Duša Ultimate Nation

Alternativni nazivi: SUN

& nbsp;

Soul od , Ultimate Nation & ndash; fantastičan multiplayer uloga-igranje igra s dinamičnim priča. Južnokorejski projektant virtualne zabave Webzen. Karakteristike su već la milijune korisnika. Ovaj jedinstveni sistem igre, nevjerojatna grafika, nevjerojatna bitke zaslužio nagradu, priliku da poboljša stvari, prekrasne glazbe Howard Shore & ndash; Sve ovo ne ostavlja ravnodušnim. Ovaj fascinantni Akcija, koja odvijanje događaja u srednjem vijeku, omogućiti da koriste svoje najbolje sposobnosti za realizaciju planirane taktika pobjediti druge igrače i uništiti zlo čudovišta, razvoj i osvajanje novih teritorija. Nemojte se zaustaviti na pola puta, sve poteškoće riješen, što je najvažnije i ndash; vjeruju svoju sreću!

Za instalaciju klijenta i počnite igrati igre S un Online potreban vam je kompjuter sa sljedećim parametrima:

- C Windows 2000 XP VISTA ;

- procesor Pentium 4 1. 8 GHz , ili viši,

- Video GeForce TI i 4200 Radeon 9200,

- Vozač DirectX 9. 0C;

- slobodan prostor na hard disku 3Gb;

- RAM 512 MB .

za download, možete proći nakon & nbsp; će biti usvojen S un Online registracija. Čim si pustio e-mail adresu, vi ćete biti poslan e-mail aktivirali svoj račun. Pridružite u igri & nbsp; , S un Online & ndash; brz i jednostavan proces koji vam omogućuje da postane legitimni korisnik svijeta u kojem uzbudljiv događaj bijes.

za početak S un online igre bi trebalo da stvori svoj vlastiti lik. Da biste to učinili, morate odlučiti o članstvu trke, navedite željeni ime, i odaberite izgled, tj frizuru, crtama lica, rast. Dostupno klase ponudio S un Online, odlikuju neke zajedničke osobine i sposobnosti. Postoji pet klasa:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Barseki (kao mamac i spremna svu svoju ogromnu moć da troše novac na proizvodnju, težak, grub, navikli gledati samo na budućnost);

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Valkyries (dobro kao u daleko i blizu borbe, brzo, perceptivno, imaju dobre borbene vještine i može, ako je potrebno, pozvati magične pomagači);

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Knights Dragons (zahvaljujući ogromnu moć može iznenada uništi čitave grupe neprijatelja, hardy i lojalni utvrđen zakonima časti);

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Sorceress (Magic Lab diplomaca koji imaju duboko znanje magije koja se može koristiti za dobro, kao i štete. Na primjer, sposobnost da zaraste drugovima i izazvati značajnu štetu neprijatelja);

5. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Shadow (smatra se najstrašnije ubica, majstorski uspio bodežom i bič, vrlo ponosan i nemilosrdan znati psovke i čini).

odabrati svoj omiljeni klase, morate se naviknete na S un On-line i razumjeti osnovne elemente igranja. Uzmimo ih u red.

Teleport & ndash; sele iz jedne lokacije na drugu koristeći miran teleportaciju. Na taj način, možete istražiti novi teren, ali je dostupan samo uz određeni nivo postignuća. Također, imam malo razmetanje. Za svaki korak koji morate platiti određeni iznos eymov. Što se tiče uređenja prostora, svaka kartica ima svoj postotak iskorištenosti sredstava. Uvećati ovaj postotak može biti na različite načine. Na primjer, prikupljanje posebnih stavki, pronalaženje vrijednih stabala, ubijajući kapetan i čudovišta.

Povećan nivo artikala & ndash; povećanje osnovnih parametara kao što su čvrstoća, zaštita, i tako dalje. n. Imate priliku da poboljšaju svoje oružje i oklop, a to će podići vaše šanse za osvajanje bitku. Da biste sačuvali sve prave stvari, možete potražiti pomoć učitelja, koji je u stanju stvoriti ono što traže. S un Online igre predviđa korištenje različitih subjekata. Ova i krila, i napitke, i dragulja, i poseban, i luksuznih predmeta. Važno je napomenuti da su neki subjekti prigodni su za kristalizacije. Što se tiče konkretnih & nbsp; NPC, možete dobiti kristal granat , & nbsp; Crystal zaštitu & nbsp; ili & nbsp; Crystal fraktura.

Cube & ndash; To je nešto posebno, između ostalih subjekata. Pokušajte da ga izvođenjem potrebnih potraga. Nakon što ga koristite će biti u stanju da parsiranje i stvaranje raznih korisnih stvari.

Akvizicija teritorija & ndash; Bitka u hramu u krvi, koji se održavaju nedjeljom. Na prvom kanalu svakog servera su vrata hrama. Da biste učestvovali morate biti u bitci koja se za vrijeme.

Sistem elemenata & ndash; pet elemenata, od kojih je ester je izvor energije Brokilona. Play S un online su s obzirom na činjenicu da je vatra, voda, vjetra, zemlje i tame & nbsp; povezan međusobno misteriozno.

borbene zone & ndash; ratišta, igrači mogu kreirati svoje. U tim područjima, od vas će obavljati misije i poboljšati karakter. To je lijepo da kada kreirate zonu za PvP ili PvE borbu vi osobno odredite postavke i opcije. Birati da li organizirati lov na čudovišta i zaraditi nešto novca, vi ćete se boriti s drugim igračima ili uživajte obavljanju poslova trening.

Dragi ljubitelji uzbuđenja, S un online igre jamči Vam porast adrenalina! Nećete biti razočarani, požurite da vidim iz prve ruke! Sretno!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi