War of Empires

Alternativni nazivi: War of Empires

War of Empires Online & ndash; je besplatna online browser igra koja je već stekla puno fanova. War of Empires Online igra ima veliku grafiku i zanimljivu priču. & Nbsp; Ova igra nudi vam da gradite svoje carstvo, provodeći civilizacija kroz mnoge ratove za svijet dominacije! War of Empires Online igra dostupna na bilo koji browser i ne zahtijeva instalaciju igre klijenta.

da uđe u igru ​​zahtijeva registraciju rata Empires: odabrati na glavnoj stranici igre servera (Gladijator, Liu Bay, Megion, Ankela i da će uskoro otvoriti još i ndash; Vallat), a zatim klikom na & laquo; Registracija & raquo;, u tip prozor u Vašem e-mail, a zatim unesite lozinku i pritisnite & laquo; Play & raquo;. Prije nego što otvorite novu stranicu na kojoj morate da izaberete trku: Rim, Kina, Perzije i Egipta. Nakon odabira utrke, na sljedećoj stranici, birate svoju sliku, pol, ime junaka i ime grada, i lokaciju na karti svijeta za svoj grad. Press & laquo; uđe u igru ​​& raquo; Registracija na ovu igru ​​Rat of Empires završava.

Svaki heroj ima vještine su posebne sposobnosti koje se koriste u borbi. Vsego16 vještine i mogu se podijeliti u četiri glavne grupe: Moć (povećava brzinu napada i štete), Leadership (povećava broj vojnika), Agility (to utječe na sigurnost i život) i uma (povećava snagu i oštećenja). Sve ove sposobnosti mogu se pumpa pomoću razine pas igru, odjeća i razne eliksira.

Stvari koje vam je potrebno za igru ​​koju možete dobiti za misiju, za pobjedu u Den i medalje dobiti u Areni. U igri postoje resursi, kao što su rude i dragulja s kojim možete poboljšati svoje stvari.

War of Empires Online igra ima tri glavna igra lokacije: Vaš grad, svijet igre i Distrikta. Svaka lokacija ima svoje karakteristike i hellip;

Game & nbsp; rata of Empires razvinut pomoć ili unaprijediti strateško razmišljanje, što je korisno u stvarnom životu.

počinje igrate igru ​​rata of Empires Online u vašem gradu gdje morate izvesti niz obaveznih misija obuke će vam pomoći da brzo moći razumjeti sve aspekte igre. U toku treninga, preporučuje se da slijedite upute. U budućnosti, završetak misije ćete biti u mogućnosti da steknu potrebne resurse ili bilo koje bonuse.

sve zadatke u igri su podijeljeni u osnovne, opstanak i razvoj. Prilikom odabira posla, vodit će vas po svom sadržaju, jer svaka misija ima svoj opis, cilj, smjernice za implementaciju i, naravno, nagrada!

igrati igre online rata of Empires ste vođeni ne samo ekonomskim pokazateljima, ali i religije i vojnu moć, jer oni također utjecati na daljnji razvoj. & Nbsp;

Igra ima pet epoha, koje možete promijeniti u toku igre. Ova: Wild doba, doba mraka, Feudalizam, Srednjovjekovni i carstva. & Nbsp;

Wild era - era počinje ovoj igri, u njemu se mogu graditi svoj prvi objekata;

Tamna doba - u ovoj eri možete izgraditi tržište, Sanctuary, Hramovi, Snimanje, odbrana osoblje, kapija i ograda, pa čak i zapošljavanje streličari;

Feudalizam - u ovoj eri možete izgraditi gradska vijećnica, štale, sajam, i zaposliti vozače;

U srednjem vijeku - u ovoj eri mogu graditi škole heroji, Arsenal, unajmi Ballista i trebuchets (to su borbenih vozila);

Empire - u ovoj eri možete izgraditi tvrđavu, i zaposliti specijalnih snaga.

Prelazak na svakom nove ere je teže od prethodnog.

Igra Rat of Empires može biti koristeći aukcije, koji vam omogućava da kupuju i prodaju raznih artefakata, vještina i svi ostali igrači.

The War of Empires može igrati, borbom u PvP-borbe s drugim igračima. Evo nekoliko opcija za borbene: Attack (možete učiniti oduzimanje stranih kampova), razbojništvo (možete počini krađu resursa i zlata od ostalih igrača) i presretanje (možete snimiti znakove drugih igrača na svjetskoj mapi). Pored ovih PvP-bitke, & nbsp; možete boriti još čudovišta.

Igra ima više Chat, Mail, forum, i lutrija. I to nije granica. & Hellip; Ako želite saznati više o igri ratu of Empires registracije će se otvoriti prije nego što se zastor sve karakteristike ove igre!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi