RAID: Shadow Legends na računaru

Alternativni nazivi: Igra Raid, Raid Shadow Legends

RAID: Shadow Legends - MMORPG u stilu Dungeons Dragons sa 500+ jedinstvenih junaka

Počevši sa igranjem RAID: Shadow Legends na PC-u, uronit ćete u istoriju jednog odjela. Četiri neustrašiva junaka bore se kao jedan da unište zmaja i oduzmu njegovo bogatstvo. Heroji Galek, Ethel, Kael i Eilen. Svi imaju različite sposobnosti - mađioničar, ratnik, strijelac i koplje, ali odlično se nadopunjuju i podržavaju. Istina, krajnji šef je prejak. Bez obzira na to kako su se trudili, zmaj uzleti u zrak i iz grla ispire plamen ... Niko nije preživio.

Ovim se pozadina završava i prije nego što se pojavi Arbiter, čuvar svijeta igara. Obraća vam se: „Kraljevstvo Telerius propada od ratova i sukoba. Nečasni pristaše Cyroth proširili su Darknessa s istoka na druga područja. Kao čuvar Telerija učinio sam sve što sam mogao, ali snage su mi ponestale. Sada nastavljaš moj posao. Vratit ću jednog mrtvog junaka. Nemam dovoljno snage za više. Od sada će on biti 10 0007 pokoravajući se 10 0008 vama. Odaberite koga želite vratiti. "

Od ove faze vaša igra počinje. Prije nego što odaberete jedan od četiri:

  • Eilen - visoki vilenjak, strijelac, vještine: dobro usmjeren pucanj (napad na neprijatelja. Ako je napad bio kritičan, i dalje pogađa) nebeska strelica (napada jedna meta, onda svi neprijatelji. Ako meta umre, uključuje krizni bonus od 30 posto u 3 okreta), Dolina smrti (napada sve neprijatelje 2 str.) i auru koja daje bonus saveznicima.
  • Kael - mračni vilenjak, mag, veštine: udarac mraka (napad na neprijatelja. S vjerojatnošću od 80 posto nameće otrov 2,5 posto za 2 okreta), kisela kiša (napad na sve neprijatelje. Za svakog ubijenog neprijatelja ispunjava svoj sklon za 25 posto), propadne (napada slučajne ciljeve 4 p. S vjerojatnošću od 40 posto nameće otrov 5 posto za 2 okreta) i auru koja saveznicima daje bonus.
  • Šljunak - ork, ratnik, veštine: presecanje (napada neprijatelja 2 str.), ustao iz pakla (napad na sve neprijatelje. Izreće 30% bonusa za brzinu u 2 okreta), prokleta sjekira (napada slučajne ciljeve 4 puta). S vjerojatnošću od 30 posto izriče zaštitnu kaznu od 30% za 2 okreta. Ako su na meti više od dvije kazne, s vjerojatnošću od 30 posto izriče zaštitna kazna od 60 posto za 2 poteza) i aura saveznicima daje bonus.
  • Ethel - sveti red, kopljanik, veštine: udarac na licu mesta (tri puta napada neprijatelja). Na posljednji pogodak s vjerojatnošću od 75 pr. nameće slabost od 25 posto za 2 okreta), sečiva bogova (napad na sve neprijatelje, kritična šansa +15 posto), uvid (nameće 25% bonus za napad u 2 okreta. Ako zdravlje padne ispod 50 posto, na 2 okreta primjenjuje se bonus za zaštitu od 30 posto. Zatim krene) i auru koja saveznicima daje bonus.

Arbiter nastavlja svoju priču i donosi vas u toku. Ovdje je vaš Bastion. Ovdje možete pozvati i nadograditi heroje koji će se boriti za sa silama Tame. Već ste odabrali prvog heroja, ali za ispunjavanje misija bit će potrebne snage još četiri heroja. Upotrijebite Tajanstvene Šare kako biste pozvali heroje na Portal. Čim nazovete prvog heroja, Sudac šalje vas na avanturu, točnije izvršenje kapljenja, istodobno ispričavajući povijest svijeta Teleria. U prvom ogranku kampanje morate pobijediti kralja transparenta, pronađite ga i saznajte istinu: je li veliki kralj Taiba prešao na stranu tame.

Strani faza kampanje naučit ćete istoriju svijeta i očistiti je od prljavštine. Nije sve tako jednostavno kao što možda izgleda nakon vaše prve pobjede. Daljnji neprijatelji bit će samo jači, a Tama će biti samo opasnija. Zato se spremite za pozivanje novih jakih heroja i koristite ih u borbi. Za poziv koristimo komade:

  • misteriozni fragmenti skice su najjednostavniji od kojih možete nazvati uglavnom zelene junake, povremeno plave;
  • drevnih komada poziva - od drevnih fragmenata s velikom šansom da možete pozvati plave junake, tu je i vrlo oskudna šansa za pozivanje ljubičastih i narančastih junaka;
  • tamnih komada poziva - povećala je priliku da pozovu ljubičaste i narandžaste heroje, kao i veliku šansu da dobijete heroje tame;
  • svetih komada poziva - može se pozvati s velikom šansom ljubičaste i narančaste boje. Najbolje komadići za pozivanje 10.0007 najboljih 10.0008 junaka.

Univerzalna akcija u RAID-u: Shadow Legends na PC-u - "Ostanite kod kuće i brinite se o sebi"

Uđite u igru u200bu200bi nabavite tri Dark Shards, dvije vreće Arena tokena, 1 feed petog ranga, 2 feed četvrtog ranga, tri feeda trećeg ranga, booster plus 100 posto iskustva za tri dana i 500 energije za borbu protiv čudovišta.