Shadow Company

Alternativni nazivi: Shadow Company

& nbsp;

Igra Shadow Company & ndash; free multiplayer prva osoba pucač vojnih subjekata, što zahtijeva primjenu strategije. Developer & ndash; Doobic Game Studios kompanija da koriste moderne Unreal Engine 3. Zapanjujući 3D realno grafike formata omogućuje vam da uronite u vrtlog događaja, apsorbira u potpunosti u atmosferi vojne akcije. Se nađete u okrutnom svijetu u kojem ne kotiraju apsolutno nema pravila. Na ratištima apsolutne haos, jer kako bi se osujetila najveći mogući učesnici jackpot nisu izbirljivi u medijima. Ako vam se ne sviđa ograničenja ograničen u stvarnom životu, posjetite Shadow Company online da iskuse osjećaj potpune slobode djelovanja. Sudjelujte u brutalnom bande obračuna i dokazati drugima koji zaslužuju biti lider!

Za igrati igru ​​Shadow kompanije morat ćete PC konfiguracija:

- & nbsp; operativnog sistema Microsoft Windows;

- P4 procesor 3. 0Ghz;

- Geforce 7600;

- RAM 1GB.

Kao što je ovaj tip igre klijenta, morate ga instalirati na PC-u. Ali, možda je to tek nakon što je prošlo Shadow Matični. Možete stvoriti račun na licu mjesta, ili bilo ko zainteresiranih za vašu društvenu mrežu. Pridružite u igri Shadow poduzeća uključuje uvođenje e-pošte i lozinku. Ne nepotrebne probleme, sve je lako.

Igra Shadow Company ćete, vladajuće jedinice. Na raspolaganju u isto vrijeme može biti i do osam vojnika. Ne brinite o tome koliko god kontrolirati jedan od njih, drugi može uništiti. Da biste zaštitili jedinice u periodu kada ne možete obratiti pažnju na njih, tu je režim za praćenje. Zbog toga, oni mogu braniti, ako je potrebno. Napomena i činjenica da su jedinice su obdarena sa određenim karakteristikama. Morate pumpa i poboljšanje parametara svojim igračima, kako bi im se omogućilo da adekvatno odražava napadi moćnih neprijatelja.

Nakon što je prvi put da si u opasnoj svijetu-diše kriminala treba dobiti sastanak sa lokalnim konusa. Na taj način ćete dobiti prvi posao, kao rezultat, a prvi profit. Što više provernetsya krvavih djela, to više postaje potpuno torbu s dolara. Novac u ovom beskompromisnom svijetu odlučiti praktično sve. Novac i ndash; To je ne samo sredstvo za sticanje svih potrebnih, ali i snagu i moć.

Shadow Company online igra nudi korisnicima više režima. Među njima je svakako nešto što će biti najpogodniji za vas. Prvi mod je & ndash; do 24 igrača u borbi. To znači da bi trebalo da nađete među 24 plaćenike i požurili naglavce u bitku ključanja. Posebnost ovog režima je sposobnost da se pomogne ranjenim drug. Da biste to učinili, trebate samo stretch pyatyunyu. Ali protivnici, koji su već iscrpljeni dugoj borbi i dobili neku štetu, iako ne oslanjaju na milost i nemilost. Možete mlakonje nemilosrdno slomiti, ne čineći puno truda za ovo. Naredni stvar & ndash; & Laquo; Dirty Money & raquo;. Smatra se da je najljubazniji režima. Problem je očigledan & ndash; stisnite torba dolara. Prikladno, vlasnik cache je označen na radaru. Budite oprezni, jer u ovom režimu, vrijeme je ograničeno. Još jedan ne manje uzbudljiv način rada & ndash; vještine odlučiti. Postoji veliki potencijal. Na primjer, možete pucati neprijatelja u vrijeme kada je mislio da prolazi pored mrtvaca, da izazove podršku helikoptera, koristite & nbsp; nevidljivost, pa čak i organizirati tepih bombardovanja.

Važno je napomenuti da možete igrati Shadow poduzeća na obrascu prvom licu. Ovaj prekidač za snajper, ili pregled pomoću dvogleda. Doživite puni potencijal u gameplay. Vodite računa o pristojnog naoružanja, prisustvo vojnog transporta. Online igre svijet je tako zasićenih i raznovrstan da je nemoguće opisati sve što je u nekoliko paragrafa. Stoga, najbolje je glasanje na svog iskustva sve karakteristike postepeno otvaranja Nick tokom igranja. Uvjereni, nećete zažaliti! Home & ndash; optimistični! Sretno!