Risen 3

Alternativni nazivi: Risen 3

Projekti ovako ne može ostati nezapaženo. Hakeri i radoznao hakeri pokušavaju da deklasifikuje barem neke nijanse. Risen 3 - je igra koja se ne ostave na miru u svijetu igara na trenutak. Logično je da nakon igrači su naučili o početku projekta, pokrenula napad na serverima kompanije Pirahna Bytes. Još jedan pokušaj da saznamo barem malo zanimljivih informacija je bila neuspješna. Nakon curenja programeri nisu imali izbora nego da kažem osobi koja vrsta projekta za koju se pripremaju i ono inovacije za igrače da budu spremni.

U zvaničnom saopštenju igre Risen 3 kom tvorci projekta su rekli da je nakon završetka svih radova i formalno fazama testiranja, igrači će morati nositi sa svijetom ručnog rada. Sve akcije od strane Gamer će imati svoj jedinstveni posljedicama, tako da je igra će morati biti fokusirani i vrlo pažljiv. Igrač kreira virtualni svijet za istraživanje će biti dostupan gotovo svaki centimetar. To bi bio veliki projekt sprovodi u skladu sa pravilima igranja uloga.

zvanično predstavljanje projekta je zakazana za avgusta 2014. godine, tako da ljubitelji žanra imali vremena da se pripreme. Da razviju vještine igri možete čak pokušati proći prethodna dva dijela - siguran, morate nešto da ih zapamtiti. Ovaj trening će pomoći u budućnosti, čim mogućnost da preuzmete Risen 3, da pokažu svoju najbolju stranu.

Pripremite se da je fokus igre će biti stavljen upravo na području istraživanja. Ako vjerujete u programere, Risen 3 će biti u mogućnosti da igraju svi vlasnici osobnih računala i Xbox i PlayStation. Najvjerojatnije, pristup igri će biti distribucije sa poznatim portal za preuzimanje datoteka - Steam.

Razvoj u Risen 3 video biti na najbolji grafički engine. Dakle, sigurno će se pobrinuti za to. Uprkos činjenici da s vremena na vrijeme igračima i dalje morati da se suoči boot ekranu, pojava ih u toku igre je svedeno na minimum. Svi veliki događaji u igri odvija u Europi, još od srednjeg vijeka reklamama. Tokom putovanja također ćete morati posjetiti zemljama Mediterana i tropima. Nije moguće da se ne nastavi naš pregled Risen 3 podsjetnik da su sve glavne lokacije registriranih ručno, tako da izgledaju kao, naravno, neće biti dobro! Programeri tvrde da je ovaj projekt se provodi najveći svijet s kojim u studiju ikada morao baviti.

kao glavni lik će nastupiti potpuno novi - igračima nepoznate karakter. U priči na početku igre Shadowlord upija dušu heroja. Glavni zadatak igrača koristeći oružje Risen 3 različite tipove, da pomogne glavni lik pronaći sebe - da se pridruže tamnu stranu ili svjetlo. Vaš put će biti puna rizika i misterije, a put će se sastati puno natprirodnih bića i poznata lica!

 

Play također