Vinterfrost Heritage North

Alternativni nazivi:

Igra Vinterfrost baštine Sjever: Rat sa mrtve.

Igra Vinterfrost baštine North poziva nove igrače u svijet mašte, gdje su ponudili ulogu heroja, predodređen da zaštiti kraljevstvo od pobunjenika mrtvih.

prije

Mnogo godina devet klanova Dare odlučio zaboraviti prošlost žalbe, prikupiti između različitih vrsta ljudi, jednog predstavnika, i kombinirati ih u ekspediciju. Vilenjaka, ljudi, patuljaka, divova i Orcs morao doći do najskrivenijih kutaka kontinenta na sjeveru, tamo se pronašli skriveno blago, i dovesti u grad.

Na opremu i obuku je dosta sredstava, ali su napori bili uzaludni ekspedicije poginuli u oštre klime. Tokom godina, i ne čekajući vijesti, postalo je jasno da oni više neće. Ali to se traži samo vladari za prikupljanje novu grupu. Nažalost, oni pretrpjeli istu sudbinu kao i oni koji su ih pratili.

Vremenom, svi koji su izašli i ubijen, mrtve vratiti u osveti tvrdoglavosti svojih potomaka. Pokretanje igrati Vinterfrost baštine North, postajete član jedne od starih porodica koji su učestvovali u društvu, i stoga su primorani da se suoči sa pobunjenicima mrtvih rođaka.

Vas sa svojim bratom spašava svog oca, ali on mora da žrtvuje svoj život, da možete ići u opasnu avanturu, i pokušati pronaći odgovore na važna pitanja.

je vaš prvi izbor.

Vy ima pravo da odluči što je najbolje za vas Vinterfrost baštine North registraciju ili povezivanje putem društvenih mreža. Sljedeći korak je stvaranje lika. Da biste to učinili, odnose se na karakteristike svake profesije, i imajte na umu da je izgled i neke vještine zavise biti muškarac ili žena.

  • Rogue okretan i brz, i zazire od neprijateljskih napada. Ovo je efikasan borac protiv jedne ciljeve, ali se ne mogu nositi sa grupom.
  • Warrior tipičan rezervoar s puno vitalnosti. Obdaren sa snagom koja je idealna za gužva napada.
  • Ne
  • Mag razlikuju dobro zdravlje, i nije baš efikasan protiv jedne moćne negativaca, ali grupa nije vrlo jaka protivnika utječe na kretanje mali prst. Tokom pumpanja, možete izabrati ono što želite da bude lekar ili koji uzrokuje štetu.
  • Shaman je dobar branič, dobar kao magičar ima čini.

To je vrijeme za akciju.

V Vinterfrost baštine North igraju lijepo za mnogo razloga, ali prva stvar koja upada u oči je vrlo svijetao, ugodan grafikon oka. Razvoj je glatka, a početne razine nisu posebno naprezanja jake protivnike. Svoju snagu će biti dovoljno da se nosi sa gomile mrtvih.

Kasnije počnete pronaći snagu i iskustvo, postali jači, a vi ćete biti spremni za ozbiljne sukobe. U toku događaja hoćete:

  • Primenyat principu korak po korak deystviy
  • Nanimat pomoschnikov
  • Dratsya sa monstrami
  • Srazhatsya sa geymerami
  • Uchastvovat u uzbudljivom rezhimah

Naraschivat mogu doživjeti učešćem u zadatke, ali možete koristiti meditacija, ostavljajući junak u ovoj državi dok ne nestala. Ali vratiti, naći ćete ga svježe i moćniji.

Vash karakter obdaren trinaest talente, a tokom borbe, vi odlučite koja je više prikladno ovdje. Ali šest vašeg tima Mates će automatski koristiti poklon, koji je obdaren, pa smatramo prilikom postavljanja kompanija na bojnom polju.

V iPlayer Vinterfrost baštine North dugo ostati usamljeni ratnik neće raditi ako želite pobjediti glavni gazda. Tako se ujedine u klanovima, bore u areni, dobiti top počasti.

 

Play također