UnderWorld

Alternativni nazivi:

Igra UnderWorld je online igra bazirana na pretraživaču, na kojoj živi mistična stvorenja: vampiri, vukodlaci, i inkvizitora.

Browser-based online igra registracija UnderWorld se obavlja preko posebnog web stranice, koje su igre ovog tipa, a također imaju priliku da se prijave preko poznate društvene mreže na internetu - Facebook. Pridružite u igri UnderWorld i njegovo sučelje je na engleskom jeziku.

da se registrujete na sajtu igre UnderWorld Morat ćete učiniti sljedeće:

1) Pronađite mjestu na kojem igra UnderWorld, koristeći tražilicu pronaći bilo, znate. Na primjer, Google.

2) Nakon toge, otvorite sajt, igra odmah počne da se pokrene. U boot vrijeme pojavljuje se pitanje da li želite da napravite u ovoj igri. Ako ne želite da to, samo kliknite na X u gornjem desnom uglu. A ako naprotiv, slažu, zatim kliknete na link "Sing ovdje». Nakon toga ćete dobiti obrazac za registraciju.

3) U prvom redu na e-mail E-mail (vašu e-mail adresu).

4) zatim popunite sljedeću ćeliju, lozinke (lozinke). Ona mora uvijek biti jedinstven i sadržavati slova latiničnog pisma i brojeve.

5) Tada pisati Usename (korisničko ime).

6) Pogledajte informaciju, što je ispod, a zatim provjerite sve pozicije koje vas zanimaju ili ih dati svoj pristanak. Da biste to učinili, kliknite na trgovima, koji su u suprotnosti one stavke koje želite.

7) I na kraju, kliknite «Registracija».

Ti si sada punopravna članica igre UnderWorld i sve vaše dostignuća u igri će biti sačuvana.

igrati igru ​​UnderWorld držeći sve njegove pobjede, mogu samo oni korisnici koji su registrovani. Kako je igra UnderWorld je pretraživač, najviše pažnje treba posvetiti postavljanju i povezivanje na internet velike brzine. Sistem parametara računala ne smije biti manja od prosječne zahtjeve. Ovo je neophodno kako bi se igrati dobro funkcionirao.

Prije nego počnete igrati UnderWorld morate odabrati pol svoj lik, kao i kakva će uključivati:

1) Vampires - hrabar i snažan bića koje je teško odoljeti.

2) Vukodlaci - oni su lijepe i plemenite. Njihova snaga je vrlo velika.

3) Inkvizicija - ova grupa odlučuje o sudbini mnogih.

Browser-based online igra UnderWorld online Morat ćete izvesti razne zadatke. Također, od vas će dobiti razne opreme da ispune svoje misije.

Također se vlastiti kolekciju, koje prikupljaju tokom igre. U radnji igri ćete biti u mogućnosti da kupovinu.

Prijavi se UnderWorld besplatno, ne propustite ovu priliku.

Pokušajte igrati u podzemlju, možda svijet će vas omesti iz svakodnevnog života. Saznajte više informacija o svijetu online igre sa igrom UnderWorld.

 

Play također