Saints Row: The Third

Alternativni nazivi: Saints Row: The Third

Saints Row: The Third - igre koje se odnose na postavu Saints Raw, lud plak koji je poznato da sve igrače. Novi projekat čak uspio nadmašiti šokantne svi njegovi prethodnici zajedno. Nedopustiv uvijek istaknutih projekata u rasponu od druge igre klonovi na osnovu GTA. Igra programere SR uspio doći do originalnih i daju poseban pikantnost da njihove potomke kao svjetlo ludila. On je dugo bio neka vrsta "čip" projekta, omiljeno mnogih igrača.

Kao i drugi "drugovi» Saints Row: The Third PC ima visok prilagođavanje - i dalje su igrači mogu izabrati izgled vašeg lika "na okus". Međutim, on je rekao da riječi i toliko, zauzvrat želimo spomenuti nekoliko riječi zapanjile zemljište. Odlazak u igri, od vas će biti vrlo iznenađen, jer je nestao iz nepoznatog banda. Sada su sveci postali su pravi brend. Pod njihovim "zaštitni znak" proizvodi odeću i osvježenje u Saints Row: The Third mašina čak idu uz logotipi od njih - više nego ozbiljno! Momci su pozvani da snimam filmove. Međutim, kao što je to obično slučaj u životu, prekomjerne slava je donio neke probleme. Nakon niza stravičnih događaja neobjašnjivih sveci su u Stillporte - gradić okupirali članovi moćne bande "sindikata."

Da Gameplay je počeo, kao i do sada, to će biti potrebno pokrenuti Saints Row: The Third download. Naoružajte se uz podršku pouzdane torrent, a nakon nekoliko minuta će biti u mogućnosti da osobno vidim u čemu je sveci smo pripremili za vas ovaj put. A pripremljen, treba imati na umu dosta, i sve više podsjeća na orgije, gozba za vrijeme kuge, haos - općenito, neće biti dosadno. Renovirana u Saints Row: The Third misija dizajniran za dinamične igre, jer zevanje se ne preporučuje. Na primjer, zamislite svoje likove u jedan od zadataka će morati ići na let aviona kroz vjetrobransko staklo, ili, na primjer, spadaju u srce nuklearnog reaktora, pa čak i boriti sa zombijima.

Ono što je najupečatljivije - projekt ne uspije u cijeloj gameplay kako bi bar postavio prve misije. To je, sve izgleda vrlo uravnotežen i prikladno. Dakle, u Saints Row: The Third će ikada igrati lijep i ugodan. Osim toga avantura, planirane zadatke i misije, vi čekaju puno iznenađenja u "normalnim igri" života. Dakle, u svoje slobodno vrijeme, vaš lik će biti u mogućnosti da se uključe u realnom aktivnosti nekretninama, ili natjecati sa svojim najbližim konkurentima. I, naravno, mini-misije otkazao jedan!

Na glavni lik će biti nekoliko novih načina da zarade novac, tako da finansijski problemi u igri ćete moći zaboraviti za dugo vremena. Za više informacija i opis mase novih i zanimljivih prednosti projekta opisani su u kadru za Saints Row: The Third video najavu. Požurite da vide za sebe i podijeliti s prijateljima.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi