Resident Evil 7: Biohazard

Alternativni nazivi: Resident Evil 7

Resident Evil 7: Biohazard (Resident Evil 7) nije za osobe sa slabim srcem.

Resident Evil 7: Kupite Biohazard - najtraženiji događaj 2017. godine među ljubiteljima živahnog škakljanja i ulaska u virtualni horor film. Projekt igre, kao i prethodnih šest dijelova, dio je velike medijske franšize, uključujući popularne filmove, knjige i stripove Resident Evil, kao i seriju kolekcionarskih akcijskih figura sa likovima radnje.

Svi delovi igre, a prvi se pojavio 1996. godine, bili su veoma popularni među igračima i imali su značajan uticaj na razvoj horora opstanka, u približnom prevodu zvuči kao preživljavanje noćne more. Kao što ime implicira, glavna opklada je da heroj mora da prevaziđe sve poteškoće i da se nosi sa zadacima postavljenim bez preživljavanja, a autori pokušavaju da njegov put napuni strahom, čudovištima i kušnjama koje hladi krv.

Igrajte igru ​​Resident Evil 7, za razliku od prethodnih igara, moraće biti prva osoba, zahvaljujući kojoj će korisnici moći realnije da osete sve što se dešava na monitoru, dodaće uzbuđenje što možete spojiti PlayStation kacigu. Žanr akcionog filma je stvar prošlosti, ova verzija obećava da će biti više fokusirana na opstanak u ekstremnim uslovima, sa malom količinom resursa i velikim brojem neprijatelja. Sama radnja je prilično okrutna i ispunjena horor scenama. Prije nego što uđete u svijet straha i opasnosti, morate preuzeti Resident Evil 7, ova igra je klijent, tako da ne možete bez preuzimanja programa. Sistemski zahtjevi za osobne računare još nisu poznati, autori su do sada najavili da će se igra odvijati pod Microsoft Windowsom, iako postoje verzije za PlayStation 4, PlayStation VR i Xbox One.

Resident Evil 7 karakteristika parcele (Resident Evil 7).

Play Resident Evil 7, nastavljajući priču iz prethodnog odjeljka. Svi događaji se održavaju 2017. godine, u državi Louisiana, u kojoj nema grada u stvarnosti, zove se Delvi. Protagonist Ethan prima vijesti od Mie, njegove supruge koja je nestala prije tri godine, a on ju je već počeo smatrati mrtvim. Primljeno pismo čini da junak ode u drugu državu, gdje će se susresti ne samo sa svojom voljenom, već i sa užasnom porodicom pekara. Sastoji se od:

  • Nastanak glave porodice;
  • Supruga Margarite Jack;
  • Lukas sin Bakersovog para; Žene s invaliditetom vezane za stolicu, ne zovem je.

B Resident Evil 7: Biohazard će morati da igra u ulozi Ethana. Ovaj lik se suočava sa neverovatnim događajima, pismo ga vodi u napuštenu kuću, tako treba da bude Mia. Kuća je zlokobna, prije nego što je upoznao svoju ženu, Ethan, morate riješiti mnoge zagonetke i pronaći sve potrebne stvari koje govore o Mijinom nestanku. Da bi pomogla junaku da primi pozive od određene Zoe, ona mu kaže da nakon što je lik ušao u ovu kuću, on može izaći samo kroz tavan.

. S vremenom će igračima postati jasno da su u ovoj palači bili i majstori, oni su agresivni i nisu mentalno uravnoteženi. Ethan mora pokušati da ih ubije kako bi ostao živ, ali ispada da su zaraženi nečim, ova supstanca ih čini besmrtnim. Akcija se odvija ne samo u napuštenom dvorcu, već i na uništenom brodu. I onda padaju u stare rudnike soli i naravno u laboratoriju. Programeri obećavaju igračima neočekivani završetak.

U Resident Evil 7: Biohazard (Resident Evil 7), postoji malo oružja i municije, tako da će korisnici uvek morati da odluče šta da urade, da otpuste ostatak kertridža ili da se sakriju i sačekaju opasnost, i možda samo zaobiđu neprijatelja iza i isključe se neko vreme jer su protivnici besmrtni.