SOUL

Alternativni nazivi: SOUL

Ako ste ljubitelj 3 D , igra je siguran da SOUL želite. U ovoj igri na mreži, možete igrati s puno već registriranih korisnika. Osim toga, ne tako davno administracije sistema predstavljen je novi mogućnost kroz koje svi učesnici će biti u mogućnosti razgovarati jedni sa drugima koristeći mikrofon koji će uvelike olakšati proces igre i čine ga mnogo zanimljiviji. Pripremite se za ono što vas čeka veliki broj okršaja i borbi. Morate ići u tamnicu i neobičnih carstvo. Grafika igre je divljenja. Glavni Suština SOUL online & ndash; Ipak, da dobije bitku. Treba napomenuti da je proces borbe se sprovodi u igri jako dobro, sve bitke su brzo i istinite. A najprijatnije je da je razvoj lik je neobično što se dešava & ndash; je uzbudljiv i dirljivo proces.

Morate podići vaše taktičke borbene sposobnosti. Sada igrač može kombinirati nekoliko različitih tehnika u isto vrijeme i ndash; ranije to nije bio ni u jednoj od online igra. Zemljište Igra je usko povezana sa procesom igre. Naći ćete mnogo različitih zadataka i zadatke, kao što ste ih završili ćete biti u mogućnosti da biraju vlastitog razvoja povijesti vaš karakter. To je na neki način vrhunac igra koja fascinira i čini izdržljiv i laquo; odlično & raquo; na utakmicu!

za početak reprodukcije registracija SOUL je preduvjet. Kroz prilagođeni za ruske korisnike utakmicu sučelje za shvatiti suptilnost forme punjenje će biti lako. Budući da je ovo jedna od igara u seriji GameXP , ne možete registrirati za novi, ako ste ikada imali da se bave ovu igru ​​projektom.

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; tako da je registracija je počeo, kliknite na odgovarajuće dugme i laquo; Registracija & raquo;, koji se nalazi na gornjem lijevom.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ovdje ćete formular za registraciju, koji će morati da popune u skladu s uputama sistema. Tako je, u prvom polju, trebat će vam pružiti svoju e-mail adresu pod kojima će biti i na predstavi kao SOUL prijava.

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Dalje, morat ćete zapišite lozinku, a ako želite da popunite dodatna polja.

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ako želite primati poruke iz sistema, Provjerite pretplatite.

5. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Harvest & laquo; Registracija & raquo; a nakon što aktivirate nalog link, koji je došao u poštu i preuzeti igre klijent, možete početi & nbsp; igrati igre dušu.

Da biste preuzeli igru, možete jednostavno kliknuti na gumb istog imena. Klijent način instalacije će biti detaljno opisani na ekranu koji se otvara pred vama.

U ukupno, u borbama, svaki igrač može koristiti sljedeće vrste akcija:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Jumping.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Jerks.

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Zahtjev.

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; let.

5. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; atrakcija.

& nbsp;

svako će biti u mogućnosti da igraju za besplatno dušu. Požurite i vi okušati u ovoj igri. Fight čudovišta, čije umjetne inteligencije omogućuje napad je neobično, svaki put iznova, prisiljavajući igrača da stalno biti na oprezu. Ova igra kockanje je prikovana pažnju mnogih igračima u žurbi, a vi im se pridruže!

 

Play također