Royal Quest

Alternativni nazivi: Royal Quest

Ako navijači i laquo; World of Warcraft & raquo; i & laquo; Lineage 2 & raquo; opet i opet dovoljno prilika da iskuse svoje emocije u narednom gemu više ili manje uspješan klonova ovih epohalne igračke, navijači Korejskog bestselera & laquo; Ragnarok & raquo;, nažalost, gotovo nikada nije imao priliku. Do danas.

je dobra vijest za sve ragnarokovtsev je oslobađanje igre Royal Quest online, razvijen od strane grupa Kalinjingrad i laquo; Katauri Interactive & raquo;. Multiplayer RPG browser igre online Royal Quest nas poziva u stvarnost svijeta Aura, koja prijeti da sruši i porobljavanje crne alhemičarima. Oni imaju tendenciju da se vrlo rijetko i moćan kristal elenium s jedinstvenim svojstvima. I kralj Aura, iscrpljenost stalnim opsade agresori & nbsp; pozivi & nbsp; sve zainteresirane da podrže sebe i svoje kraljevstvo. Jeste li spremni za borbu? Nego dobrodošli!

za početak reprodukcije igra online Royal Quest, prvo pročitajte sistemske zahtjeve programera, moram reći da su dosta visoke.
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; & ndash operativni sustav; XP / Vista, 7;
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; procesor - Inter Core 2 Duo, 3 GHz;
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; RAM - 2 GB,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; grafičku karticu - NVIDIA GeForce 9500GT ili Radeon HD 3450 512 MB;
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; slobodnog prostora na tvrdom disku - 10 GB.

Tako visoke tehničke zahtjeve, naravno, znači da je igra Royal Quest online ima svoj klijent. Preuzmite ga besplatno možete na zvaničnom sajtu.

Registracija Royal Quest igre je jednostavan proces & ndash; Potrebno je samo da unesete
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; korisničko ime,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; lozinku
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; adresa e-maila.

dalje slaže s potrebne stavke i - provjerite Royal Quest.
Kada ste instalirali klijenta, prijavite se i biti sigurni da je Royal Quest Online registracija je uspješan, treba izabrati za svoj lik jedan od četiri klase:
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; mačevaoci,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; streličara,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; mađioničari,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; lopovi.

Svaka klasa ima brojne karakteristike i ndash; oružje, svoje profesije i ndash; jedan za sluge boginje svjetla Aura i jedan za one koji žele da služe boginja tame Morigin.
Sword & ndash; snažan i robustan vojske kralja (i laquo; čeličnom pesnicom tron ​​& raquo;), oni su gospodari zbog mnoštva, i oklop može izdržati bilo neprijateljskog napada. U klasi Mechnikov igrati Royal Quest, možete smer & ndash; Crusader i Vitez tame.
Master Nadolazeći - Archer klasa nije samo gađanje snimanje, a dobar fizičkom obliku. Profesije & ndash; Lovac i Sniper.
klasa mađioničari svoju snagu crpi iz prirodnih katastrofa, se navode i ndash; njihov jedini oružje, ali može uništiti veliku vojsku. Profesije razred & ndash; mađioničar i čarobnjak.
I, na kraju, u klasi Thieves & ndash; to zloupotrebe kozak, koji znaju vrijednost korisnih informacija, dakle, bavi špijunažom. Njihov adut & ndash; agilnost i prytkost. U klasi Thieves, možete odabrati profesiju lopov ili ubica.

Ali ne žurite sebe zagonetka, a ono što profesiju da izaberu koji način da se ići & ndash; izbor morate napraviti samo 20. nivo.
U principu, Royal Quest online igra u kojoj izravnavanje sistem je nešto poput ista i laquo; Ragnarok & raquo; - Postoji određeni broj karakteristika, a vi ćete distribuirati točke između njih, i svakom trenutku možete resetirati ovu distribuciju.

Karakteristike svoj lik će imati šest
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; preciznost
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; agilnost,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; snaga
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; izdržljivost,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; sretno,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; inteligencije.

Osim toga, sa svakom nivou prolazu ćete dobiti nove sposobnosti bez ikakvih ulaganja. Također, svaki lik donosi razinu talenta poena, koji se može distribuirati po svom nahođenju.

je od velikog interesa za one koji se obavezuju da će igrati igre online Royal Quest, je PvE aspekt igre & ndash; više od 100 lokacija naseljen širok izbor čudovišta da ih ponekad ubije nije tako lako. I to usprkos činjenici da je borba sa čudovištima su često glavni sastojak potrage, tako Dodge & laquo; rulja Test & raquo; Nije baš lako. PvP (player vs. igrača) i ndash; borbe su također popularni. I usput, u kojoj su igrači ne bore za ništa drugo osim za pravo da ubije posebno snažan čudovišta.

je bitka na tri lokacije:
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Piramida,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; U Dollmaker nekretnine,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Eliniumnye pećine.

A & ndash; Royal Quest da igraju lijepo, ne samo zbog koncepta i zemljište, ali joj je tehničke majstorije i performanse - izometrijski karakter dijagram ekrana, prvobitno navedeno je veliki broj lokacija, bogat u muzici, ukratko, sve to daje igrač sa ljepšeg razonoda.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi