Rat plemena

Alternativni nazivi: Tribal Wars

Tribal Wars: Rat plemena Online & ndash; je browser igra koja vas vodi u srednjem vijeku. Play Tribal Wars je moguće čak i na ured računalo, kao minimalni sistemski zahtjevi za kompjuter potrebne za pokretanje igre: Windows 98 / ME / 2000 / XP / Vista / Seven Intel Pentium III procesor 800 MHz RAM 256 Mb i videlkarta 64 MB.

Član u igri Tribal Wars: Rat plemena ne zahtijeva skokova više neke programe i vrlo je jednostavan. Registracija & nbsp; Tribal Wars: Rat plemena traži da unesete nadimak - željeno ime igre, lozinku i e-mail adresu. Možete se registrirati na bilo koji od 18 Prvenstva, međutim, ispitujući osobine Tribal Wars: Rat plemena online prijave iskusne igrače se savjetuje da se registruju u popularnom svijetu samo ako želite da temeljito ispitati karakteristike igre. Uhvati se na razvoj susjeda i dalje ne uspije, a malom selu neće privući & nbsp; je izgradio carstvo. Kasnije možete igrati u novom svijetu tamo i postala apsolutni vladar. Računa u bilo kojem od svjetova važi u svim drugim svjetovima, ali u svakom svijetu ne može imati više od jednog računa.

online igre Tribal Wars: Rat plemena počinje s činjenicom da ste dobili zaselak, koji moraju prvo nekako drago mi je da ime (ime se može promijeniti u Town Hall) i razvijena. Za to su potrebni resursi

- na pilani proizvodi od drveta, & nbsp;

- glina kamenolom daje gline, & nbsp;

- Mine & ndash; metal. & Nbsp;

Što je veći nivo zgrade, više resursa proizvodi. Stoga, u prvim danima ćete morati da se bave vađenjem resursa. Da pohlepan susjeda nije ukrasti plodove svog rada, sredstva mogu biti skriven u cache kapaciteta ovisi o njegovoj razini. Također, oko sela, možete izgraditi neosvojiva zid. & Nbsp;

čim se igra Tribal Wars: Rat plemena online, potrebno je da odmah napraviti trupe. I onda možete početi pljačka male ili napuštena sela, čime se povećava svoje rezerve resursa i ubrzavanje razvoja. Ako ne možete da još ni opljačkati ni da se brane, i vaš susjed je jasno priprema da ide u rat, možete pokušati da mu napiše pismo diplomatski. Kada imate malo jači, možete početi u potrazi za istomišljenika saveznika, s kojim ćete razviti svoj pleme da brani i napada.

Tribal Wars: Rat plemena online igra daje priliku da preispita svoju divna grafika sela, a vlasnici premium account, osim uobičajenih informacija može dobiti još više, kao što je vrijeme u kojem je skladište je pun.

Kao što igrati igru ​​Tribal Wars: Rat plemena online, onda ćete biti u mogućnosti da biraju od 13 vrsta vojnika, svaka jedinica ima svoju svrhu. Na primjer, skaut može izvidi šta se dešava na susjeda i koliko svojih resursa, i uz pomoć plemstva može u potpunosti uhvatiti drugim selima, pričvršćivanje ih u svoje imovine. Svi ostali vojnici također imaju svoje posebne vještine koje treba dobro studirao prije nego što počnu da se bore.

igrati online & nbsp; Tribal Wars: Rat plemena & nbsp; - priliku da postane lider svog plemena, ili samo njegov stariji, koji ima pravo da prihvati nove članice u plemena, kao i da pišu pisma igračima svog plemena i provesti diplomatske odnose sa svojim susjedima . Igrati online & nbsp; Tribal Wars: Rat plemena, ne smijemo zaboraviti da je ovo timska igra, tako pokupiti plemena na okus je vrlo važno. Ako nećete odvesti ili bilo jedno pleme ili želite, možete kreirati pleme. Uspješno igranje Tribal Wars: Rat plemena mogu biti aktivno uključeni u trgovini & ndash; napraviti trgovina nudi susjedima i stavlja na tržište njihov višak sredstava. Ova funkcija također omogućuje vam da poslati pomoć resurs prijatelju ili dijele resurse između njihovih sela.

U Tribal Wars: Rat plemena igrati & ndash; jedinstvenu priliku g malog sela postati vladar svijeta!