Raška

Alternativni nazivi: Rashka

Raška online & ndash; free browser igra strateški žanr, prikazujući stvarno stanje u finansijskom razmjeni u Rusiji i širom svijeta. Ovaj jedinstveni projekt razvijen od strane Finam, je jedinstven među igre struja Internet zasniva. Raška online igra će vas naučiti kako preživjeti u surovom svijetu gdje uspjeh je moć oružja, novac i moć. Registriranje će vam dati kaznu Raške u pravi školu života. Stečene vještine u igri ćete moći primijeniti iu stvarnosti. Raška za početak reprodukcije, morate biti sigurni da vaš kompjuter zadovoljava sljedeće sistemske zahtjeve:

1) sustava Microsoft Windows 98SE / Me / 2000 / XP

2) Pentium 300 MHz

3) Memorija 128 MB

4) DirectX kompatibilna grafički adapter

5) A spoj sa Interneta

Registracija igre Raška je kako slijedi:

- unesite naziv igre

- e-mail adresu pošte

- promišljen lozinku & nbsp;

i pritisnite Registar, zatim preuzimanje igre klijenta. & Nbsp;

Nakon što je prošlo Raška online ček, a vi ste u igri, pogledaj okolo, pogledajte zamršenost rada na berzi i na & ndash; braniti svoju poziciju!

Vidjet ćete ne samo gledati, već i da postane članica takvim događajima što su formiranje, rast i kolaps utjecajnih kompanija, politički nestalnosti globalne finansijske krize. To je naučiti efikasno upravljati novcem i naučiti mudrost trgovanje dionicama. Imajte na umu da ponekad čak i manji na prvi pogled, transakcija može u velikoj meri zavise. Igrati Raschke, mora se raditi na pratiti metu. Sreća će biti u pratnji hrabar i uporan igrača.

Ključni koncepti Raška:

- moć

- moć

- novac

Power & ndash; Prednost pametnih, jake volje, koji je uspio da osvoji vlast naroda. Dobro dizajnirana korake, nagovaranje može pokoriti mnogo. I kako je slatko ponekad zaslužili osećaj moći!

Force može slomiti i osvoji one koji su slabiji od tebe. Strah prisiljeni da klanjaju pred vama. Da, to može pomoći da radite svoj put do prestižnu mjesto na suncu.

Pa, ono što je bitno je novac u našim životima? Raška online igra će pružiti priliku da shvate da sa novcem ne možete samo kupiti kartu za autobus, ili čak drugi najskuplji osnovne namirnice. Novac mogu utjecati različite aspekte našeg ionako težak život. Okrugli recept ponekad naglo mijenja tok događaja. Impresivni kapital koji možete staviti zajedno u Raschke, u doslovnom smislu može raditi čuda! & Nbsp; Čak je i moć i autoritet da se poklone moći novca!

Međutim, iako je glavni zadatak ove igre & ndash; da li Aces on ekonomska pitanja, igrati igre online Raška, vi ćete, raditi druge važne stvari. Online igre Raška uključuje borbene i socijalnu komponentu. Dakle, morat ćete pratiti politička zbivanja. Pokažite strateško razmišljanje, razviti plan kojim ćete postići takav efekt koji može napraviti njihovo udaraca u političkom i ekonomsku sliku svijeta.

Da bi na berzi veću težinu organizirati kartela. Suradnja s ostalim igračima će imati koristi samo vas! Mnogi od likova s ​​kojima ćete morati susresti su dobro poznate ličnosti u stvarnom životu, iako neznatno mutirali. Ja mislim da nisu previše iznenađeni, jer već znaju da je igra duplira stvarnost.

Uzbudljiva PvP sistem pruža priliku da se bori sa zombijima, da organizuju napad na postrojenja, pljačkaju pleme ili radnju. Imate priliku da osvoje, pa čak i čitave zgrade površine.

igrati online igra Raška će biti lakše ako na početku rječnika su upoznati sa početnika trgovac, koji prikuplja važne ekonomske termine koji se koriste u igri. Zatim, pokušavaju da pumpa malo da se početne lepinja, a zatim & nbsp; osvojiti povjerenje Raške. Igra ima 60 nivoa. Obratite pažnju kako ekonomske i političke strane. Kako bi se pumpa ekonomskom planu u kupovinu i prodaju dionica. I za izjednačujući razinu političke potrebe da učestvuju u glasanju u anketama i vijesti, daju komentare, post na forumu i na chatu. & Nbsp;

Skraste svoje slobodno vrijeme sa zabave gameplay. Uživajte u šarene igra sučelje i originalne ideje. Važno vjeruju da će sve nužno i bogatstvo će osmijeh na vas!

& nbsp;
 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi