Wind of Luck

Alternativni nazivi: Wind of Luck

ovoj igri morate igrati u ime pomoraca koji želi da osvoji prevlast na svim morima. Osim vas u igri Wind of Luck online ove lakih većini drugih bendova & nbsp; i organizacija.

Wind of Luck igre koje možete igrati besplatno, preuzimanjem na računalo, igra klijent.

Igra Wind of Luck Možete igrati sljedeće vrste brodova:

 1. Azije.
 2. Karibima.
 3. Mediterana.

za azijske vozila uključuju:

 1. Kobukson & ndash; je najpoznatiji ratni brod Aziji. & Nbsp;
 2. Katamaran je mali dvostruko brod koji se pojavio na polinezijski otocima.
 3. Quee Song & ndash; ovaj poznati korejski brod.
 4. Pirate Junk & ndash; tradicionalni brod u Aziju bogatstvo azila.

do Kariba brodova uključuju:

 1. Barca je polazna brod Karibima brodova. Ovo je jedan od najlakših vozila u igri, a to je jako dobar brod da nauče osnove pomorske borbene.
 2. krijumčar Schooner & ndash; mali škuna, dizajniran za brzo i kratke staze, niskog profila sa oduzet jedra i dobar otpor. Dosljedno dobar brod pod nepovoljnim vjetrovima. Sa zapreminom od oko 90 tona može dostići veliku brzinu jedrenje za dugo vremena.
 3. Bermuda & ndash; Ovaj brod, koji se često javljaju kod mladih bogatstvo azila i low-profile pomorske štakora u vodama Kariba. Stabilno pod nepovoljnim vjetrovima. Tanak i elegantan škuna Bermuda maksimalnu brzinu može doći u vrlo kratkom vremenu.
 4. Privateer - veliki brod dizajniran posebno za gonjenje i trgovačkih brodova. Korpusa zbog njihove snage su dizajnirani za brzinu i naoružanje. To je obično namijenjen za male udaljenosti i oslanjaju se na svoje igrače ubrzati u kratkom vremenu. Ovaj brod može obavljati bilo koji zadatak, s malim gubicima.

Da Sredizemeomorskim brodova uključuju:

 1. Polacca & ndash; je svestran brod. U njoj se nalaze vesla i jedra kao trouglasti i trga, to je jako dobro za povoljnih i nepovoljnih vjetrova. Mogu plivati ​​u plitkoj vodi.
 2. Balancella & ndash; ovo je veliki ribarski brod. Ona ima ukupno 4 mala topa na brodu. & Nbsp;
 3. Xebec & ndash; To je najčešći dizajn broda, koji se koristi od strane Barbary gusari u Sredozemnom moru u XVII-XVIII stoljeća. Niska brodu je to teška meta za velike brodove. Extreme upravljivost make Xebec je vrlo dobra opcija za taktiku i šunjajući neprijatelju.
 4. Battleships & ndash; Ovaj brod, koji su podijeljeni u 4 stope. Ova ljepota ima gotovo savršenu ravnotežu između vatrene moći, žilavost i mogućnosti kretanja. Na brodu je 60 topova na dva pištolja palube. Uz snažne strukture i čvrsto haljinu.

Igrajte Wind of LuckVy biti u različitim regijama na različite mape. Vaša pažnja će biti posvećena šest regija.

Pokrenite igru ​​Wind of Luck besplatno igrati sa svojim prijateljima. Oni su mnogo više zanimljivih i vrijeme prolazi vrlo brzo.

Wind of Luck online & ndash; to je pravi igra, to sigurno će vam se svidjeti!