Resident Evil: Revelations

Alternativni nazivi: Resident Evil: Revelations, Resident Evil: Revelations Resident Evil

igra Resident Evil: Revelations - Japanski video igra za portabl konzola Nintendo 3DS, koja je mješavina žanrova Akcija-avantura i horora. Projekt je razvio Capcom i osmom gemu glavne serije. Igrivost kombinira prvom i četvrtom dijelu. Razvoj događaja događa na brodu. U potrazi za Chris Redfield, koji je posljednji put viđen od GPS na lijevoj strani brodu, poslat Jill Valentine i njen partner u BSAA, Parker Luciani. Oni će istražiti napušteni brod, uprkos činjenici da postoje sve vrste opasnosti vrebaju. Osim činjenice da su okruženi sa svih strana neprijatelji, momci slučajno nađe virus T-Abyss. Ali, ono što se događa u ovom trenutku sa sobom Chris? Izrada svoj put kroz planine, zajedno s Jessica Sherawat (novi agent BSAA), šokirao svojim drugovima naći - ispred njih u sjedištu terorističkih organizacija Veltro. Naravno, sada im je potrebno da se spriječi terorizma, bez obzira na činjenicu da je za opstanak među čudovišta će biti izuzetno teško. Oni koji će biti Resident Evil: Revelations će morati igrati prikupiti sve svoje snage, koji su spremni da se podvrgnu niz testova. Dobivanje prvi odličnoj lokaciji, naći ćete da nije sva vrata su spremni odmah se otvara pred vama. Gameplay uključuje provedbu neke akcije koje će pomoći otvoren pristup novim područjima karte. To će zahtijevati potragu za pristup kartice, ključevi, crack centrale, riješiti zagonetke. Budi dobro raspoloženje! Od sada, vaš večeri više nisu malaksao!

Za početak igranja, prvo morate preuzeti Resident Evil: Revelations. Time, ovaj proces ne treba mnogo, i sistemske zahtjeve su sasvim normalna, tako da nikakvih problema ne bi trebalo da imati. Nakon što pokrenete igru, pred vama u svim svojim raskoš oživljava Resident Evil: Revelations video. Zato što ste imali privilegiju da se bavi verzija sa poboljšanu grafiku (objavljen u maju 2013. godine. na Xbox 360, PlayStation 3, Wii U i PC), to ne mora biti razočarani. To je prilično realno, tako da pad u igri atmosferu može odmah.

Dakle, nećete samo lutaju po lokaciji, ali i brani od brojnih čudovišta. Ova noćna mora se nastavlja u nedogled, jer različiti stvorenje puzeći iz oduška cijevi izlaze iz mraka, napad neočekivano i nemilosrdna kao sama smrt. Osim toga, problem nikada ne dolazi sama. Najčešće, čudovišta napadaju u grupama i morate da se brane od dva ili tri osobe istovremeno. U toku bitke, moramo imati na umu da je najslabija tačka bilo čudovište - glavu. Pa, snimanje određenog čast njihova tijela, možete postići efekt usporavanja. Da bi bilo jasnije, a neki protivnici će imati posla s nekoliko primjera. Češće moraju ispunjavati sa mutirani muška populacija broda - Ooze (tečnost). Ova grupa protivnika ima mnogo sorti: standard, kandža, komadina, tricorn. Ništa manje opasne mutanta ženski - Marine slajdove da iznenada skočiti iz vode. Hvataljke i drugi zli duhovi: Fenrir - virus zaražene vuk Bull - su bili izloženi mutacija ribe Skarmiglion - veliki stvorenje, za stvaranje koje su koristile DNK shark Farferello - pojačan virus «T-Abyss» lovac koji može postati nevidljiv, i mnogi drugi. To ne košta igre Resident Evil: Revelations i bez šefove. Vidjet će se sastati s različitim čudovištima. Na primjer, Scagdead, Draghignazzo, Malacoda i tako dalje. D. Na završnoj gazda ima preuveličane ruku i srca, iza grudi. Nakon pobjede nad njim, vi ćete konačno moći da uzme dah.

Čim se odlučite za Resident Evil: Revelations preuzeti i implementirati planove, morate razmišljati o tome kako je znak koji želite upravljati. Oni su mnogi: i Jill Valentine i Parker Luciani, i Chris Redfield i Jessica Sherawat i Keith Lumley i Kvinta Ketch, i drugi. I svaki od njih ima svoje karakteristike - postoje i prednosti i mane. Jedna od glavnih razlika između likova - heroji preferencija pojedinih oružja. Na kraju krajeva, Resident Evil: Revelations oružje ima veliki utjecaj na ishod bitke. Prilikom odabira lik, ovime dobiti pristup nekim smrtonosni arsenal trikova. Generalno, morate shvatiti jedno pravilo: Ništa ne dolazi samo po sebi. Kompleti i bonusa za prvu pomoć moraju tražiti, a municija se stalno obnavlja našli vreće municije. Usput, u igri postoji sprava da ćete love it - ovaj skener «Genesis». Sa svojim pomoći da istražite ostatke neprijatelja i dobiti dodatne setove. Pa, dobrodošli u mraku koridorima! Zalihe hrabrosti i ići na sastanak avanture!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi