Star Wars: Empire at War

Alternativni nazivi: Star Wars: Empire at War

Star Wars: Empire at War igre događaj koji se javlja u prostoru, tako na zemlji. Ova igra je strateška igra kompjuter, priča se sastoji od jedinstvenog trilogiju Star Wars.

Igra ima samo dva načina igre: Kampanja režim i način Galactic Conquest. Svaki režim ima svoje karakteristike:

1. Mod kampanje. Predstavlja Klasična priča RTS.

2. Režim Galactic Conquest. Ovo je način na globalnu strategiju i taktičke bitke, a u realnom vremenu.

igra Star Wars: Empire at War preuzimanje može samo za odrasle igrača. Za maloljetne korisnici pristupaju igri je zatvoren. Preuzimanje

Star Wars: Empire at War imate priliku, i na bilo koje druge web koji pruža takvu priliku. Na primjer, to može biti učinjeno na torrent.

Vi imate priliku da izgleda atraktivno o igri

Star Wars: Empire at War video. To se može učiniti na zvaničnom sajtu igre ili na youtube. U video otkriva osnovne informacije o igri, opisuje misija, načina igre i još mnogo toga.

igra Star Wars: Empire at War je više interesantan režim Galactic Conquest. Ovaj režim je podijeljena na nekoliko dijelova:

1. Strateški dio. Ovdje morate graditi velike zgrade, flota i olovo trupe na strateškoj mapi. Tijekom igre možete provesti istraživanje i izmišljaju nove tehnologije, nova vozila i novo oružje. Postoji nekoliko tehnoloških nivoa. Pobunjenici u ovoj igri ne razvijaju vlastite tehnologije, a oni oduzimaju od Imperials bilo razvijene tehnologije, koje su postale veliki pobunu.

2. Taktički dio. Taktički bitke stalno spadaju u kosmičkim i planetarne. Javljaju se u realnom vremenu. U prostoru bitke stalno uključuju ograničen broj vozila. Igra ima novih brodova pozvao kao pojačanje. Osim borbe stanicama, koja se brani stranka može imati pomoćni radara. Također prisutni na planetama baterije. Ovisno o veličini broda su sljedeće ugrožena područja: oružje, generatori Shield, motori, oklop i hangar.

Star Wars: Empire at War ima nekoliko vrsta oružja:

1. Ranged Weapon.

2. Bliske borbe oružja.

Ovisno o situaciji koju će koristiti određene vrste oružja.

U igri Star Wars: Empire at War, možete igrati razne likove iz Star Wars. Većina od njih ne može sudjelovati u svemirske bitke, a ostali likovi samo u tlo bitke. Postoje likovi koji vam dati bonuse, ali ne učestvuju u borbama.

Možete aktivno kretati po bojištu, hvatanje zgrade i koristiti posebne sposobnosti, ali ne možete pucati.

U zemljište borbama svetlosne i aktivno koriste Sile.

su prisutni pored likova u igri i podržavati bezimenih likova, koji možete zaposliti igrača. Oni se nazivaju lovcima na glave, agenti, krijumčara i tako dalje.

SW EAW igra za prave poznavaoce zvijezda ratnika!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi