Tanoth

Alternativni nazivi: Tanoth

Tanoth Online & mdash; besplatno browser multiplayer online igra u stilu fantazije. Reklo bi se, zbog ukupne entuzijazma za ovaj stil velike mase ljudi, online igra & nbsp; Tanoth će biti još jedna kolekcija stereotipa i smisli nešto originalno više nije moguće. Međutim, programeri su metodično pokušavaju da nas odvrati od ovog.

Registracija utakmicu Tanoth traje nekoliko minuta. Potrebno je da unesete ime, email adresu, a vi ste spremni za igru! Registracija Tanoth svoje jednostavnosti i & mdash; Ovo je još jedan plus u riznici prijatne utiske o projektu.

Da, možda one koji provodi dovoljno vremena za fantasy browser-based igre može se vidjeti u dizajnu igre neke sličnosti s njom i laquo; kolegama & raquo; po žanru, ali sve & mdash; vrlo površno. Vrhunac koji pohranjuje Tanoth online igra & mdash; svoj gameplay. I to se može pohvaliti svoju jedinstvenost.

I tako su igre počnu doći do svih koji su dosadno s linearnost prekrasne grafike.

sučelje, što nam predstavlja igre Tanoth online, prilično strog i jednostavan. Ne postoji ništa suvišno u Tanoth, igraju jednostavan i prirodan vid & mdash; Izgleda da je bio glavni kredo svojih dizajnera. No, u potrazi priče i različite zadatke, programeri igre nisu stinted. Misije su samo puno, svaki zanimljiviji ranije. Pa, gdje učiniti bez malo pretencioznosti svojstvena svim fantazije igre, a dobar dio zdravog humora?

Igra će privući različite kategorije igrača. Ljubav pokorpet na složenim zadacima, akumulira iskustva i bogatstvo? Onda ste ovdje! Ako volite put moći i svoj moto - i laquo; Pobjednik će dobiti sve & raquo;, to je za vas razvio sistem bitaka u kojima možete dobiti ako osvojite jak oružje, skupi oklop i drugim prijatnim čarima života viteza. Ali to je samo ako pobijediti. Gubitnik je gotovo lišen svega što on ima.

Osim igrate igru ​​Tanoth online, dobiti najviše od procesa, možete dobiti pravi Mount: konja, zmaj ili đavo konja. Ovi pomoćnici će vam pomoći u daleka putovanja, smanjenje vremena planinariti. Prednost visokog & mdash; imaju najbolje nosači, vrijeme putovanja se smanjuje gotovo dvostruko. Vrijeme je da zaliha rubine!

Inače, zanimljivo je da su ti isti rubine su tanoti igra valute mogu se kupiti za pravi novac. Ova opcija je za one igrače koji nisu spremni da se puno vremena provode u igri, ali oni žele da se iz procesa istraživanja prostranstvima tanoti maksimalno zadovoljstvo.

U principu, igra obavlja dobro, sve u njemu ima posebnu gameplay dovoljno vremena i dobivanje najviše iz ovog procesa zadovoljstvo uymy. To čini dugo igrati online Tanoth sati.

Zmajevi, prekrasne dame, napuštene dvorce zlokobno, spletkarenje i hladnokrvnog neprijatelja & mdash; Sve to će biti svaki pustolov u basnoslovan vilinski svijet igre Tanoth!

Da li i dalje u potrazi za gdje pobjeći od dosade i monotonije života? Registrirajte se i počnite igrati Tanoth & mdash; Dokažite da ste dostojni da postane najpoznatiji vitez kraljevstva! & Nbsp;

& nbsp;
 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi