Shank 2

Alternativni nazivi: Shank 2

Sistemski zahtjevi:

Procesor: Intel Pentium 4 @ 2. 4 GHz / AMD Athlon XP 2600+

RAM: 1. 5 GB

Video: 256 MB

disku: 1. 5 GB

Shank 2 - arkadna igra, napravljen u stilu animaciju, nastavak avanture bivšeg ubica koji su dobili na putu reformi i osvetu za smrt njegove voljene. Iako je u Shank 2 protagoniste i ispravan, ali navika da koriste nasilne načine rješavanja problema. Da biste to učinili, on koristi različitim veličinama noževa, mačeta i širok izbor oružja. Igra je Shank 2 je vrlo dinamičan i zahtijeva znatan spretnost i reakcija. Sva djela nasilja izvući karikature, kao u prethodnom dijelu, sve je namjerno teško i krvavo. Priča je drugačija duboka misao i glavna ideja je da se Shank, umorni od okolnih haosa i kriminala, odlučio pokazati omražene kriminalnih elemenata, bilo je vrijeme da žive zajedno, ali metoda je izabrao za ovo izuzetno radikalan.

Gameplay

Shank 2, igra u kojoj zabavno i provokativno, kao zaplet vrti oko protagonista. On se okreće i vrti kao top, žure za dvodimenzionalne nivoa, peciva, skakanje i mašući noževima, eksplodira i uništava horde neprijatelja. Painted Blood ima fontana i teče poput vode, svuda, grmele eksplozije i pucnjava, plamen plamen, i sve što se događa u cijeloj igri, od prvog do posljednjeg nivoa. Protagonist Shank 2 lakonski i sa ravnodušnošću buldožer nadire kroz animirani razine, uništavajući sve na svom putu. Da uništi neprijatelja može biti korisno sve što se može naći daleko od neprijatelja, ili čak nešto nalik na oružje. Mačete, motorne pile, bejzbol palice, noževe i pištolje, puške, bacači plamena, pa čak i tave - sve je u pokretu u Shank 2. Svi ovi mogu se koristiti dok stoji, sjedi ili skakanje. Igra je Shank 2 vam omogućava da aktivno koristiti i okoliš, neprijatelj padne u veliku jamu i ponora, obore visi opterećenja, visi nad glavama običnih nesreća.

Mission

Shank 2, u kojem možete igrati zauvijek, nažalost, ograničena na samo osam misija. Međutim, oni mogu trajati satima, a za sve postoji zadruga mod, gdje će kompanija biti drugi igrač koji učestvuju u odbrani vlastitog života, i nekoliko sanduka guranja neprijateljskih snaga koje će se popeti na vas beskrajno na svim stranama. Osim toga, ona će se postupno otvoriti dostignuća i nove kostime za glavni lik, kao što je izgled beskućnika ili druge vrste bizarno.

krvi i akcije

Igra Shank 2 se ne može nazvati punopravno akcijska igra u modernom smislu žanra kompjuterskih igara. Igra je vrlo šareni izvući i vizualno privlačan. U akciji igri je ne dovode u pitanje dinamiku i brzinu, kao i off-skali brutalnost, kao protagonista, zlovoljni i ljut, a sve što se događa na ekranu tijekom svih misija. Priča se pumpa, ali to je za igre ovog žanra, a nije potrebno, jer je najvažnija stvar u njemu je pogon, stalno kretanje i puno krvi. Mogućnosti su ograničene samo igra fantazije igrača, trajanje misije i vaša reakcija.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi