Biro XCOM Declassified

Alternativni nazivi: Biro XCOM Declassified

Igra Biro XCOM Deklasirani detaljno i zanimljivo opisuje svoje tumačenje rada tajnih vojnih organizacija. Po tradiciji, svi glavni dešavanja na području države. Kao što se obično klasifikuju i uznemireni Amerikanci odlučiti da se osnuje organizacija koja će biti potrebno trenutak može zaštititi sve stanovnike od iznenadnog napada sovjetske vojske, na primjer.

Da, bitan detalj u Zavod XCOM Deklasirani PC - opisao vrijeme. Dugo vremena (i možda nikada) ne morate da vidite u igri, opisujući dame i gospodo u perika ekscentričan, bujne suknje, hlače. Sada imate priliku da uživaju u svim čarima ovog doba na ekranu igri.

Međutim, prije nego što dodirnete ljepotu, trebat će vam Biro XCOM Deklasirani preuzimanje. Nakon što uđe u igru, naučit ćete da je Ured - to je naziv vrlo tajne organizacije. Radnja priče počinje kada, umjesto napada Crvene armije na Ameriku stranaca. Sasvim neočekivani obrt, zar ne? Šta god to bilo, ali za mir populacije će morati biti odgovorni predstavnici specijaliziranih organizacija. Ne možemo nastaviti naš Zavod XCOM Deklasirani pregled napomenu da je to doba najviše genijalno rješenje. Stranaca i dama u pantalonama - sasvim neočekivano i atipične kombinacija, jedan bih da pogledamo to.

Protagonist projekta - William Carter. To je čovjek čija je osjećaj pravde je kroz krov. On je spreman da se bori za to po svaku cenu. Ovo je pravi ratnik koji zna kako da sakrije svoje osjećaje istina iza maske postojanost, a prvo mjesto staviti sve isto, ne osobnog iskustva. Ostatak od likova s ​​kojima ćete upoznati manje uočljiv. Vaš junak može kretati tiho kroz vojnu bazu, saslušati bilo koga i prikupiti mrvice potrebnih informacija. Važno je napomenuti da je dobro pola vremena ćete igrati Biro XCOM Otkriveni, pa evo druženje s kolegama i prijateljima, stranci i sumnjivih tipova. Ovakav razvoj može izgledati monotono i nudnovato, ali čak i to ima svoje čari.

U tvojim rukama će biti određeni udio koncentriranog snage, vaš lik će biti u mogućnosti da se osobno predaje naređenja, u režiji vojne mjerenju datu tačku. Zadaci za tu će uvijek biti heroj. Što više iskustva, William Carter će biti angažovani, više novih radnih mjesta će biti otvorena. Ugodno zadovoljstvo i izbor oružja u igri - to može iznenaditi čak i okorjeli skeptik. Usput, igrači će biti u mogućnosti da opremi vojnika da biraju svoje. Za izvrsne performanse misije dati dodatne bodove, i razne nagrade.

Carter da se bore sami nemaju, u bilo kojem prezentacija pripremljena za Zavod XCOM Otkriveni video trailer, jasno je da je "posao", ide samo nekoliko zaposlenih. Koje druge značajke su za vas čeka u igri? Testirajte svoj projekt i otkriti za sebe!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi