Splinter Cell: Blacklist

Alternativni nazivi: Splinter Cell: Blacklist

Igra Splinter Cell: Blacklist - novi projekat koji je stvorio društvo - Ubisoft Montreal, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Toronto. Izdavač igre je predstavljen, ni manje ni više poznate kompanije - Ubisoft Entertainment. Igra je razvijen i pušten u 2013. godini, godini. To je, 2013 godine za mnoge igre je nevjerojatno značajna godina. Važno je napomenuti da je u 2013. on je objavio veliki broj utakmica, ali ovo - postao najpopularniji! Ova igra je u stanju da privuče pažnju velikog broja igračima iz cijelog svijeta. Splinter Cell: Blacklist PC vrlo zanimljiva igra. U principu, čim Gamer dobiva u igri, on je odmah shvatiti da su programeri dali sve od sebe! Nevjerojatan broj računala firmi, programeri pokušavaju stvoriti remek-djelo, ali ovi napori nisu uvijek urodili plodom. I kompanije Montreal, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Toronto - uspio stvoriti igru ​​koja je započela i novi i uzbudljiv i zabavan, i nezaboravno! Ovo je odličan rad od strane programera - je dostojan hvale!

I da svako pita sebe - u Splinter Cell: Blacklist kako se igra? Ali mi ćemo, naravno, recite nam ukratko kako i ono što će biti zauzet tijekom igre.

Čim počnete proces igre, prva stvar nakon početka igre Splinter Cell: Blacklist - odmah ćete vidjeti malo promo video. Ovaj video će vam pokazati kako zlikovaca pokušati napasti Sjedinjene Američke Države da napravite ovu bizarnu, nešto jako strašno. Izrada svi stanovnici ove zemlje da ustanu na kolena. Zastrašivanja ljudi. Da biste to učinili, negativci su počele pripreme strašne ubilačke napade. Vaš protivnici su počeli da sruši baze američke ambasade. Vaš zadatak je da spasi velike države! Potrebno je da spriječi terorističkih napada, kako bi se osiguralo da se krv mira ili nedužnih građana - ne proliti! Ono što ljudi može sa sigurnošću da hodaju na američkom tlu i ne boje. Tokom igri ćete vidjeti nekoga, Sam. U stvari, on je morao da se povuče, ali ipak, on je ovdje. Najvažnija stvar - borbi vještine nije izgubio, a to će vam pokazati kratak misije za obuku.

Vjeruj mi, ti definitivno treba da preuzmete Splinter Cell: Blacklist. Ovo je nevjerojatno uzbudljiv projekt. Preporučujemo vam da prije nego što će se za preuzimanje igre na internetu da vidim Splinter Cell: Blacklist video. Prikazati različite demonstracija video će vam pomoći da uživate sve koji vam mogu ponuditi utakmicu. Možete pogledati na jezgru misiji, za neke prve korake u igri. To će biti popeo i informativan! Kada pogledate promocije, možete nastaviti da preuzmete igre izravno. Možete pogledati na zvaničnom sajtu igre - (http: // SplinterCell. ubi. com / crnu listu / en-us / home /), prije preuzimanja check - Splinter Cell: Blacklist sistemski zahtjevi ako vaš PC ispunjava ove zahtjeve, možete mirno početi za preuzimanje igre.

Preporučujemo da preuzetu datoteku za provjeru virusa. To će osigurati sigurnost vašeg računala i provjeriti sama ne uzima puno vremena. To je vrlo važno da čak i prije nego što raspakujete datoteku. Kada vidite da je datoteka "čist", slobodno možete instalirati igre na računaru i uživajte u dimenziju igri!

Želimo ti puno sreće! Imate sve potrebne radove!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi