Transformers Rat za Cybertron

Alternativni nazivi: Transformers Rat za Cybertron

igra Transformers Rat za Cybertron - uzbudljive treće osoba pucač koji prevozi u svijetu mašte dizajniran baziran na popularnom animirane serije istog imena. Prije nego što dizajnirati jedinstven stil od najvećih Transformers svemir. Instaliran igre na Unreal Engine 3. I unatoč činjenici da je bio pomalo zastario, grafičkog virtualni svijet izgleda sasvim pristojno. Akcije su razvijeni u Transformers domu planeta Sajbertrona. Vođa Megatron diseptikonov žudi da suvereno vladati i njegov zli plan je već počela da se ostvari. Ali Autobotima ne odustaju tako lako, tako Megatrone odlučio da ekstremne mjere - korištenje izvora energije neverovatna. Ranije, niko nije mogao kontrolirati "mrak Energon," i to je nepoznato da li će imati ambiciozan lider. Pokretanje Transformers Rat za Cybertron da igra, vi ćete biti u mogućnosti da biraju ili kampanju za diseptikonov, ni Autoboti. Uzmite direktno uključen u sve što se događa, a uz nove snage će biti u mogućnosti da iskuse sve emocije koje ispunjen jednom dok gledate crtani film.

zaroniti u gameplay, potrebno je preuzimanje Transformers Rat za Cybertron. Ovo je vrlo jednostavan proces i neće vam oduzeti mnogo vremena. Vi se prevozi u posljednjim danima planeta Cybertron i izvršiti nezaboravno putovanje. Širok spektar misija čeka vas neće dozvoliti propustiti jednu minutu. I sudjelovati u intenzivnom borbi ostavili trajan utisak! Igra Transformers: War for Cybertron nudi vam ići od jednog do drugog poglavlja, svaki put uz mogućnost da dobiju prvo odaberite jednu od tri dostupne za određenu poglavlje transformatora. To može biti Optimus, Megatron, Soundwave, bumbar, Ratchet, Ironhide, Starskrim, i drugi. Sljedeća - beskrajne borbe, jer ste na rat između dva moćna frakcija i ne može opustiti na trenutak. Sada ćete trebati i onda pucati, bori off neprijatelji i pokušavaju pogoditi neprijatelja. Trebat će vam zalihe oružja, i mora se reći da je arsenal igre ne uspije. Transformers Rat za Cybertron oružje će zadovoljiti svoje obilje. Vi ćete imati pristup topline traženje raketnih bacača, mitraljeza, sačmarice, puške, pištolje, pa čak i stacionarne. A tu je i poseban melee oružje koje se daje kao bonus za svaki transformator. A ti ćeš mi se činjenica da kad su meci ponestane, postoji alternativa. Možete prevesti i koristite alate na mašinama. Inače, animacije izgleda impresivno transformacije. Programeri naporno rade kako bi se osigurala Transformers rata za Cybertron video da budemo realni, tako da je proces transformacije - to je nešto glatko i sa istim spektakularno. Da iskuse sve ovo je stvarno cool! Usput, to doprinosi stvaranju odgovarajuće atmosfere i zvuka. Eksplozije, pucnjava, škrgut željeza i podiže moral vesela glazba - sve ono što je najbolje odgovara za gameplay.

Ako vam se sviđa igre sličnih predmeta, dobro došli u fantastičan svijet Cybertron! Molimo ocijenite igre visoko. Kao što izreka kaže, bolje je pokušati jednom od čujete sto puta. Naprijed!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi