Resident Evil 2

Alternativni nazivi: Resident Evil 2

Većina igre se vrši na osnovu filmovi su ludi popularan među igračima. Ono što možemo reći o legendarnom Resident Evil. Svi filmovi u ovoj seriji, i obožavao očekuje. Igra Resident Evil 2 - poseban potvrda ove. Danas, prema statistikama, ova igra je najuspješniji komercijalni projekt. To je drugi dio igračima sviđa. Prema najnovijim širom svijeta prodao ne manje od 5 milijuna primjeraka. I ove brojke pale u odnosu na koliko divljenje i aktivno uzeti povratnu informaciju igrača samo vidjeti projekta.

Čak i mnogi od najozbiljnijih gaming kritičari priznao da je igra Resident Evil 2 može se smatrati najuspješnijim dijelu. Projekt je ne samo uspješno položio sve najbolje elemente implementiran u prvom dijelu, ali i dodao mnogo novih stvari. Prvo, vaše oči će se žuriti kvalitativnu promjenu rasporeda. Također, programeri, odlučeno je da dodate u Resident Evil 2 nove vrste oružja. Još jedno iznenađenje za ljubitelje projekta - poboljšanje gameplay. Ranije, igrači mogu odvijati samo u okviru dva osnovna scenarija, ali sada njihov broj je povećan na četiri.

U Resident Evil 2 će sada biti odigrano u čuvenom gradu zvanom Raccoon. Ovaj dio igrača će biti u mogućnosti posjetiti grad i posjetiti žrtva policijske stanice da pogleda u kanalizaciju ljudi vide i mnoge druge lokacije.

zaplet igre nam govori o dva glavna lika, koji iz ličnih razloga dolaze u grad. Suočeni s opasnosti, oni odluče učiniti sve da konačno izaći iz ovog opasno mjesto sigurno i zvuk.

Da bi započeo utakmicu morat ćete preuzeti Resident Evil 2, ili kupiti disk. Ovaj dio igre je predstavljen na dva diska, tako da je projekt obećava da će biti vrlo opširan i zanimljiv.

Posebnu pažnju treba obratiti na zvuk. Ipak, igra je u pratnji atmosferski melodija raspirivanje straha da je najbolje odgovara na ukupnu situaciju. Unatoč činjenici da je projekt izašao dugo, soundtrack je do danas mogu se naći u iPods mnogih igrača. Neki od melodija su igrali čak i japanski simfonijski orkestar.

Kada možete preuzeti Resident Evil 2, vi sami probati da istražuju nove teritorije. Igra je dostupna na svim vrstama set-top box i na bilo koji operativni sustav. Vi ćete biti zadovoljni činjenicom da je svaki lik u igri ima svoju priču. Ova nijansa je čak i posebno obilježen u novinama.

da vide za sebe sve vrline ovog projekta, morat ćete gledati na Resident Evil 2 video trailer. Ovaj video će vam pomoći dobiti najpotpuniji i precizan dojam o igri i da će reći o svim glavnim inovacijama i koristi. Požurite vidjeti!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi