Kraljevstvo prijestolja u ratu

Alternativni nazivi: Tronovski rat kraljevstva

Igrajte kraljevstvo prijestolja u ratu: Postanite Veliki Gospodar.

Na tržištu proizvoda za igre na sreću pojavljuju se nove ponude. Iskusni igrač lako može razlikovati lutku od zanimljive zabave, a visoki rejting, koji pokazuje igra Kingdom at War, kaže da sadrži sve one kvalitete koje ljubitelji strategija cijene.

Prva stvar koja posebno privlači virtualne ratnike je mogućnost igranja na kompjuterima i mobilnim uređajima u kraljevstvu trona u ratu. A pošto je pretraživač igračka, možete ga unijeti kroz društvenu mrežu.

Život vladara.

Prije vas klasičan primjer multiplayer strategije s elementima fantazije. Postoje neprijatelji i prijatelji, kao i kraljevstvo koje treba razvijati i braniti. Sve počinje malo, ali postepeno zemlje koje su vam predane treba da se razviju u jaku državu sa moćnom vojskom i održivom ekonomijom. U blizini ima mnogo neprijatelja, pa će napadi sa njihove strane biti česta pojava. U tom smislu, postojim prijatelje, ili bolje rečeno, prijateljske nacije sa kojima se stvaraju savezi. Zajedno je lakše i pouzdanije odbiti napade onih koji ne dijele vaše stavove o dobrosusjedskim odnosima.

Sastoji se od velike grupe istomišljenika, također ćete istražiti zemlju, boriti se protiv čudovišta. Igranje igre Throne Kingdom at War, komuniciranje sa stvarnim ljudima, nije samo zanimljivije, već i korisnije. Garantovana vam je podrška i pomoć u vidu resursa i vojne pomoći. Zamolite ih za savet, ali ne zaboravite da od vas očekuju slične odmazde.

Mudro, borimo se hrabro.

Vi se nalazite u živopisnom srednjovjekovnom svijetu, gdje nema moderne tehnologije, ali tu su čarobne i oštre oštrice. Postanite dio ove stvarnosti pomoći će kralju prijestolja pri registraciji rata, što ne zahtijeva složene manipulacije.

Što još ugodno iznenađenja su:

 • Great Volumetric Graphics
 • Izbor jezika
 • Game proces bez dodatnih kupovina
 • A veliki broj zadataka
 • Sposobnost da opremite svog heroja po sopstvenom nahođenju
 • Priključite se i kreirajte svoje narudžbe
 • Odaberite klasu boraca

Po klasi, da vidimo ko je zastupljen:

 • Bight Knights
 • Shelled arrows
 • Speakers
 • Prospektori
 • Crowing troops
 • Konjica 1000 20

Osobni deo iPlayer Throne Kingdom at War, da bude u toku sa napretkom. To znači da ćete pored vojnih kampanja, morati stalno nešto graditi i unapređivati.

Kako je poznato da je naselje bilo održivo, stanovnicima su potrebne kuće, konobe, trgovine. Vojnici trebaju kasarne i treninge. A za grad su bili potrebni skladišta, kovačnice, pilane, rudnici. Kada rudarite ugalj, drvo, kamen i druge minerale, ne zaboravite da što je viši nivo rudnika, to će im dragocjeniji materijali doneti. Isto važi i za druga preduzeća, oni izvlače izvorni materijal ili proizvode robu.

Sve radionice za igranje

V su međusobno povezane i stoga nastoje da na pravovremen i ujednačen način obrate pažnju na sve industrije. Ako ima malo kuća ili ne odgovaraju nivou života građana, neće biti nikoga da radi, a to će uticati na nedostatak hrane, odeće i oružja. Ne zaboravite da pumpe i ratnike, šaljući ih na zadatke. Izbor zadataka je odličan, i možete odabrati bilo koje, proučavajući uslove i veličinu nagrade. Izaberite one koje odgovaraju nivou niveliranja vašeg heroja, tako da je njegova snaga dovoljna za kampanju i borbu s neprijateljem.

The Game of Throne Kingdoms Rat se stalno poboljšava, pojavljuju se novi dodaci, tako da vam neće biti dosadno. Pridruživši se igračima, postat ćete dio njihove bliske obitelji, te uskoro dobiti svoj prvi zadatak nakon malo treninga.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi