Warriors i Mages

Alternativni nazivi: Warriors i Mages

Warriors i Mages Online & mdash; browser baziran online role-playing igra bez naknade, koji tematski se može pripisati vrlo popularan danas fantasy žanr. Online igre Warriors i Mages je shareware, što znači da ne-igranje za novac, možete kupiti tzv premium račun, koji pruža određene bonuse. Tvorci ove igre projekta je ponosan da pozove svog proizvoda jedan od najbrže rastućih gaming zajednica, koji se stalno ažuriraju i ispunjen je različitim bonuse i poslastice već iskusan u borbama i potrёpanyh igračima i početnicima tek počeo razvoj svjetske igre. Upravo zbog ovog ratnika i Mages online igra koja će imati po volji svima koji još uvijek odlučiti da pokušaju sami na svijetu igra, ispunjen raznim amazing misterije i zagonetke.

Registracija igre Warriors i Mages & mdash; proces nije dugotrajan. Sve što trebate učiniti kako bi se pokrenula online i mdash igranje igre Warriors i Mages; unesite naziv računa, adresu e-pošte i lozinku. Zapravo, ovaj upis Warriors i Mages će biti završena i počnite igrati igre online Ratnici i Mages. Međutim, prvi na e-mail adresu mora doći obavijest da se aktivira svoj račun.

Igra Warriors i Mages online implementiran tako da vaša ramena počiva poseban lik u igri, unapređenje i razvoj koja će ovisiti o vama. Sve u svemu, vaš zadatak u igri & mdash; razvoj pojedinih sposobnosti svoj lik, sudjelovati u turnirima, žestoke borbe, pa čak i politički ili diplomatski posao.

nakon svakog žestoku borbu ćete morati organizirati svoje zdravlje. To možete učiniti će biti u bolnici. A oružje ili popravak opreme će morati na sebe. Bitka sistem u igri, kao što se desilo u mnogim slične igre & mdash; korak po korak. Prvo hodate, onda je vaš protivnik. Borite li imati priliku s obje casual igračima i sa NPC & mdash; čudovišta. U osnovi, svaki lik je dat privatnom svojstvu i ima već poznati i potpuno novi: mana, zdravlje, karizma, vjera, magija, umor, magija otpor, izgraditi i koncentraciju. Iz onoga što je trenutno na razini svog lika je direktno ovisi o tome kako besplatno ćete osjetiti u igri. Iskustvo kroz koje vaš lik će se razvijati, možete zaraditi u borbama i borbama. Svako povećanje nivoa dovodi u svoj kasica određenu količinu bodova.

Članovi su počele da igraju na nivou nula i u roku od pet oni otvaraju mogućnost studiranja magije, deset otvoren pristup liječenju i oporavak u borbi za pyatnidtsatomu nivo postane dostupan Arcane krvi. Ali dvadesetog isti nivo je prelazak na obuku sve tajne božanstva.

Treba napomenuti da su slične sisteme su već stekli njihovo povjerenje i dokazanu prednost nad mnogim drugim formatima u najmodernijih online igre. Ekonomska komponenta igru ​​kao provodi na odgovarajućem nivou, što nije istina od mnogih svojih kolega Igroprom.

igri u igri potrebno je kupiti razne predmete kao što su oprema, oružje i druge potrepštine. Uvjetno može se podijeliti u tri vrste: zlato, srebro i bakar. Novčić je mjera vrijednosti određene robe koje kupite u prodavnici. Zapravo, ugodno drago da pobjede u žestokih borbi kao nagradu ti ne samo razne oružja i opreme, ali i novčane nagrade. Njegova veličina je određena koliko štete što ste učinili u iznosu od svog protivnika u borbi.

Mnogo ima potrёpanye razne online svetova igračima kažu da je počeo svirati u Warriors i Mages, nakon nekog vremena da se naviknem na i početi da čvrsto vjerujem da negdje tamo, u paralelnom svemiru postoji čarobni svijet, iako u ograničenoj mjeri pratiti, ali i dalje ogroman, misteriozna i fascinantna. A ako niste stranac u smisao za avanturu, ali u srcu ti si i dalje isti nepopravljivi romantičnu vitez, onda ova igra je za vas. & Nbsp;

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi