Muka

Alternativni nazivi: Tormenta

Torment online & ndash; Ova uloga-igranje multiplayer online igra u stilu fantazije, gdje postoji jedinstvena atmosfera mračnog doba.

Torment online igra ne zahtijeva instalaciju igre klijenta, ali možete ga preuzeti sa sajta i instalirati koji će pružiti dodatne mogućnosti za lako igre. Igrati Torment može biti u bilo kojem popularnom pretraživaču.

U početku, online igra na muci, predlagagaet prilika activationless da igra i odlučiti za sebe, to je vrijedno registrtrovatsya i igrati ponovo ili ne.

Ako je suđenje se sviđa igra, onda dalje u & nbsp; i dalje, ne moraju komplikovan Registrirajte Torment: u polju za registraciju, unesite naziv sljedeći znak, lozinka, e-mail, datum rođenja, odaberite podu, unesite poseban kod u određenom polju i potpune Sve to postupak donošenja sporazuma. Ovaj datum u igri Torment završena, možete nastaviti utakmicu!

Dakle, stvorili smo karakter estosnovne parametara: iskustvo, članci, vještine, Modifiers, neborbenih opcija, naslov i ovisnosti. Sada bliži pogled na ove opcije:

Iskustvo & ndash; persrnazh će dobiti u borbama;

članu & ndash; On se bori lik koji utiču na tok bitke. Postoje neke osnovne statistike (Strength, vitalnost, inteligencija) i model članka (Instinct, Composure, Celerity, Agility);

Vještine i ndash; oni su podijeljeni u grupe (posjedovanje oružja, vojne, štitovi, opći razvoj, Mobile, Medicinski, Obuka, Magic);

Modifiers & ndash; oni utječu na lika specijalne borbene sposobnosti (Crit, Uvertyvanie, Angažman, Reflection), osim modifikatore, postoji antimodifikatory; & nbsp;

neborbenih opcije & ndash; Ova karakteristika nema direktan utjecaj na borbu (Valor, Karma, nivo, Naslov, klana, Mjesto rođenja, starosti i više);

naslov - to zavisi od razine karme karakter i hrabrost;

Addiction & ndash; Igrači koji su dostigli peti nivo je na raspolaganju za jedan od četiri sklonosti (Light, Order, Chaos, Darkness).

Torment online igra, koja ima mnogo različitih objekata koji se nalaze u mjestu Macondo. Ovdje je kratak popis tih objekata: cugu dućan, banka, štala, Citadel Combat Hospital Forge, Exchange, kamen rata, Coast.

Pored zgrade u igri mnogo različitih lokacija, ali najvažnije od svega lokacije su - mjesto izvršenja i Five Points području.

Torment online igra ima dobro razvijen sistem trgovanja. Tu su: Shop (gdje možete kupiti ili prodati robu), Tržište (ovdje možete zatražiti prodaje robe), aukcije i nadmetanja.

U ovoj igri postoje četiri vrste valuta. To su: talira (glavna valuta u igri), solidan (dostupan za & laquo; Real & raquo;), Kroon (analogni solidi, ali razlika je u tome što se ne može prenijeti na druge znakove), Nortmarki (oni dobiju za dovršavajući zadatke i privukao referala).

Da bi efikasno igrati igre online Torment u arsenalu igre ima vrlo veliki izbor artikala i oružja. Evo su neke od stvari u igri: Narukvice, oklop, klubovi, bodeži, prstenje, koplja, mačevi, cipele, ogrlice, rukavice, pojasevi, prstenje, sjekire, kacige, štitove, i više, a ne manje korisni za igre.

Naravno, kao i mnoge druge igre, postoje životinje koje mogu ukrotiti, i da će pomoći u borbi. Upravljajte životinje ne treba da se bori, ona sama će odlučiti & nbsp; na temelju situacije i pružiti potrebnu pomoć. Sve životinje imaju svoje karakteristike, koje utječu na njihovu sposobnost da se bore protiv to: život, oklop, a šteta od štrajka zone. Životinja se mogu kupiti u trgovinama, na burzi, na aukciji ili tenderu.

igrati online na muci se prolazi mnogo različitih zadatke, za prolaz, koji će se dati neke nagrade.

Igra ima priliku da se pridruže klana i Savez, ili da ih stvoriti.

Ako tijekom igre će biti bilo kakvih pitanja o igri, oni mogu tražiti pomoć.

U ovom pregledu, mi opisati ne sve mogućnosti ove igre, ima mnogo više zanimljivih mogućnosti. Od svih koji razdvaja samo Torment online prijave. Dakle, nadam se da ću igrati na muci neće biti dosadno! & Nbsp;