Webracing

Alternativni nazivi: Virtualno utrkivanje

Webracing online & ndash; Ovaj browser-based online igra koja vas uranja u virtualnom svijetu trka. Ako ste ljubitelj brzine i pobjeda, ako ste navikli biti prvi na stazi i ne plaše opasnosti iza ugla & ndash; Onda ovaj svijet za tebe!

Dakle, za početak igre, morat ćete proći Webracing online registracije: u prozoru koji se otvori, unesite e-mail (login) i lozinku, ispunite potrebne podatke, i da je vaša registracija je kompletan Webracing. Možete započeti igru!

Na početku ćete morati izabrati iz čistog automobila: Fiat Punto ili VW Golf. U budućnosti, Racing, možete priuštiti da kupiti kolicima iznenada, nadogradnju i još mnogo toga & hellip;

A sada, idemo na stvaranju svoj lik u online igra Webracing: nakon registracije ćete morati doći do sa imenom vashomu karakter i odabrati njegov avatar. Morat ćete distribuirati 20 besplatnih vještina bodova svoj lik u zavisnosti od toga što želite u & ndash; Drag Racer ili profesionalac krug utrke. Vaš vozač u Webracing online igri, postoje četiri glavna parametri su: tehnički, upornost, prijateljski i reakcija. Webracing online igra, ima pet vrsta nadogradnje za svoj lik (vozač) i ndash; jedan tip za svaki parametar i onaj koji cirkuliše jednom sve parametre. Kupnjom nadogradnje, vaš vozač može biti najbolji pilot na utrkama!

Da igrati online Webracing osim tvoj glavni lik (vozač), možete zaposliti dva dodatna.

A sada pogledajmo situaciju sa svojim automobilom: nakon što će imati više ili manje pristojan auto za trke, to će biti moguće nadograditi. Na svoj automobil, možete postaviti maksimalno 14 predmeta! Ovisno o vašem nadograditi svoj automobil, poboljšane tehničke specifikacije.

Igrajte Webracing će biti još zanimljivije kupoprodaju svoj automobil (možda ćete imati više od jedan automobil! ), Popravak i podešavanje ih. Sve to može biti učinjeno u garaži. Važno! U garaži se nalazi samo četiri automobila (ne računajući aktivan), ali još uvijek možete kupiti dodatni prostor u garaži i hellip;

igrati online Webracing, vi ćete biti u stanju stvoriti ili se pridružiti postojećim klub.

Svi klubovi u igri, podijeljena razinu i vještina: Početnici, amateri, profesionalci i šampioni. & Nbsp;

Članovi & ndash; Ovo je klub s razinom 1-3

ventilatori i ndash; Ovo je klub s razinom 4-6

Pro & ndash; Ovo je klub s razinom 7-9

Champions & ndash; Ovo je klub s razinom od 10-12

Uzgoj i klubova, je osvojio učesnici kluba!

Igra Webracing, svi članovi kluba su podijeljeni u nekoliko rang: Organizator Club (on organizira klub), pomoćnik Organizator (to je i laquo; desna ruka & raquo; organizator), član Kluba (glavni igrači kluba) i takav čin probnog perioda (potencijalni igrač kluba, on gleda na strukturu kluba za dalji postupak i ndash; bilo da je to ovdje ili ne).

U online igri Webracing, vaš lik može imati posao, to može biti lako, srednje ili teško. Jednostavniji rad, manje su šanse da će dobiti otkaz svoj lik, ali je zarada odgovara takav rad. Sposobnost da dobije posao imate samo 1 put u 24 sata. Svaki & nbsp; rad ima svoj rok izvedbe. Na kraju mandata, vaš lik dobiva sav novac. Usput, o novcu!

U Webracing igre online ima svoju igru ​​valutu:

WR & ndash; Ovaj srebrnjak-igra (oni mogu zaraditi obavljajući jednostavan posao ili pobijedivši u utrci);

GXP & ndash; To je zajednička valuta (valute možete kupiti ekskluzivnu stavke za auto tuning, nadogradnje za vozača s poboljšanim performansama i više fancy stvari Syndicate);

Benzin - on će morati da učestvuje u trci (Race 1 & laquo; je & raquo; 20% benzina, akumulirani 100% u točno 1 sat).

U Webracing igranje, možda kao kreiranje i učestvuju u već stvorio rase, pored toga, možete djelovati ne samo kao vozač, ali samo kao promatrač.

U zaključku, ja ću reći ovo, još uvijek postoji takva struktura što je Sindikat (stoji za baze u mnogim trkama). S njim i sa svim ostalima, vi ćete biti u mogućnosti da vas upoznam, nakon što se registrujete u igri Webracing. Sretno vam!

& nbsp;
 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi