! Budi dobro raspoloženje! & Nbsp;

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi