Vikings War of Clans

Alternativni nazivi: Vikings Clan War

Igra Vikings rat klanova (Vikings War of Clans) na PC-u.

Viking Igra Klanski rat će odvesti igrače u sjeverne zemlje, gdje je priroda surova, a samo najjači, najpametniji i najhrabriji mogu preživjeti. Snežne planine okružuju opustošene gradove koji su preživjeli od varvarskih napada, mole se Odinu da prežive još jedan dan. Ali nije sve tako tužno kao što se čini na prvi pogled, glavna prednost ove nacije je snaga uma i hrabrosti. Jedan vojnik vredi desetak, a glavno je pronaći mudrog vladara koji će ih navesti da se bore protiv neprijatelja i da će moći da podignu ekonomiju devastiranih gradova.

iPlayer Vikings War of Clans je odlična kombinacija multiplayer strategije preglednika i igranja uloga. Korisnici će moći da se izraze na različite načine - da postanu urbanisti, da razviju ekonomiju i uspostave diplomatske kontakte, i naravno da pokušaju sebe kao mudre komandante kontrolišući najjaču vojsku koja će braniti novostvorenu državu. U ovom svetu jedino je pravilo moguće samo silom, uz podršku hrabrih ratnika, da se prošire granice grada i uspostavi zakon u ovim oštrim zemljama.

Viking zemalja nastanjuju Yarly, haos vlada ovdje i svi žele da dobiju što je više moguće oskudnih resursa, kao i neograničenu moć. Da biste pokušali da postanete majstor snježnih zemalja i preuzmete kontrolu nad bogatstvom u igri Vikings War of Clans potrebna je registracija. Morate ga proći samo jednom, popuniti sva polja u odgovarajućem obrascu, naime, doći do nadimka i ostaviti e-mail adresu. Još je lakše prijaviti se preko računa u nekoj od društvenih mreža.

Značajke igre Vikings War of Clans.

Nakon završetka postupka registracije, igrači mogu odabrati heroja, virtualnog vladara. Može biti i muško i žensko. Sve vrste su vrlo karakteristične, krv Vikinga se ulijeva u njih. Nakon što je napravio izbor, junak dobiva na imovinu malog poda ruševni dvorac, i nekoliko ljudi koji su preživjeli od konstantnih racija. Nekada veliki grad je uništen, zgrade su uništene, a mudri stariji koji vladaju ovim naseljem su ubijeni. Glavni zadatak igrača je da obnovi grad, uspostavi izvlačenje potrebnih resursa i stvori vojsku. Svaka zgrada je važna za razvoj privrede i vojne snage:

  • Na farmama farmeri će se brinuti za hranu;
  • Radnici u pilani rade, praveći dasku iz šume, neophodnu za izgradnju;
  • U kamenolomima je rad u punom zamahu, potrebni su jaki zidovi za pouzdanu odbranu;
  • U kovačnicama, kreirajte oklop i odeću za heroja, u njoj on može postati nepobjediv;
  • V Cure Warriors; Na svojim imanjima će biti obučeni za vojne trikove.

B Vikings War of Clans nije moguće igrati na PC-u bez razvoja nauke i sticanja znanja, korisnici su sretni u ovom slučaju, neprijatelji ne mogu uništiti svitke starješina, njihova mudrost može ići suvremenom vladaru ako nađe vremena za proučavanje folija. Još jedna karakteristika igre je dostupnost mapa, od kojih su sve 81, kako se razvijaju, od nivoa do nivoa, otvara se mogućnost da se prenese na nove zemlje.

Geroi je zasebna priča, može se razviti, steći iskustvo i znanje. Što je više zadataka završeno, bitke su pobijeđene i dobra djela učinjena za stanovnike i grad. Veća snaga karaktera. On dobija sposobnost da ima čak i manju vojsku koja ga vodi do pobjede nad najjačim neprijateljem. Što je viši nivo heroja, što više predmeta i oklopa proizvodi za njega, oni daju superiornost nad drugim igračima.

Igranje Vikinga Rat klanova na PC-u je mnogo lakše ako se pridružite nekom od klanova. Bez saveznika ne možete pobediti ujedinjene neprijatelje.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi