Shini igra

Alternativni nazivi: Shini geim
Ljubitelji samurajskih borbi, masivne PvP bitke i anime Bleach će osvojiti pretraživačku igru ​​Shini Game, održanu u japanskoj tradiciji stvaranja slika i akcija. Udružite se i postanite spasitelj stanovnika Seyrateya.

Shini Game: sve je počelo ovako ...

Čak i heroji su ponekad povrijeđeni i trebaju oporavak. Naš hrabri čovek je dobio dobar udarac i neko vreme je ispao iz stvarnosti. Kada je došao, shvatio je da se ne sjeća mnogo. Da bi prevazišao amneziju i oporavio se, morat će uložiti mnogo energije kako bi ponovo postao punopravni ratnik i oživio grad vodiča duša. Komandant ga zapovijeda u svijet živih, gdje će se susresti sa istinskim drugovima i prijateljima, kao i boriti se sa neprijateljima i strašnim čudovištima.

Nakon što počnete igrati Shini igru, morate sastaviti tim vojnika, istražiti nove prostore, završiti mnoge misije i steći iskustvo s vještinama, poboljšati svoje karakteristike, nabaviti oružje i nadograditi uniforme. U pumpanju će vam pomoći:

  • Akademija Shinigami
  • S S
  • Oružje
  • Pucaj Hogek i Rayatsu
  • Soul Stones minirano u Events

U pokretu, dobićete poklone, bonuse i moći ćete automatski tražiti trag.

Mi biramo heroja i kreiramo image

Svaki potencijalni samuraj treba registraciju u Shini igri, nakon čega može postati jedan od tri heroja:

  • Kido je pravi intelektualac. Njegove analitičke i logičke sposobnosti su već moćno oružje koje se protivi neprijateljima.
  • Kiken užasava protivnike, spretno manipulira mačem s dvije ruke. Mlad je, pametan i neumoran, što ga čini vrijednim ratnikom.
  • Reydzin fenomenalno poseduje luk. Brzina kojom šalje strele prema neprijatelju je neverovatna.

Pretvaranje u jednog od heroja, kreiranje njegove slike, pokušavanje lica (oči, kosa, odjeća) i odjeće.

Proširite svoje okruženje kupujući likove u konobi ili dovršavajući zadatke. Sa dovoljno dostupnih pojedinaca, rasporedite svoje uloge u timu za bolju ravnotežu moći. Prvi red preuzima glavni talas agresora, drugi aktivno uništava neprijatelja, a treći - čaroliju. Proučite svojstva svojih podređenih i prema njihovim karakteristikama pronađite pravo mjesto za njih u redovima.

Borbe su praćene magičnim specijalnim efektima. Sve se dešava brzo, dinamično i promena pejzaža nastaje usled kretanja ratnika između svetova. Heroji munje lete preko polja, prenoseći palicu u ofanzivu ili odbranu. Pali ratnici iza njih ostavljaju krvave tragove, a ponekad ispuštaju artefakte: zanpako mačeve, vrećice sa srebrom, "pojaseve velikodušnih duša".

Nastavite nešto novca da biste kupili korisne stvari u prodavnici, što vam omogućava da brže pobedite i zaštitite svoj život. Asortiman se otvara postepeno, jer povećavamo iskustvo i broj izvršenih zadataka.

Atraktivni aspekti igre

Prema priči,

Shini igra iPlayer nije daleko od izvornog izvora, koji ne može ne zadovoljiti ljubitelje originala. Ispred igrača pojavljuje se šaren, raznolik i širok svet, sa jasno uočenom, trodimenzionalnom i koherentnom grafikom. Slike iz crtanih filmova uopšte ne kvare utisak. Naprotiv, ideja autora je vredna odobravanja od igrača, koji mogu dodati još jedan biser ličnoj kolekciji anime igara.

Igračka preglednika omogućava interakciju sa stvarnim ljudima kroz virtuelne likove, što bitke pretvara u konkurenciju logike, brzine i taktičkog razmišljanja. Lepo je i to što svaki dan proveden u igri donosi novu nagradu.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi