Time carstva

Alternativni nazivi: Timeage

Time of Empires Online & ndash; slobodan multiplayer browser-based igre, napravljen u žanru globalne strategije. Mnogi upoznati sa ovim remek industrije igara na sreću kao i laquo; civilizacije & raquo;, i tako online igra Time of Empires Online je daleki rođak linije. Čitava priča se vrti oko stalnom sučeljavanje suprotstavljenih gradovima i državama ujedinjeni u klanovima, počevši od antičkog perioda i ostavljajući u svom razvoju u dalekoj budućnosti.

Član u igri Carstva je jednostavan i svima jasno i da će vas odvesti vrlo malo vremena. Sve što trebate učiniti & ndash; unesite naziv igre da uđe u igru, lozinku za sigurnost ulaz i svoju e-mail adresu na koju nakon nekog vremena dobijete obavijest da registratsiyaVremya Empires završen.
Time of Empires Online igre, apsolutno ne pretenciozno specifikacije računara, jer kako bi uživali u proces igri, vi apsolutno potrebno bilo kojeg računala koje podržava mogućnost pristupa Internetu i postavite ga u browseru.

Paljenje igrati igre online vremena Empires, ti si mudar vladar, su u posjedu nekoliko gradova. To je vaša odgovornost cijeli niz pitanja vezana za upravljanje vaše zemlje: od izgradnje raznih objekata i istraživanje, do objave rata, mir, spasiti narod od raznih epidemija, kao što su kuga ili kuga. Igra je turn-based i svoj lik ima određeni broj akcija poena na dan, što on može provesti. U svakoj zgradi, istraživanja ili bilo šta drugo proveo određeno vrijeme.

Naravno, izbor agresivan razvojni put, možete odmah ići u rat s bilo koje od susjednih plemena prilično slab, ali iskusni igrači preporuči početak igrati igre online vremena carstva prije vsegodumat jačanje snage svojih naselja.
U principu, većina zgrada donose vam neke prihode u obliku raznih sredstava, kao što su Akademija akumuliraju i laquo; & raquo;, znanje korištenja toga, možete istražiti nove tehnologije. Kao i većina globalne strategije sa hronološki komponentom, igra ima odjeljenje za tehnološku eru. Također, ne smijete zaboraviti na dobrobit svojih štićenika, na primjer, hrana se troši na održavanje održivost građani i trupe zlata može kupiti zgradu i dobije pristup posebne sposobnosti. Baš kao u & laquo; & raquo;, civilizacije u igri postoji opšti nivo prosperiteta vaše zemlje. Ako je nizak, onda je strah da se objekti da emigrira u susjedne zemlje.

do nastaviti igrati Carstva, nakon što je proveo neko vrijeme na razvoju države, može se sigurno uzeti za dovođenje predmet političkog i vojnog sistema vašoj zemlji. Ovdje možete uključiti niz znakova koji imaju specifičnu misiju i su jedinstveni za svakog doba.

Gameplay je vrlo dinamičan, a prije svega kontrolirati okolno zemljište i svoju državu može izgledati prilično komplikovana poduhvat. & Nbsp; Ali s vremenom, ova konfuzija postaje vrlo lako da se naviknem na i onda je u tvojoj ne pobjegne bilo koji, čak i ako je najmanja, promjena.

Neophodno je da budu oprezni u kontroli svoju zemlju, jer ako se, na primjer, u garnizon grad je ispunjena do posljednjeg mjesta, izgradnju vojnih jedinica u to odmah prestaje. Prijatno zadovoljstvo u igri sposobnost da vodi diplomatskih pregovora. Međutim, postoji jedna mogućnost: pregovori je moguće samo sa onim zemljama u kojima imate ambasadora, a završetak je većina tih sporazuma, vaš ambasador nestaje.

Pa implementiran u klan sistemu igra koja omogućava da svaki igrač doživjeti prednosti igre i uživajte u gameplay, zajedno sa svojim drugovima. Ali tu je, na prvi pogled, očigledan karakteristika, ali nije sasvim jasno za igre ovog žanra: da se ujedine u klan igrači mogu igrati samo pod uvjetom da njihove zemlje su u neposrednoj blizini. To znači da ako se odlučite za promjenu klan, morat ćete preći na drugu lokaciju, kako da ih ne bi problema sa susjedima.

Game Time Empires igra u kojoj ne samo da će biti zabavno, ali i zanimljivo, očekuju nove likove, a ako ste jedan od njih i ndash; registrirati i dokazati da smo zaslužili da bude junak, u stanju da se ponovi sudbina Aleksandra Velikog.