Star Conflict

Alternativni nazivi: Star Conflict

Star Sukob Igra - fantastičan MMO - akciji , što odvijanje događaja u dalekoj budućnosti. Ovaj dinamičan borac, gdje igrači moraju da se bore u prostoru za kontrolu napuštenih gradova u Gaze u 1337. Sjedeći na čelu svemirskog broda, shvatite da ste idu u vrlo opasno mjesto. Ali nasleđe Preteča je zaista isplati. Vrijedni artefakata ostavio izbjeglica - je, u stvari, one sitnice koje obećavaju bogatstvo. Toliko očajni piloti ne zaustavlja činjenicu nestanka čitave ekspedicije. Čak i razumijevanje da je okupiranim teritorijama je predmet samo nekoliko dana, ne odvrati nasilne borbe za nju. Od renesanse aktivnost lupanje anomalija spaliti sav život oko, u takvim periodima jednostavno ne može biti na kraju galaksije. Niko nikada neće znati u kojem trenutku kataklizmu, protjerivanja bivši vlasnici napuštenih gradova, ponovno će značiti. Osećaj rizika će uvijek voditi, ali se nada da će nositi, i za kratko vreme besplatan boravak na povratila prostor, prešli ste mnogo. Play Star Sukob - tako učestvuju u sukobima između frakcija primati pozive nezavisne grupe, da biste zaštitili carstvo i tražiti da učine sve što je moguće da se njegove prednosti. Spremite se za uzbudljiv pustolovina u svijetu koja će vas odvesti Star Sukob registraciju.

Član u igri Star Sukob će vam omogućiti da nastavi da preuzmete igra klijent, koji je potom postavljen na PC-u. Morate popuniti u sljedećim područjima: zvati, e-mail adresu, zemlju i znakove koje vidite na slici. Pretplatite se dešava automatski, ali je dogovor sa pravilima igre mora biti potvrđena provjerom. Kreiranjem računa, morate biti sigurni da vaše računalo zadovoljava potrebne parametre i instalacija neće imati problema. Prema Star Sukob online nominiran sljedeći minimalni sistemski zahtjevi:

- operativni sistem Windows XP Vista , , 7; , [ 31]

- CPU Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 X2;

- grafičku karticu kompatibilan s Pixel Shader 3. 0 s 512 MB memorije (vidi Nvidia GeForce , , 260 GT ili bolje);

- usklađen DirectX 9. 0 C zvučna kartica;

- 1 GB RAM-a;

- slobodnog prostora na hard disku 2 GB.

bavila tehničkim pitanjima, vi postajete svemirski brod pilot, i treba dobro pripremiti za bitku. Napravite pristojan oklop, pumpa brod i vlastite sposobnosti upravljanja. Vidjet će obavljati istraživanja, lov i napad, braniti i održavati saveznika. Naravno, skroman igrač ne može uspješno Star Sukob igrati. Podviga rame odlučujući, inteligentan, ambiciozan, hladnokrvni članova prostora zajednice. Masivni rat između zaraćenih strana ne bi trebalo da te uplaši. Pridružite se jedna od strana i odmah dobiti bonus na početne ugled frakcija. To je lijepo da su na raspolaganju da ostvare svoje odabrane frakcije i svoj put pokrenete neke newbie, tako da se ne razgovara sa nula indikator. Dostupno frakcija u igri se razlikuju po svojim karakteristikama, starter kit brodova i, naravno, ugled. Tri frakcije postoje podtipova. Carstvo je Legije i Vardene, iz Federacije - Armada i avangarde, i na Jericho - Reid i tehnologije. Ne brinite o tome što ulazak jedan, nikada neće biti u mogućnosti da se pridruže ostalima. Izbor je potpuno reverzibilni. Ako neki od nijanse nisu zadovoljni, imate pravo na promjenu frakcija.

Hajde da bliži pogled na sistem PvP. U borbi, piloti mogu učestvovati 16. I kao jedan pilot je dozvoljeno da samo tri broda, neprijatelj flota može sastojati od 48 brodova. Borba sama po sebi ne traje dugo, oko 12 minuta. Morate imati vremena, ili potpuno uništiti sve neprijateljske brodove ili snimanje 3 neprijatelj svjetionik. Na kraju vremena, borbe se automatski zaustavlja, tako da je potreba da se postigne pobjedu u ovoj akciji. Ali izgubiti glavu i zapamtite da napada, ne zaboravite o odbrani. Uostalom, ti si meta nekoga i može biti uništena.

Protivnici su izabrani od strane sistema zasnovanog na nivou svemirskih brodova. Vi ćete igrati igre Star Sukob online, uključivanje u bitku sa stvarnim igračima i robota, koji, usput rečeno, može biti ni manje ni više dostojan kandidata.

Razvoj pilot je zbog vrši određene ugovore frakcija. Postepeno akumulirati iskustvo, i krećete na razvoj drvetu. Potrebno je da istovremeno prate čin pilota i poboljšanje broda. S obzirom na moguće vrste brodova za korištenje, online igra Star Sukob nudi izbor od presretača, napad zrakoplova, fregate. Različiti dizajn i oni obavljaju u borbi funkcijama. Opremiti svemirskih brodova može biti oružje, rakete, specijalno oružje. Također instalirati borbi i dodatnih modula. Kupio sve što je potrebno u glavnom prozoru. Usput, vi odmah uzeti ugovore frakcije, komunicirati s prijateljima i samo opustiti između kontrakcija.

Ulazi u igri na punu! Zadovoljiti vaše žeđ za avanturom! Neka vaša očekivanja i raspoloženje uvijek će biti na najvišem nivou!

 

Play također