Legat Zimskog mraza na sjeveru

Alternativni nazivi: Legat zimske mraze

Winterfrost Game Legat Sjevera: Rat sa mrtvima.

Zimsko-mrazovsko nasleđe Sjevera poziva nove igrače u svijet mašte, gdje im se nudi uloga heroja koji je predodređen da zaštiti kraljevstvo od uskrslih mrtvih.

Prije mnogo godina, devet Daren klanova odlučilo je da zaboravi stare prigovore, okupi jednog predstavnika među različitim tipovima ljudi i kombinira ih u ekspediciji. Vilenjaci, ljudi, gnomi, divovi i orci trebalo je da stignu do udaljenih uglova kontinenta na severu, tamo pronađu skrivena blaga i dovedu ih u grad.

Na opremi i obuci utrošeno je mnogo resursa, ali napori su bili uzaludni i ekspedicija je umrla u oštroj klimi. Tokom godina, i bez čekanja na vijesti, postalo je jasno da više neće biti. Ali to je samo navelo vladare da prikupe novu grupu. Nažalost, imali su sličnu sudbinu, kao i oni koji su ih pratili.

Nakon nekog vremena, svi oni koji su otišli i umrli, vratili su se mrtvi, da bi osvetili tvrdoglavost svojih potomaka. Počevši da igraju igru ​​Zimska mrznja na severu, postajete predstavnik jednog od starih imena koji su učestvovali u preduzeću, i zato su primorani da se suprotstave pobunjeničkom mrtvom rođaku.

Vi i vaš brat spasavate od svog oca, ali on mora žrtvovati svoj život tako da možete ići na opasnu avanturu i pokušati pronaći odgovore na važna pitanja.

je vaš prvi izbor.

Imate pravo da odlučite da je bolje da se zimska legat severnih zemalja registruje ili se pridruži društvenim mrežama. Sledeći korak je stvaranje heroja. Da biste to uradili, upoznajte se sa karakteristikama svake profesije i imajte na umu da izgled i određene veštine zavise od toga da li ste muškarac ili žena.

    Pljačkaš je agilan i brz, savršeno izbegava neprijateljske napade. Ovo je efikasan borac protiv jednog cilja, ali ne može da se nosi sa grupom.
  • War je tipičan rezervoar sa velikim zalihama vitalne energije. Obdarena snagom koja je idealna za bliske napade.
  • Mag nema dobro zdravlje, a neefikasan je u odnosu na jednog snažnog zlikovca, ali grupe ne baš jakih protivnika su pogođene kretanjem njihovog malog prsta. Tokom pumpanja možete izabrati koga želite da vidite kao lekara ili one koji prouzrokuju štetu.
  • Šaman će biti dobar branilac, jer ima magije kao i magičar.

Vreme za akciju.

V Winterfrost Legat Sjevera je ugodan za igranje iz više razloga, ali prva stvar koja vam zahvaća oko je vrlo svijetlo, ugodno oko. Razvoj se odvija glatko, a početni nivoi ne opterećuju naročito jake protivnike. Tvoja snaga je dovoljna da se nosiš sa mnoštvom mrtvih.

Kasnije ćete početi da dobijate snagu i iskustvo, da ojačate i budete spremni za ozbiljne okršaje. U toku događaja možete:

  • Primenite princip postupnih postupaka
  • Pomoćnici za iznajmljivanje
  • Fighting Monsters
  • Fight gamers
  • Da biste učestvovali u uzbudljivim modovima

Možete povećati svoje iskustvo sudjelovanjem u zadacima, ali možete koristiti meditaciju, ostavljajući heroja u tom stanju dok ste odsutni. Ali vraćajući se, naći ćete ga snažnom i snažnom.

Vaš lik je obdaren trinaest talenata, a tokom bitke odlučite koji je ovdje prikladniji. Ali šest asistenata iz vaše ekipe će automatski koristiti poklon koji imaju, pa razmislite o tome kada postavljate kompaniju na bojno polje.

V iPlayer Winterfrost Legat Sjevera dugo vremena da bude sam ratnik neće raditi ako želite poraziti glavnog šefa. Tako se ujedinjuju u klanovima, bore se u Areni, dobijaju najviše nagrade.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi