sZone Online

Alternativni nazivi: Sa Zone Online, sa zonama

Game sZone Online: Zona isključenja se vratila.

Nepravedno zaboravljena tema stalkera dobila je novu životinjsku injekciju i vratila se u život. Nakon dugih pregovora s ukrajinskim studiom GSC, koji je prvi izazvao interes za igranje u zoni Černobila, nakon što je smislio originalnu priču o stalkerima, kompanija ruskih razvojnih inženjera Cybertime nije dobila dozvolu za korištenje izvornog naziva proizvoda i stoga ga je nazvala drugačije. Međutim, igra sZone Online se održala na način koji je već postao klasik.

Prije nego što pucač s više igrača u kojem igrač radi u prvom licu, ali može prebaciti na pogled treće strane. Morate upravljati stalkerima koji upadaju u zlokobnu, šarmantnu i misterioznu zonu isključenja, u kojoj žive čudovišta - životinje koje su mutirale pod uticajem zračenja eksplozivne nuklearne elektrane.

Ne postoji zaplet, a svi se ponašaju u skladu sa svojim fantazijama i sposobnostima. To nije tako lako, jer se morate prilagoditi svijetu u kojem nema definitivnih odgovora, gdje su čak i pejzaži nestabilni.

Kreacija heroja.

Počinjete igrati, za njihove opasne avanture stvoriti heroja. Nekoliko postavki izgleda će mu dati prepoznatljivu jedinstvenost. Zatim morate da odlučite da li želite da budete rođeni iz ovih zemalja ili vanzemaljaca. Razlika je očigledna - starosjedioci, ovo je autohtono stanovništvo koje nije napuštalo svoje domove za vrijeme evakuacije. Vanzemaljci su tu za profit, nadajući se da će se obogatiti prodajom pronađenih artefakata.

Ovaj izbor će uticati na listu vještina i dostupnih profesija, ali neće biti važan za igru.

Professionals:

 • Vojna: snajper, avion za napad, komandos
 • Vrach
 • Inženjer: serviser
 • Naučnik: Teoretičar
 • Hunter
 • Druid: healer
 • Ratnik: Borac bliski, Defender
 • Slider: St. John's Wort
 • Inventor
 • Istraživač: Naturalist

umetnosti preživljavanja.

Kad već imate heroja, možete početi igrati sZone Online, istražujući područje. Junak dolazi vlakom na stanici Liubech. U početku, on neće moći dalje da se kreće, ali će nakon nekoliko završenih zadataka proći dalje. Izvan Lyubech-a, razgovarajte sa NPC-om da biste naučili korisne informacije i dobili prvi zadatak.

Toy klijent, a za učešće u njemu potrebno je da preuzmete sZone Online. Što vam se svidi - možete to učiniti besplatno. Od ovog trenutka počinje prava zabava - napad mutanata, sukobi sa takmičarima, potraga za artefaktima, manevriranje između abnormalnih zamki. Očekuje vas kompletan buket iznenađenja, koji su mogući samo u svetu toliko stranom čovječanstvu.

Za efikasnije napade i izvršavanje zadataka, ujedinite se u grupe sa drugim igračima. Ali čak i ako uspijete dobiti rijedak artefakt, nemojte preuranjeno sanjati pristojnu nagradu. Naučnici su veoma selektivni u svojim kupovinama i nisu svi subjekti spremni da ih prihvate. Čak i ako slinu na vašem plijenu, oni prikazuju pribranost i nedostatak interesa, samo da bi spustili cijenu.

Biće maraudera koji su ukusni za tuđe dobro. Zašto riskirate sopstvenu kožu ako možete profitirati od onih koji se vraćaju iscrpljeni iz opasne zone i nisu u stanju da se odupru punom snagom? Zato su drugovi toliko važni - zajedno nećete biti tako lak plijen.

U sistemu vještina heroja, igra iz zone online nudi sljedeće pravce razvoja:

 • Survival - lutajte teritorijom i skupljajte artifakte
 • Support uključuje kreiranje stavki iz smeća

  0 Borite se - ubijte sve što blokira put.