Sukob. The Art of War

Alternativni nazivi: lemovi Inc.

Sukob Igra Art of War - borba za vlast.

Sukob AVP - strategiya Art of War, za one korisnike koji žele da kreiraju svoje moćne modernu vojsku i dobiti status vojskovođa i nenadmašnu mudrogo pravitelya. Posebnost ovog konkretnog preglednika multiplayer online igre je da se ljudi ovdje se bore između sebe, bez Orci i goblini imaju vojne baze, pješadija, teška oklopna vozila, zrakoplova i ne bajke znakova.

Vse Radnja se odvija u fiktivnom afričke zemlje. Postoje i rijetki minerali resursa, i igrač koji može kontrolirati rudnike i moć, će biti u mogućnosti da u potpunosti vladaju svijetom. Međutim, nije sve tako jednostavno u ovom svijetu je ogromna konkurencija, korporacija i država, ne računajući lokalne grupe i bande, žele da dobiju ono što žele. Dakle, samo pažljivo osmišljen strategiju za pobjedu, samo izgrađen taktika ratovanja i mudar dodjelu sredstava u okviru vojne baze će omogućiti igraču da zauzme stav, da treba računati sa svim ostalima.

igri Registracija sukob AVP je potrebno da prođe to može biti samo pola minuta, potrebno je doći do imena u odgovarajuće polje na e-mail adresu i lozinku igra, u ovoj igri ne postoji procedura potvrditi poštansku adresu, odmah nakon ovih jednostavnih koraka, možete nastaviti u fazi učenja.

 

 

Značajke sukob AVP.

Od samog prvi pogled, korisnik će vidjeti odlične kvalitete igre. To je jasno vidljivo sve detalje i krajolika, čak i glatku površinu pržilo sunce spaljene zemlje. Muzički aranžman snimljen u pozadini, daje raspoloženje i zvučne efekte upotpunjuju realizam onoga što se događa na ekranu računara.

Akcija u igri umjetnosti ratnih sukoba početi s prilično detaljno uputstvo. Igra ima nekoliko resurse potrebne za razvoj:

    Goriva
  • ;
  • Boepripasy;
  • Prodovolstvie;
  • Almazy;

Vse su potrebne ove vrste resursa za početnu izgradnju tim, vojni, sigurnost i resursa zgrade, s kojima će u budućnosti biti izgradnja i jačanje vojska je spremna da se suoči protivnika.

U ranim fazama, programeri ne poštedi najvredniji igri - dijamanti, tako raspolagati njih je vrlo oprezan, jer na višim nivoima da će dobiti nije tako jednostavno, a koje su im potrebne za mnogo.

Cilj igre za stvaranje efikasnog i moćan vojsku da preuzme kontrolu nad svim novim teritorijama bogate su vrijedni resursi, ali igrači mogu birati druge načine da razviju svoje administrativne jedinice. Bez rata Soldiers Inc. to nije učinio, ako se korisnik neće napasti sebe, to će morati izgraditi jaku odbranu, ili proći kroz diplomatske kanale potpisivanjem ugovora za odbranu ili ne - agresije.

U igri, pored stvarni kandidati su ispred kompjutera, a tu su i virtualne protivnike. Botovi su lokalne bande, oni ne ustručavajte se da napad, iako je njihova snaga i ne vrlo jaka, može donijeti nevolje.

Art of War igre sukoba s podjelom snaga - ofanzivne i defanzivne. Ono što je vojska za jačanje strategije ovisi o izboru igrača, ali u stalnom nedostatak sredstava može se dopuniti u napadu na drugim osnovama, što je igra više agresivni i zanimljiv, jer jednostavno nitko neće dirati. Još jedan prekrasan poklon od developera bunker, moguće je da se sakrije vojnika i resursa, a nakon što je akumulacija snaga iznenada da govori na protivnika.