Alternativni nazivi: TitanFoll Titan Fall, TitanFol

je kompjuterska igra Titanfall Sci-Fi online igra koja na birališta mora osvojiti mnoge korisnike svijeta igre. Ova igra je simulator krzna. Jedinstvena Titanfall igra će biti objavljen u martu 2014. godine.

U online igra Titanfall registracija je vrlo jednostavan. Kako bi se registrirati u igri Titanfall Morate navesti sljedeće:

1) vašu e-mail adresu.

2) pošalji lozinku koja se koristi samo u meču.

Titanfall igrati igru ​​koju će biti na strani jedne od frakcija:

1) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Piloti & ndash; oni imaju različite sposobnosti. Najvažnija stvar za pilote & ndash; se bori da zaradite certifikaciju. Martial vještine zavisi samo od & nbsp; You.

2) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; The Titans & ndash; Oni su & nbsp; bavi se prijevoz tereta i popraviti svemirski brod. Oni se također koriste u operacije traganja i spašavanja.

U browser igri ćete igrati Titanfall na svijetu, pod nazivom Frontier.

Možete dobiti neograničene mogućnosti, ako izvrši neophodna pravila.

U Titanfall online ima posebnu jedinicu, milicija. Ovo je milicija oružanih snaga Frontier. U milicija upoznati vas:

1. Settlers & ndash; Frontier području stanovnika.

2. Kriminalci & ndash; oni nestrashno postoji opasnost od vas najbolje čuvajte.

3. Pirati & ndash; lukav i genijalan kriminalaca.

4. Plaćenici & ndash; obavljati misije rok važnosti.

sve vojska je podijeljena u specijalizovane ekipe. Oni se dodjeljuju određeni sektor. U principu, svi timovi se ne razlikuju od uobičajenih piraterije timova, ali oni uvijek imaju s njima najprikladniji resursa, što ih čini izuzetno ambiciozan.

Protivnici Milicija je MOS (The Interstellar Manufacturing Corporation) . U stvari, najvažnija misija Milicije smatra sukob MOS. Međutim, nisu svi učesnici Milicija mislim tako.

Hammond Engineering & ndash; ovo je prvo ime IMC. Iako je to bila mala firma koja se stalno bavi vađenje prirodnih resursa. Njihovo znanje se povećava sve vrijeme, i počeo da donosi ogromne profite. Kao rezultat ogromne formacija, organizacija je postala veliki korporacija.

Njihov rast je fizički kapital raste u svoju pohlepu, a rezultat je da & nbsp; za rješavanje konkretnih problema mogu primijeniti teško moći.

Ako ste ljubitelj online igre Titanfall, možete kupiti izdanje Titanfall kolekcionara. Broj publikacija je ograničen.

Naručite igra klijent za plaćanje unaprijed svoje platforme za 1199 rubalja.

Uronite u igri svijetu Titanfall besplatno sa svojim prijateljima. Ocijeniti stvaranje od kreatora svijeta računara igre Call of Duty.

Izaberite vašoj strani, jer ćete biti spremni da se bore, bez obzira na sve. Budite jedan od prvih igračima igranje svijetu Titanfall.

pokazuju da ste pravi igrač i da su spremni za ozbiljne bitke i ove pobjede! Sretno vam u ovom neverovatno i nezaboravan online igra!

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi