Oružje of the Gods

Alternativni nazivi: Oružje of the Gods

Weapons of the Gods & ndash online; potpuno besplatno online igra mlađe generacije, koja se odnosi na moderne uloga igranje igara. Njen starosna grupa je neograničen. Ova prekrasna igra je kopiran iz vrlo popularan strip nastala u Kini i Rusiji.

da počnu igrati igru ​​oružju bogova od vas će se morati registrirati.

Registracija igri oružju bogova standarda. Na prvo unesete važeću e-mail adresu, korisničko ime i lozinku u nastavku. Nakon pritiska na & laquo; Napravi račun & raquo;, vi prihvaćate uvjete korištenja. Registar oružja bogova uspješno završena.

Weapons of the Gods online registracije je vrlo jednostavna i neće vam trebati puno vremena.

Legenda kaže da je dugo vremena za vlast nad svijeta hiljadama godina bori demona i bogova. Ali nijedna od tih stranaka nije na vlasti da se odupru i pobijediti. Stoga je odlučeno da se povjeriti sudbinu svijeta za obične smrtnike, slanje oružja u zemlju bogova. Ona ima neverovatno karakteristike kao što žalbu i moć da nijedan čovjek na Zemlji može odoljeti. Ali na kraju, ili će osvojiti bogova i ljudi će klanjati njima ili demonima, ali cijeli svijet s poniranje u ludilo i haos.

Ovo je online igra oružju bogova vam daje priliku saznati i uvesti red u svijetu i kako bi se osiguralo da je pobjednik bio najjači protivnik.

U igri ste šest klasa, kao što su ratnik, lovac, ubica, svećenica, mage, paladin. Igrati online oružju bogova možete jedan od četiri vrste znakova. Osim toga, igra sadrži više od tri stotine jedinstvene talente i vještine različitih vrsta zanimanja, kao što su proizvodnja i kolektivna. Ako se sve ove osobine u kombinaciji s nekoliko tisuća radnih mjesta i ndash; da će to biti dobra osnova za zanimljiv i dinamičan igra.

Igra oružja bogova online će vas zadovoljiti s novim elementima igre: jedinstveni sistem vojne tušem i neverovatan raznih kućnih ljubimaca. U igri ćete biti u mogućnosti da u potpunosti ukrotiti bilo čudovište. Nakon što pripitomi, morat ćete hraniti čudovište oružje. Imajte na umu da bez veliki dio od željeza i čelika, on je jednostavno ne može da se bori. Međutim, nakon što je vaš ljubimac dovoljno borbenih nakushalsya, ljubazniji, a on će vam pružiti sve pomoć u borbama će biti u mogućnosti da se pretvori u vrijedan materijal ili povećati svoj učinak. U igri postoji mnoštvo nosača & ndash; od najjednostavnijih do zeca dobi čudovišta, koje imaju moćna sila.

Također je važno napomenuti da u igri oružja of the Gods je zadovoljstvo, jer pred vama će posmatrati izvanredan crtež i dojam igre, neverovatan palače i tamnice, uvjerljivi pejzaže koje se mogu smatrati s velike visine, kada odete u putovanje avionom.

Odlična grafika, neobične zvučne efekte, Awesome gameplay će vam omogućiti da učestvuju u stvaranju legende, ali to nije sve iznenađenja koja vas očekuju. Oružje of the Gods online igra će vam dati priliku da otkriju nepoznati svijet, sklapa nova prijateljstva, da ukroti veoma neobično životinje, da oseti radost letenja, da učestvuju u epske bitke, za osvajanje prvog oružje bogova, i konačno odrediti sudbinu svijeta. Ako su svi iznad vas intrigira, oružju bogova igrate je najzabavniji. & Nbsp;

& nbsp;
 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi