Trine 2 Expanded Edition

Alternativni nazivi: Trine 2 Expanded Edition

CPU: Pentium 4 / Athlon XP 2 GHz

Memorija: 1 GB

Videkarta: GeForce 7600 / Radeon HD 2400

disku: 1. 5 GB

Trine 2 - arkadna igra razvijen od strane finske kompanije nastavlja tradiciju osnovana prije mnogo godina, u osvit video igara. Igra mehanike Trine 2 je vrlo sličan prethodno popularne igre u kojoj igrač pao pod kontrolom tri izgubljeni u vremenu Viking. Svaki od likova ima svoje ekskluzivne karakteristike, a samo pomoću sposobnosti svakog člana tima, bilo je moguće da prođe razinu do kraja. Igra Trine 2 također ima tri glavna lika - brz i okretan lopov Zoya, snažan i nezaobilazan u prsa i mage vitez Pontius, kontrolu elemenata Amadeus. Svaki od članova tima je za razliku od drugih i koristeći svoje ključne karakteristike i prednosti se može doći prije rasplet parcele.

Tema

Igra Trine 2 je povezan vrlo zbunjujuće zemljište, gdje smo reći cijelu pozadinsku priču univerzuma Trine 2, igrati lako i teško u isto vrijeme. Priča u igri će pokupiti gdje je prvi dio završio. Fairy Britanija je spašen, zlo čarolija je razbijena, ali ova idila trajala dugo i cijelom svijetu, gdje su glavni likovi žive na pomolu ozbiljna opasnost. Ovaj put glavni artefakt Trine 2, kontrolu reda i mira u svemiru poremećen opet i opet spasiti svijet mu je bila potrebna tri različite likove, njihov pristanak da bude artefakt misije odlučila da ne pitati. Još jedna nesreća za igranje svemir Trine 2 je invazija goblini na čelu njihov vođa odlučio da uništi poznati svijet i preuzme kontrolu nad artefakt.

znakova

U Trine 2 što vam treba za sve znakove, koristeći svoje snage na sto posto, ali većina misija ima nekoliko opcija za prijenos i čak možete odabrati za sebe kućne ljubimce. Mađioničar i mađioničar Amadeus živopisan primjer pacifista, jer on nema u svoj arsenal napada vještina Ying i koristi svoju moć za zgradu. To je ova opcija će omogućiti da prođe kroz jeziv močvare i kreću kroz veliki jaz, u stvari, Amadeus će stvoriti iz ničega kocke i piramide, da gradi mostove. Sa mađioničar Post vještine, količina, kvalitet, i veličine za stavke će rasti. Pontius vitez do kosti, svojoj prirodi, po svojoj prirodi je borba, a više će se odupre neprijatelja, udobnije on će se osjećati. Uz mač i štit, kao i brojne vještine moć, Pontius će biti u mogućnosti da jednom rukom držati pritisak neprijatelja, a njegovi partneri će biti uključeni u najmanje važne stvari. Igra Trine 2 ima i treći lik koji je, radije, koji se izdvaja iz ove kompanije. Ovaj lopov, ovaj lopov, agilan i brz, sposoban prolazit u najnepristupačnijim uglovima, popeti loze i užad, a ponekad, on može pokazati svoje očnjake, uništavajući svoje neprijatelje iz malog samostrel, ali najkorisniji vještina u svoj arsenal volju balon s niskim gravitacija sa kojim će moći da se popne gore. Ovaj niz različitih igre Trine 2, to je veliki spektar mogućnosti i zamršenog zemljište misije, ispunjen do vrha sa zagonetke, i razlikuje se od ostalih igra arkada.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi