SimAgri

Alternativni nazivi: SimAgri

SimAgri Igra je online simulator i jedan & nbsp; igara na farmi. U ovoj igri morate razvijati farmu, briga za različite kulture.

U online igra SimAgri registracija je vrlo jednostavan. Kako bi se registrirati u igri SimAgri morate dokazati sljedeće:

1) Unesite svoje korisničko ime i lozinku.

2) Dajte nam svoj e-mail i servera na kojem želite igrati.

& nbsp;

igrati igru ​​možete SimAgri Možete odabrati jednu od nekoliko aktivnosti koje se odnose na poljoprivredu:

- Izbor: Možete birati između nekoliko vrsta i rasa. Goveda, svinje, koze, ovce, zečevi, kokoši, biserki, američki Buffalo, koji morate brinuti o dnevno.

- Uzgoj: Možete odabrati da raste pšenica, kukuruz, šećernu repu, soju i još mnogo toga. I također, na primjer, možda želite probati voćnjak sa stablima jabuka.

- FWF: FWF znači agrofirmovye rad. Da li nude usluge drugim poljoprivrednim aktivnostima poljoprivrednika kao sijanje, oranje, đubrivo i još mnogo toga.

- Usluge: Možete postati nosilac od strane izvođača radova. Vidjet ćete kontrolirati svoj kamion ili druge transportne.

- Poljoprivreda trgovac: Možete prodati poljoprivredna mehanizacija sa drugim poljoprivrednicima. Kupiti, prodati, popravke, iznajmljivanje opreme.

- hrana Centar: Vi ćete biti odgovorni za realizaciju veštačke oplodnje za druge farme. Morate pronaći najbolje uzgoj životinja, sjemena uzorci osemenjavate goveda.

- Poljoprivredna zadruga: Vi kontrolirate poljoprivredne zadruge, nudeći stranicama pod ugovorom sa drugim poljoprivrednicima, da kupuju i prodaju svoje zalihe hrane, i kroz suradnju.

Vidjet ćete početi da igra SimAgri kako slijedi:

1. Prvo morate da se pretplatite na & nbsp; Simagri. Pretplata je besplatno i traje manje od par minuta. Nakon što ste registrirani, možete odmah početi igranje.

Kada ste prijavljeni, vaš prvi korak je da odaberete mjesto gdje se opremite svoj farmu. Da biste to učinili, odaberite regiju, a onda odjel / pokrajina.

možete kupiti zgrada, domaće životinje, strojevi, zemljište i tako dalje. I onda počnu da upravljaju svojim farme.

Također možete kupiti poseban Simpass, koji će vam dati prednosti i nove mogućnosti koje će optimizirati virtualne farme.

odjaviti se možete u bilo kojem trenutku. Vaš račun će biti zatvorena i svi podaci izgubljen. Isto tako, ako programeri igre otkrije prevaru, više računa, vaš račun će biti izbrisani bez obzira na to da li imate ili ne Simpass.

SimAgri online igra bazirana na principu, kao i ostatak farme. Morate kupiti životinja i biljaka, briga za njih, žetva i profit.

Prijavi se u igri SimAgri besplatno, poboljšati svoje imovine, igraju lijepo i doći do win!

& nbsp;

& nbsp;