Uspon Tomb Raidera

Alternativni nazivi: Rise of Tomb Raider, Rice of Tomb Ryder

Rise of Tomb Raider: Lara Croft u novim avanturama.

događaja u kojima su igrači učestvovali u prethodnom devetom Tomb Raider, nastavlja deseti dio akcijske avanture sa vodećom heroinom Lara Croft. Igra Rise of Tomb Raider u 2014. godini nakon objave, 13. 11 2015 je postao dostupan za Xbox 360 sa Xbox One.

Neki su požurili da budu uvrijeđeni od strane developera, koji sada ne mogu uživati ​​u avanturama, ali predstavnici kompanije žure da bi uvjerili vlasnike PlayStationa 4 i Windowsa, osiguravajući da PC može preuzeti Rise of Tomb Raider od početka 2016. godine, ali će za PlayStation 4 biti dostupan krajem 2016. godine.

Izgled grobnice - naprijed kroz snježne oluje.

. Ovog puta je slavni lovac na blago doveo u Sibir. Sada njen put leži u gradu Kitezh "Ruska Atlantida", gdje je tajna vječne mladosti i života skrivena. Junakinja putuje sa partnerom Jonahom Mayawom.

Njezine

avantura su opterećene opasnostima i preprekama, sastancima sa agentima Trojstva, kao i divljim životinjama i prirodnim katastrofama. Lov i kretanje usporavaju snežnu mećavu, mraz i maglu. Neophodno je proučavati navike životinja kako se ne bi upale u šape divljeg medveda ili vuka i uspješno nabavile hranu. Različiti stanovnici teškog područja izlaze tek u određenom dijelu dana, a sa nastankom snježne oluje skrivaju se uz rupe.

Lara može preživjeti koristeći raspoložive alate. Skupljajući minerale, biljke, kožu, pretvara ih u odeću i lekove. Ostali predmeti poslužit će za zamke, izgradnju lukova, laso, otrovne strelice.

Glavni neprijatelj heroine je surova priroda. Može se odjednom početi snježna oluja ili lavina. Ona prolazi kroz visoke snježne nanose, spretno se penje na drveće, dobro pliva i brzo trči. Ove osobine će pomoći da opstanu, ali u hladnim klimatskim uslovima je važno pronaći izvor toplote, a to je takođe deo zadatka.

Lara odjeće postepeno postaje neupotrebljivo zaprljano i rastrgano, a za izradu nove trebaju materijali. Ali najteža stvar će početi kada ćete morati da rešavate višestepene slagalice zasnovane na zakonima fizike ili dešifrirate drevne grafite.

Autori su radili na realnosti igre proizvoda, a možete vidjeti i najsitnije detalje o objektima. Krv, prljavština ili vlažne mrlje na Lari odjeći izgledaju autentično, a na koži joj se vide ožiljci i pore. Ako donesete glavne tačke zajedno, vi ćete:

  • Trčanje, plivanje, skok, uspon itd. d.
  • Prebaci na Pathfinder
  • Prikupiti i koristiti predmete
  • Solve riddles
  • Da biste učestvovali u bitkama
  • Dođite do krajnje tačke

Adventure Adventure.

Mnogi igrači ne mogu čekati da preuzmu Rise of Tomb Raider i odu u osvajanje Sibira. Dok se Rise of Tomb Raider na PC-u samo sprema za izdanje, možete uživati ​​u gledanju reklama.

Lara čudesno preživljava granatiranje, pada s litice, udara, pronalazi tajni labirint i piše na kamenim zidovima, otvara prolaz do ruševina starog grada, izlaže se novim opasnostima i zamkama, ali čini nevjerojatna otkrića. I naravno, u odlučujućem trenutku, naoružani rivali su je napali i počelo je pucanje.

Skoro možete kupiti Rise of Tomb Raider, a tri dopune koje kompanija već priprema za puštanje, za vlasnike sezonske propusnice će biti besplatne. Iz debitantske prikolice je jasno da će junakinja Rice od Tomb Rydera upoznati fantastičnu Babu Yagu. Sigurno ima mnogo šokantnih sastanaka, i mi ih sa nestrpljenjem očekujemo.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi