Risen 3: Titan Lords

Alternativni nazivi: Reisen 3

Projekti poput ovog ne mogu proći nezapaženo. Napadači i znatiželjni hakeri u svakom pogledu pokušavaju da otkriju barem neke nijanse. Risen 3 je igra koja nije ostavila svijet igre samo na minut. Sasvim je logično da nakon što su igrači saznali za početak rada na projektu, počeli su napadi na Pirahna Bytes servere. Još jedan pokušaj da se otkriju barem neke zanimljive informacije bio je uspješan. Nakon curenja, programeri nisu imali drugog izbora nego da lično kažu kakvu vrstu projekta pripremaju i za koje inovacije su se igrači morali pripremiti.

U toku zvaničnog saopštenja za javnost igre Risen 3 na računaru, kreatori projekta su rekli da će nakon završetka svih radova i zvaničnih faza testiranja, igrači morati da se nose sa svetom ručnog rada. Sve akcije koje igra igra će imati svoje jedinstvene posledice, tako da ćete morati da se igrate sa koncentracijom i veoma pažljivo. U kreiranom virtuelnom svetu, praktično svaki centimetar će biti dostupan igraču za istraživanje. Biće to odličan projekat, napravljen po pravilima igranja uloga.

Zvanično izdanje projekta zakazano je za avgust 2014. godine, tako da ljubitelji žanra imaju vremena da se pripreme. Za razvoj vještina igranja, možete čak pokušati proći kroz prethodna dva dijela, sigurni ste, u njima imate nešto za pamćenje. Takvo zagrijavanje će pomoći u budućnosti, čim se pojavi mogućnost da preuzmete Risen 3, da pokažu svoje najbolje.

Pripremite se da osigurate da se glavna pažnja u igri plaća posebno za proučavanje teritorije. Ako verujete developerima, onda će Risen 3 moći da igraju svi vlasnici personalnih računara i Xbox i PlayStation konzola. Najvjerovatnije, možete dobiti pristup distribucijama igre sa poznatog portala za preuzimanje Steam datoteka.

Razvoj u Risen 3 videu odvija se na najboljem grafičkom motoru. Dakle, sigurni smo da će to gledati. Uprkos činjenici da s vremena na vreme, igrači i dalje moraju da se nose sa ekranima za učitavanje, njihov izgled tokom procesa igre je sveden na minimum. Svi glavni događaji igre odvijaju se u Evropi, u srednjem vijeku. Za vrijeme putovanja posjetit ćete i zemlje Mediterana i tropske krajeve. Nije moguće nastaviti naš Risen 3 pregled sa podsjetnikom da su sve glavne lokacije registrirane ručno, tako da one, naravno, izgledaju dobro Programeri kažu da ovaj projekat implementira najveći svet s kojim se studio ikada morao baviti.

Kao protagonist će nastupiti potpuno novi karakter nepoznat igračima. U priči na samom početku igre, majstor senki upija dušu heroja. Glavni zadatak igrača, koristeći najrazličitije vrste oružja u Risen 3, je da pomogne glavnom liku da se nađe vezan za tamnu ili svetlu stranu. Vaša putovanja će biti ispunjena rizikom i misterijom, a na putu ćete susresti mnogo nezemaljskih bića i poznatih lica!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi