War2 Glory

Alternativni nazivi: War2 Glory

Igra war2 Glory & ndash; free browser multiplayer strategije za borbu u realnom vremenu. Postati član virtualnog Drugog svjetskog rata, od vas će biti stalno u ratu sa svoje neprijatelje, učenje kombinirati snage i razvijati taktika da pokušaju da prošire svoje vlastite trupe. Mir rata 2 Glory online & ndash; je mjesto gdje borbe se vode svuda: na kopnu, na moru iu zraku. Tako da sudar ne može izbjeći. Pogotovo jer su rivali su pravi igrači, i oni projektuju puno, jer igra je već postao vrlo popularan. Face off sa stvarnim ljudima mnogo bolji nego pokušava da nadmudri umjetne inteligencije. Slične borbe dopustiti da sprovede najsofisticiranijih, bold strategija. & Nbsp; Budite mudri zapovjednik & ndash; i sve što ćeš dobiti!

igrati igru ​​ rata 2 Glory može ni minimum konfiguraciji računalo. Što se tiče zahtjeva sistema online ovaj proizvod je vrlo skroman. Ako je PC spojen na Internet rata 2 Glory Registracija će vas odvesti na prekrasan svijet gdje najuzbudljivijih događaja prate jedan drugog. Napravi nalog je vrlo jednostavan. Morate unesite prijava, lozinke, e-mail adresu i sigurnosni kod (sa slikama). Jednom upis u igri war2 Glory želi da stavi krpelja u potvrdu o prihvatanju Sporazuma korisnika. Brzo popunjavanje polja, možete preuzeti ulogu komandanta i počinje da polako shvate svoje dalekosežne planove.

Imajte na umu da uspjeh u ovom ratu ovisi o mnogo faktora: stanje trupa, broj vojnika u vojsci, nivo razvijenosti povjerena vas u grad vlasništvo tih ili drugih tehničkih sredstava, pouzdanost dobijenih u istraživanje informacija, kao i iz saveza , koji se sastoji od. Vi ćete upravljati svoju farmu i pokušati uzeti u obzir sve do najsitnijih detalja. Izgradnja i razvoj grada i ndash; Jedna od glavnih komponenti gameplay. Dakle, to je bolje dati dovoljno vremena izgradnje objekata i druga pitanja zahtijevaju pažnju. Treba da znate da u ovom surovom svijetu, je sve povezano i preuzimanje izvršenja misije, vi zaraditi novac i iskustvo, što u konačnici može koristiti u otkrivanju novih vrsta objekata za svoj grad. Postoji mogućnost i poboljšanje postojećih objekata. Home & ndash; & nbsp; jasno znate šta želite i teži za savršenstvom.

do rata 2 Glory igrati, trebate napraviti izbor između dvije postojeće stranke. Njemačka i anti-Hitler koalicije su u nepomirljiva neprijateljstva. Sve borbe koje su se dogodile ovdje, vodi između predstavnika dva suprotna strana. Bilo da ste pravi igrač ili računalo vojnik, on može boriti samo uz pristalica frakcija, koji ne uključuje sebe. Posebna prednost od nacista, ili pobunili protiv svoje ljude tamo. Samo neke razlike u umjetnosti i prihvatljiv zgrade. Dakle, igra BaF2 Slava obećava da će biti zanimljivo, i da se bore kao blizu Real. Osjećaj da se sve događa u sadašnjosti, doprinosi dobru grafiku. To je doslovno prepun puno detalja.

To je lijepo da je pokretanje igre rata 2 Glory , dobijate mogućnost da koriste veliku količinu opreme, koji je dizajniran u skladu sa crtežima tih vremena. Genuine vozila i sredstva ratovanja Drugog svjetskog rata narasti više od 40 jedinica. Svaki oružje ima svoje prednosti i mane, a njihova upotreba je kritična komponenta vaše strategije. Dakle, pokušati smanjiti pažljivo oružja, jer je glavni borbi & ndash; mudra taktika. Vi ćete biti u mogućnosti da osvoji čak i oni neprijatelji koji su potencijalno jači od tebe. Ako možete odabrati ispravan ponašanje, da jednostavno će pobijediti u prvom redu u rangiranju igrača.

Na kraju je vrijedno da se kaže da možete odabrati za sebe stil igre. Možete se boriti sami ili se pridružiti bilo koji klan. Kao dio saveza ćete se osjećati sigurnije, ali je, kako kažu, to je lično. Igra je dizajnirana za vas da se odmori nakon nje, tako da kao što vam se sviđa! Sretno!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi