Skyburg

Alternativni nazivi: Skyburg

Skyburg je nova riječ za virtualni svijet igara

Ruska ruska kompanija Awesomatic Games je još uvijek nova u stvaranju MMORPG igračaka, ali je već stekla obožavatelje koji su voljeli igru ​​Skyburg. Ovo je zaista stilski, karizmatični proizvod u stilu parnog punka, u kojem je najvažnije prevozno sredstvo vazdušni brod, a naučnici eksperimentišu na magarcima sa psihotropnim sposobnostima.

Prije nego otvorite svijet letećim gradovima, mutantima i zombijima nakon apokalipse, ali koji je predstavljen ne u mračnoj atmosferi, već s humorom iu crtanom stilu nacrtanih stripova.

Igrači čekaju jake protivnike, neverovatne opasnosti, i da bi ih pobedili, potrebna vam je sopstvena flota. Krhke djevojke, rock gitaristi, klizači, biciklisti izlaze na bojno polje s teškim palicama, nunčakovima, pištoljima Čeka vas:

 • Bitke
 • Trade
 • Redovni izleti izvan granica grada
 • Gifts
 • Quests
 • Ekstrakcija i drugi zadaci

Pa, koja je tvoja snaga?

Zavisi od vas da li možete da prođete kroz jezero smrti, prepuno strašnih zombija i izbegnete smrt. Ako su u gradu Skyburgu protivnici jednaki po snazi, onda izvan nje trebat će vam maksimalna sreća i životi kako bi nametnuli vrućinu zlih duhova.

Da biste osvojili svaki detalj je važno: koliko vojnika je angažovano, kako su smješteni na mjestu, koje vještine koristiti. Da biste igrali u Skyburgu, ne morate se pridržavati pravila ponašanja koje je utvrdila radnja. Sve su vaše odluke. Čak i ako trebate izvršiti određeni zadatak, samo vi odlučujete kako ćete to učiniti. Posle okršaja, pogledaj detaljnije koje gubitke je pretrpio neprijatelj, šta si ti i odmah vidiš trofeje. Ali pošto su vaši protivnici pravi igrači, bit će Skyburg registracija koja će vas pretvoriti u stanovnika nebeskog grada Skyburg.

Odaberite tačke odbrane i distribuirajte jedinice na bojnom polju: magarce, rock gitariste, televizijske robote sa propelerima, žele i troje oči i druge. Kada je dat signal do početka bitke, više ne možete kontrolisati likove i promeniti nešto. Oni će delovati nezavisno, a vi samo posmatrate situaciju, ne možete ništa da promenite, čak i ako vidite svoju grešku u poravnanju snaga.

Valuta nebeskog života

Bez zlatne rezerve, teško će se oduprijeti protivnicima, a jedna od važnih stvari koja se mora slijediti je zaraditi pecivo. Ulazite u igru ​​svaki dan, dobijate bonus koji se povećava svaki put. Ako prvi dan na vašem računu padne na 250 jedinica, iznos će se povećati: 500, 1100 Tu će biti i bonusa za pobjede u bitkama, ali gdje ih mogu potrošiti? Nadogradnjom svog vazdušnog broda, učinićete ga pravim ratnim čudovištem. Korisno je kupiti sve vrste posebnih sposobnosti, na primjer:

 • iscjeliteljska sila za iscjeljivanje vlastitog sastava
 • Powerful air strike
 • Minimalni ili maksimalni napad
 • Energy
 • Additional Life

I par lepih reči

Skyburg iPlayer je dizajniran tako da se može reprodukovati, pored računara, na tabletima i mobilnim telefonima. Programeri nastavljaju da ispravljaju greške, stalno poboljšavajući proizvod i radeći u budućnosti. Može potrajati neko vrijeme, a strategija preglednika će biti dopunjena novim karakterima i značajkama. Ali sada je predivna. Također je lijepo što dugo ne trebate razumjeti značajke i upravljanje, registrirati se, ući i igrati na vaše zadovoljstvo. A tu je i nešto za uživanje od: prekrasne grafike, originalnog stila, raznih akcija, nenametljivog humora.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi